Nasterea Dianei
Subiectul anterior · Subiectul urmator
S.ELENA
Scris: Wednesday, November 12, 2008 12:58 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
pale pale pale pale pale
Cel mai important lucru este ca sunteti voi doua bine!!! Refacere cat mai rapida!!!!pupici grup
P.S. Dar le ce spital ai nascut, mami?!?!?!
oana_nicole
Scris: Tuesday, November 18, 2008 5:44 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
pale pale pale Imi pare tare rau, Cristina. Ce cosmar, intr-adevar! Sper doar sa uiti cat mai repede "detaliile" cumplite. pupici angel
cristinaflorina
Scris: Tuesday, November 18, 2008 6:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/12/2008
Vai de capul meu saraca de tine. Si eu am trecut printr-un cosmar de travaliu de 8 ore in care mi se spune de catre asistente "ai venit sa nasti nu la distractie e normal sa te dooara mai tai ca nu esti singura" dar am nascut destul de usor. Bine ca sunteti bine amindouapupici
mommy
Scris: Wednesday, November 19, 2008 5:28 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Mami de Sonia, imi pare tare rau pt cosmarul prin care ai trecut... bine ca nu am citit inainte sa nasc...pale pale pale
Te felicit pt printesa, sa fiti sanatoase! pupici pupici pupici
ingerash
Scris: Wednesday, November 19, 2008 8:22 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Doamne!angel angel angel cumplit,imi pare rau de ce ti sa intamplatpupici pupici pupici Sper sa poti uitaangel
Felicitari pentru comoara ta,rafacere rapida si multa sanatate!coeur pupici pupici computerlove computerlove computerlove computerlove
Cristy
Scris: Wednesday, November 19, 2008 8:39 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Refacere usora si toate o sa treaca pupici Important ca fata si tu sunteti sanatoase si bine angel ca restul sunt deja istorie ... pupici
petro
Scris: Wednesday, November 19, 2008 9:00 PM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Cumplit pale pale pale Bine ca a trecut! refacere usoara si rapida si sa ai o bebelina mancacioasa si sanatoasa.
Rody
Scris: Wednesday, November 19, 2008 10:27 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Mai fetetelor,eu nu niteleg cum doctorii din Romania sunt asa de nerspe nepasatori,nu mai zic ca-ti vorbesc urat si cate si mai cate.e cand sunt eu aici ,nu am avut nimic de comentat de nici un doctor,de nici o asistenta.pai eu am fost trata ca o printesa,si nunumai eu si alte mamici,ce mai respect tottal,iti vorbesc atat de frumos si te intreaba cum te simpti si cat esi mai cate.Oare de ce la noi nu sunt asa?????
Cris bine ca totul sa terminat cu binepupici pupici pupici
Ania
Scris: Thursday, November 20, 2008 2:51 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/23/2006
nici nu ma mira nepasarea doctorilor .. eu am mers la urgenta pentru ca imi era foarte rau dupa 3 ore de asteptare - diagnostic apendicita - dar defapt aveam o infectie la rinichi .
Sa te faci bine repede si sa te bucuri de familia ta firstprize
Cris-DL
Scris: Thursday, November 20, 2008 4:07 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Vai, mami prin ce ai trecut !!! pale Sa fiti sanatoase amandoua !
Foarte curajoasa ai fost -felicitarile mele ! Eu am fost o norocoasa -la ambele nasteri !

mama_Sonyei
Scris: Thursday, November 17, 2011 9:35 AM
Nivel

Inregistrat: 2/24/2006
Uf!!!

Ma uitam la jurnalele piticilor si m-am gandit sa incep si eu cate un jurnal pentru fiecare din piticutele mele... si am zis sa incep cu povestea lor si am recitit prin ce am trecut....

Sa stiti ca totul se estompeaza, nu uiti tot, doar ca ramane asa ca o poveste, care parca nici nu mai pare a ta ras

Totul este sa iti doresti copii si sa te bucuri de ei si de fiecare clipa pe care o petreceti impreuna.... grup

Iar pentru cele care stau sa nasca: sa nu se sperie, uneori nici nu stii cand ai nascut, totul decurge foarte lin si frumos - cred ca mai este pe undeva povestea Sonyei - cititi-o si stati linistite - totul va fi bine - sarcina usoara in continuare si o nastere usoara tuturor burticutelor computerlove
mihaellas
Scris: Thursday, November 17, 2011 1:56 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/13/2009
doamneee..ce curaj sa mai am eu sa nasc natural? bine ca fac cezariana!
refacere usoara si rapida! pupici
oanamaria
Scris: Thursday, November 17, 2011 4:52 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Emotionanta povestea mami!newclap
mama_Sonyei
Scris: Thursday, November 17, 2011 9:46 PM
Nivel

Inregistrat: 2/24/2006
mihaellas wrote:
doamneee..ce curaj sa mai am eu sa nasc natural? bine ca fac cezariana!
refacere usoara si rapida! pupici

merci mihaellas, dar asta a fost acum 3 ani, azi doar am trecut pe aici si am recitit-o sorry

ok... nu am gasit povestea Sonyei, probabil ca nu am scris-o pe aici sau a fost mutata in arhiva... asta a fost foarte frumoasa, distractiva, poate maine am timp sa o si scriu, nu o sa va mai speriati de nasterea naturala, o sa v-o doriti thumright

oanamaria inarmeaza-te cu rabdare si cu multa dorinta ca totul sa fie bine si va trece de nici nu o sa iti mai dai seama si iti vei aduce aminte cu bucurie de toate clipele acestea coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.