nasterea cu epidurala
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulibuli
Scris: Friday, October 19, 2012 5:41 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Eu am nascut in spital de stat. Lasand la o parte conditiile (nici f bune, dar nici f rele), am fost tratata f bine si nu mi-a lipsit nimic.

Prietena mea cea mai buna a nascut acum 2 ani in acelasi spital, natural cu peridurala si nu a costat-o nimic.
sweet angel
Scris: Friday, October 19, 2012 5:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
si eu am nascut cu epidurala, ajunsesem la dilatatie 6 , dureri insuportabile, dupa ce mi-a facut epidurala nu am mai avut dureri ,m-am odihnit si cand a trebuit sa imping aveam putere, am impins de 2 ori si a iesit printisorul meu, fara sa o doara pe mama , cu toate ca m-am rupt. apoi m-a cusut si atunci am inceput sa simt un pic de durere. eu o recomand ,daca ar fi sa mai fac un bebe tot as cere epidurala. nastere fara dureri asa as descrio eu.
gagaritz
Scris: Friday, October 19, 2012 7:27 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2009
Va multumesc fete frumoase ,il voi intreaba pe dr sa vad ce zice .Treaba e ca data trecuta ma durut groaznic nasterea ,m-a taiat si ma cusut pe viu sa zic ..simteam toate cusaturile de o parte si de alta cum tragea firul ,normal ca nu puteam sta nemiscata si tot tipa la mine sa ma potolesc ,poate si de asta sa grabit si nu o fi prins bine acolo treba ca de atunci am avut mereu prb la contact ,dureri usturimi etc ..
Shirel te poti ingrozi de multe altele in RO ,nu au fonduri pt analize decit cu programare de 2 luni -3 ,depinde cum ai noroc , pina atunci ii spui sarcinii sa nu mai cresca sau le faci cu bani ...nu au bani pt analizele copiilor ..off nu mai zic nimik ca iar cad in depresie si supsin dupa draga mea Italie...sa nu mai zic ca fiecare control si eco sunt o gramada de bani ..fara chitante !
miha.raluca
Scris: Friday, October 19, 2012 9:16 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/5/2012
gagaritz imi pare tare rau ca treci prin atatea.Eu care nu am vrut in Italia oricat m-am impotrivit tot aici am ajuns.Dar de cand a venit fetita mea mi s-a schimbat total gandirea.Acum sunt bucuroasa ca sunt aici,ma bucur ca nasc aici,ma bucur ca ai pot oferi un camin fetitei mele,ca la nevoie ingrijirile medicale nu sunt o probl,mai ales la copii.M-am adaptat,m-am obisnuit,si avem parte de oameni de treaba in jurul nostru,nu ne trateaza diferit ca suntem romani.
sweet angel
Scris: Friday, October 19, 2012 11:11 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
GARGARIZ voi nu mai aveati posibilitatea sa stati in italia pana nasteai? sau macar daca ai avea la cine sa vi si sa nasti aici. banuiesc ca actele le mai ai, ca doar nu ti le ia nimeni, si in plus faci cerere la comuna pt asegno di maternita e de 1500 de euro. nu stiu daca il da fiecare comuna. scuze ca sunt off topicsorry

aici cel putin in oras la mine e gratis epidurala.
Anelise
Scris: Saturday, October 20, 2012 7:01 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
shirel wrote:
Eu una sunt socata 'cum sa vii cu epidurala de acasa?"Nu stiu ce sa fac sa rad sau sa plang !alcool alcool

Shirel, mie nu au avut sa-mi puna pansament la sfarsit peste taietura (eu am avut cezariana). pale Imi aduc aminte ca eram pe masa de operatie si i-am explicat unei asistente sa mearga la mine la geanta si sa caute ca imi cumparasem. Ba chiar le-am lasat mai multe sa aiba si pentru alte paciente. hainoroc Scuze de off-topic fetele! sorry Romania... Sper totusi ca intre timp lucrurile s-au mai schimbat...
Kmy
Scris: Monday, November 19, 2012 3:23 PM
Nivel

Inregistrat: 9/13/2006
Shirel, Anelise.. lucrurile intradevar s-au schimbat in Ro ... din pacate din rau in ... CEL mai raupale E asa cum s-a spus mai sus.. multi bani si fara chitanta si pur si simplu bataie de joc (sau poate ca am fost eu obisnuita cu spitalele si medicii plini de bun simt si compasiune din Spania),de aceea prefer sa merg la clinici private, tot atat te costa in final dar macar nu esti calcat in picioare.
Si ca sa raspund si la topic... eu am nascut cu epidurala ( in Spania) dar o recomand tuturor, nu am simtit nimic si am avut o experienta foarte frumoasa legata de nasterea normala, am fost perfect lucida, si am strans puiul in brate in secunda urmatoare ce s-a nascut, nu am simtit nici cand m-a cusut si efectul a tinut si dupa... parca vreo ora , apoi am primit calmante care nu iesiau in lapte sa nu il afecteze pe micut... offf... cat suspin si eu dupa Spania...cry
bereea
Scris: Tuesday, August 13, 2013 10:24 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
E posibil ca la Suceava sa nu se poate naste cu epidurala?Nici macar la asa zisa clinica privata? O verisoara de a mea din America va naste aici si a avut o mare surpriza cand i s-a spus ca nu e posibil sa faca epidurala.
creatsaaa
Scris: Wednesday, July 6, 2016 6:57 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/6/2016
Buna mamici,

am o minune de fata de aprox. 4 luni. Am nascut natural cu epidurala. Sunt diagnosticata de 5 ani cu o boala autoimuna (spondilita anchilozanta). Multi doctori mi-au spus ca pe timpul sarcinii boala nu se va manifesta, dar dupa ce voi naste, boala va reveni in forta. Mi-am dorit foarte mult acest copil (acum sunt sigura ca nu pot sa il mai fac nici macar pe al doilea) asa ca am "riscat". La o saptamana dupa nastere abia daca ma puteam da jos din pat, de dormit nu prea dormeam si eram un pic deprimata. De 2 luni fac recuperare medicala, fac si injectii cu venin de albina. Imi doresc sa mai imi pot alapta copilul macar pana la 6 luni.
Imi cer scuze ca am dat atatea detalii si ca m-am abatut de la subiect, dar am incercat sa spun in mare povestea mea pentru a fi inteleasa mai usor si pentru a primi raspunsuri care (poate) ma vor ajuta.
Intrebarea mea este daca mamicile care au nascut tot natural si cu epidurala au avut dureri si usturimi la nivelul vertebrelor de pe sira spinarii. Simt ca imi plesnesc oasele la fiecare dat jos din pat sau indreptat coloana. Vreau sa stiu ca este de la epidurala si ca poate intr-un an trece. Vreau sa sper ca boala mea nu a avansat atat de mult dupa sarcina. (din pacate aceasta boala nu se poate trata si sunt foarte putini medici sau chiar deloc care sa cunoasca boala si sa o fi studiat cu adevarat).

Va multumesc pentru timpul acordat ! :)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.