Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Bamboo ( nume de cod pt. Briana ) intarzia sa apara;asadar medicul meu imi recomandase sa beau o sticluta de ulei de ricin miercuri dimineata sa declansam contractiile. A fost o adevarata distractie cu uleiul ala luni si marti pentru ca imi faceam o tona de griji, la ce ora sa-l iau ca sa ma apuce nascutul la o ora rezonabila ..ca mai inainte de contractii aparea nevoia de a folosi toaleta de cateva ori ..cel putin asa imi spusese medicul. Asa ca marti m-am culcat cu sufletul la gura pentru ca urma ziua cea mare ...era cam 00.00 si am zis ca e mometul sa bag nasul in perna .Pe la 2.00 ..parca am scapat un pic de pipilica in pantalonii de pijama .ce sa fie, ce sa fie ??? Ma duc de urgenta la baie ...surprise !!!! a aparut si dopul gelatinos cu sange .Membranele erau doar fisurate ...dar evident ca nu m-am putut abtine si l-am trezit pe sotzul meu sa-i spun ca gata ..vine Bamboo . Am tulburat toata familia , evident ..ca doar o data nasc EU , si ne-am pus pe asteptat sa apara contractiile ...de fapt aveam ceva contractii dar slabe , asa ca ne-am decis sa plecam pe la 4.30 spre Municipal .A venit si ora ...durerile erau identice ca atunci cand m-am trezit , adika ma durea usor mijlocul si burta slab ca si cum vine ciclu. Am ajuns la camera de garda, unde dcotorita de garda m-a intrebat daca sunt sigura s-au rupt membranele ..i-am zis ca sunt fisurate si evident ca am intrebat-o de ce ...raspuns : E FOARTE AGLOMERATA MATERNITATEA SI NU PREA AVEM LOCURI SI DACA NU E GRABA MARE MAI BINE VA INTOARCETI ACASA !!! Intr-un final duap toate informatiile pe care mi le-a cerut , am ajuns si pe masa ginecologica, sa aflam daca nu cumva as ocupa un loc aiurea ; la tuseul vaginal, apa s-a rupt si mai mult asa ca s-a decis ca CHIAR NASTEAM . Am ajuns la etajul 5, am fost instalata in sala de travaliu si dai si asteapta ...am mai iesit pe hol,am mai stat cu ai mei , s-a schimbat si tura ..si mie nu mai imi facea nimeni nimik.Am luat fraiele in maini si m-am dus peste asistente si le-a zis ca sunt de catvea ore acolo si ca nu s-a uitat nimeni la mine si ca eu am venit sa nasc !!! A aparut o moasa tanara si draguta, impacientata de ce am spus , m-a urcat pe masa si surpriza : dilatatie cu chiu cu vai 2 Pe la 12.00 intr-un final aveam cu indulgenta , dupa spusele moasei 4 ..si s-au hoatarat sa-mi puna epidurala. Toate bune si frumoase , dupa o ora si ceva ...tot 4 dilatatie ...deja moasa intrase la idei, ca imi promisese ca nasc cu ea pana la 19.00 cand pleca. Mi-a montat o perfuzie de dilatatie si dai si asteapta...si dupa un timp nimik , eram deja la a doua doza de anestezic ...tine cam 1 1/2 ora ; imi da perfuzia mai tare si simt instantaneu cum mi s-a rupt apa de tot; eram in sala de nasteri unde il monitorizau cu un aparat pe bebe ( inima si contractii ) .Am chemat-o repede inapoi , cand se uita 9 dilatatie 13.gif ...mi-a zis hai ca mult nu mai ai si gata ...dar ...se termina si doza 2 de epidurala ...si mi-a spus ca nu mai imi face si a treia doza ca nu voi mai avea putere sa imping Si ce credeti ...AM NASCUT PERFECT NATURAL ....cu tot tacamul , dureri groaznice , tipete si restul ...doctorul s-a purtat ok , moasa la fel ..dar raman cu un mare semn de intrebare ..la ce naiba am mai dat banii pe epidurala ..si oare a fost reala justificarea ????? Nasterea propriu zisa nu va pot spune cat a durat, ai mei zic ca undeva la 20 minute dar a fost foarte dureros ..nu mi-am imaginat ( cele care nu ati nascut ...aveti girja cu epiduarala ..sa va faca ..se poate impinge ) .Mi s-a rupt colul in doua locuri, m-a taiat evident ... Bebe a avut 3.000 kg si 47 cm . Am nascut deci miercuri la 17.30 si vineri la 12.00 am plecat acasa .:boy: Tot ce pot sa va mai spun e ca sunt FERICTA MAI MULT DECAT PREVEDE LEGEA |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Tinozze sa-ti traiasca printesa, sa creasca sanatoasa si frumoasa si sa va aduca numai bucurie!!! :flowers: :girl: |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| sa cresti mare si frumoasa , bamboocha!!! |