Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/30/2008 Mesaje: 509
| Sa incepem cu inceputul vineri de dimineata am avut cateva scurgeri de lichid,i-am spus sotului sa nu mai plece la servici ca mie mi se rupe apa, nu am apucat sa termin de spus ca mi s-a rupt. repede m-am pregatit am luat bagajul si am plecat la spital, acolo ma astepta doctorul. M-au pus intr-o sala de travaliu si am inceput cu perfuzii ptr ca nu aveam contractii, au inceput la ceva timp si contractiile dar tot mise spunea ca nu sunt eficiente nu aveam dilatatie. dupa un timp au inceput sa-mi faca calmante si a fost ceva mai bine, cand am vazut cat dureaza de mult m-am hotarat sa-mi fac peridurala, mai ales ca in fata mea era alta sala de travaliu cu usa deschisa si am vazut vreo trei nasteri inainte de a mea, eu nu mai puteam si fetele din fata mea stateau nemiscate asteptau sa nasca (aveau peridurala). dupa ce mi-a pus anestezia a fost super, bebe era monitorizat tot timpul si efectul ei a trecut chiar inainte de expulzie si am stiut ce si cand trebuie sa fac. totul a fost bine , toata lumea m-a tratat cu respec si m-ai ales doctorul meu sa-dea Dumnezeu sanatate m-a ajutat foarte mult. Asta este povestea noastra, asa s-a nascut Alexia Maria |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| felicitari inca o data, sa fie sanatoasa micuta si tu sa te refaci repede! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Madalina, ce poveste revigoranta! Ce bine ca ai nascut fara dureri si fara traume! Sa iti traiasca minunea de fetita si mai asteptam poze cu voi! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| felicitari,mamico sa va traiasca bebelusa,sa creasca mare,sanatoasa,frumoasa
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| sa va traiasca fetitza... dar abia astept sa o vad .... cand ne faci cunostintza cu ea??? Pe cand pozele??? |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Felicitari mamico si refacere rapida!Multa sanatate bebelinei!
|
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Madalina asa sa tot nasti .Felicitari mamico si sa va bucurati de papusica Alexia Maria. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Da cum zice Ely,asa sa tot nasti!!!
Felicitari pentru micuta!!! |
|

Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Felicitari!!!!!!!! Pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| cristinaflorina wrote:Felicitari!!!!!!!! Pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
A pus poze la gravidutzele noastre,probabil va pune si aici cand se va simti mai bine!!!
|
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2009 Mesaje: 820
| Felicitari si multa sanatate tie si fetitei! |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Felicitari, Madalina, ce nastere frumoasa, iar acum ai o minune mica in brate! |
|

Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Felicitari Madalina pentru nastere dar felicitari si mai multe si mai frumoase pentru minunea ta cu care asteptam si mai multe pozici cand poti tu sa postezi |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| cristinaflorina wrote:Felicitari!!!!!!!! Pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Alina attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| FEICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!
o SCUMPETE DE FETITA!!!!
SA VA TRAIASCA SI SA CREASCA MARE!!!!PUPICI!!!! |
|
|