Nastere usoara, Sin!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Monday, November 7, 2016 7:30 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008

coeur coeur coeur 38 de saptamani... coeur coeur coeur

wav wav wav

majoreta majoreta majoreta Nastere usoara, usoara, Sin!!! majoreta majoreta majoreta

wav wav wav
NicoN
Scris: Monday, November 7, 2016 9:56 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/17/2015
Sin ce bucurie! Nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul...parca numai ce ai anuntat sarcina si uite mai un pic si o sa fii cu printesa in brate! Iti doresc din suflet o nastere usoara, recuperare rapida si laptic suficient, iar bebelina sa fie sanatoasa si cuminte sa va bucure fiecare clipa din viata voastra!!! Te pup cu drag si abia astept sa iti vad minunea!computerlove love topai mami de fetita sarbatoare
Lili Eu
Scris: Monday, November 7, 2016 10:32 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Nastere usoara!!!!!coeur o bebica sanatiasa papacioasa si fara colici sa iti dea DD. si recuperare usoara!!! Bravoo majoreta majoreta majoreta computerlove
Eileen
Scris: Monday, November 7, 2016 12:59 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Sin, nastere usoara !!
dance dance dance wav
Faci cezariana daca are dubla circulara?
maria2013
Scris: Monday, November 7, 2016 2:59 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Sin, tin minte ca atunci când eu începeam sa urmaresc topicul aspirantelor, tu ai fost printre primele viitoare mamici despre care am citit ca au doua liniute. Trimit gânduri bune spre voi! Nastere usoara!
HOPE
Scris: Tuesday, November 8, 2016 11:10 AM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
Nastere usoara, Sin!!!!! wav Ce repede a trecut timpul....
Sin
Scris: Monday, November 21, 2016 12:18 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/31/2015
Aoleu, fete dragi atat de dulci ati fost ca mi-ati deschis galerie, iar eu nici macar nu am vazut-o! Rusine sa-mi fie! Big Surprise

Va multumesc din suflet pentru incurajari. grup coeur De cand m-am inscris pe acest forum am gasit numai inimi mari, deschise si sprijin neconditionat din partea multor aspirante, gravidute si mamici.

Noi de maine intram in 40 de saptamani. Sirena mea mica si iubita tot da semne ca ar dori sa vina pe lume, insa se mai opreste putin pe drum... cred ca inca ii place in burtica. Sa vedem pana cand. Zilele urmatoare mergem din nou la control si in functie de ce stabilesc cu medicul meu, mai asteptam sa vina natural sau incercam travaliul indus. Accept si cezariana ca ultima solutie, bineinteles pentru siguranta fetitei.

Pana atunci ma rog la Dumnezeu sa fim bine si sanatoase amandoua si sa trecem cu bine peste tot. Mami este puternica, luptatoare si la fel este si feti mica.

Am sa revin cu vestile frumoase cand se vor intampla. Va iubesc pe toate si va imbratisez. iloveyou
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.