Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Sin ce bucurie! Nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul...parca numai ce ai anuntat sarcina si uite mai un pic si o sa fii cu printesa in brate! Iti doresc din suflet o nastere usoara, recuperare rapida si laptic suficient, iar bebelina sa fie sanatoasa si cuminte sa va bucure fiecare clipa din viata voastra!!! Te pup cu drag si abia astept sa iti vad minunea! |

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Sin, nastere usoara !!
Faci cezariana daca are dubla circulara? |

Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Nastere usoara, Sin!!!!! Ce repede a trecut timpul.... |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/31/2015 Mesaje: 241
| Aoleu, fete dragi atat de dulci ati fost ca mi-ati deschis galerie, iar eu nici macar nu am vazut-o! Rusine sa-mi fie!
Va multumesc din suflet pentru incurajari. De cand m-am inscris pe acest forum am gasit numai inimi mari, deschise si sprijin neconditionat din partea multor aspirante, gravidute si mamici.
Noi de maine intram in 40 de saptamani. Sirena mea mica si iubita tot da semne ca ar dori sa vina pe lume, insa se mai opreste putin pe drum... cred ca inca ii place in burtica. Sa vedem pana cand. Zilele urmatoare mergem din nou la control si in functie de ce stabilesc cu medicul meu, mai asteptam sa vina natural sau incercam travaliul indus. Accept si cezariana ca ultima solutie, bineinteles pentru siguranta fetitei.
Pana atunci ma rog la Dumnezeu sa fim bine si sanatoase amandoua si sa trecem cu bine peste tot. Mami este puternica, luptatoare si la fel este si feti mica.
Am sa revin cu vestile frumoase cand se vor intampla. Va iubesc pe toate si va imbratisez. |