Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Nastere usoara Simo! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2007 Mesaje: 766
| Fetelor, va multumesc de urari. Am emotii, sunt curioasa cum va arata bebe, cum va fi tot etc. Laptic este deja ( colostru ),a aparut imediat cum l-am intarcat pe Casian pe la 7 luni si jumatate de sarcina. Irinuca, nu am alt id, ci pur si simplu nu prea am timp sa forumesc! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| azi e ziua cea mare,da? suntem cu gandul alaturi de voi |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| cred ca la ora asta esti deja cu bebele in brate...acomodare usoara si asteptam vesti |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Simo, nu am apucat sa fac galerie, dar sper sa fiu printre primii care te felicita |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Simo,asteptam vestile bune .....si mai ales poze cu puiutul mic ! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Simo, asteptam vesti cand o sa poti! Pupici cu drag! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| subscriu |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/10/2009 Mesaje: 60
| Simo, refacere rapida si asteptam vesti si pozici cu minunea! |
|
Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| Simo asteptam vesti |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Charlize wrote:Simo, refacere rapida si asteptam vesti si pozici cu minunea!
Subscriu!!!! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2007 Mesaje: 766
| Cu greu am gasit cateva minute sa mai intru si pe forum. Deci...Darian a venit pe lume pe 20 mai la 13:10, prin cezariana, Apgar 9/10, 54 cm so 3700 g. In timpul operatiei au avut loc complicatii, am facut o ruptura de uter si am pierdut cam mult sange, peste 1 litru. Ulterior am aflat ca l-am cam speriat pe doctor cu starea mea; printre altele a mai descoperit si ca eram foarte anemica, de aici si problema cu sangele. Pe cand am ajuns la terapie intensiva, m-am trezit , dar au inceput frisoanele ( de la sangele pierdut) si greata - ca bateam din gura ca o moara stricata , desi mi s-a spus sa nu vorbesc ca o sa-mi fie rau de la anestezie.M-am fortat sa nu dorm de frica ca nu o sa dorm noaptea si am vorbit mult la telefon , desi recunosc ca nu-mi aduc aminte de tot ce am spus - anestezia, bat-o vina ! Per anasamblu m-am simtit mai bine decat la prima cezariana, care a decurs mult mai bine.Probabil m-a stimulat si dorinta de a pleca cat mai repede acasa, la Casian. Dupa 30 de ore m-au mutat in salon cu bebe, ca eu ma dadeam mare si tare, iar ei aveau nevoie de paturi la ATI.A fost mai bine asa ca de atunci nu i-am mai dat supliment de lapte la bebe, am avut suficient si pe el langa mine sa manance la nevoie.Am scapat de spital dupa 6 zile. Acasa ... alta poveste. Primele zile au trecut bine , ca a stat sotul cu mine. Apoi, mai rau. Bebe a inceput cu colicii, o mare parte din zi stau cu el in brate. Nu plange daca-l legan, e mai cuminte decat Casian- care racnea de-mi spargea timpanele, data se vede ca sufera ca se zvarcoleste. Pe de cealalta parte Casi e gelos de mama focului, plange ( la inceput )cand vede ca-l alaptez, cand vede ca-l iau in brate, nu mai doarme ziua ca vrea si el leganat iar eu nu vreau sa-l obisnuiesc asa, ca e oricum prea atasat de mine si adevarul e ca e deja mare si greu. Am probleme cu el doar cand suntem noi trei ( adica aproape toata ziua )-eu, el si bebe, cred ca atunci nu are destula atentie. Incerc sa-l mangai cat pot, ma joc cu el, il si tin in brate si pot doar sa sper ca la un moment dat va fi mai bine .Ma simt cateodata depasita de situatie, mi-e mila de amandoi, i-as lua deodata in brate daca as putea. Astept cu nerabdare sa scape Dari de colici ca va fi mai bine(sper).Norocul meu cel mare e ca bebe doarme noaptea 11-12 ore, se trezeste cam de 2-3 ori sa manance, dar apoi doarme.Ziua in schimb , mai ales dimineata e horror. Nu pot face nimic de ei, inca si lui Casian ii pregatesc mancarea sau altele cu Dari in brate. Asta e! |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Simo, felicitari si multa sanatate. Bun venit pe lume micutului Darian! Si acomodare cat mai rapida. Iti doresc rabdare si multa putere. |
|
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Simo, refacere rapida! Felicitari mami de doi puiuti! Ai incercat sa ii dai ceva de colici? O sa treaca si perioada asta, trebuie sa ai rabdare. Primele saptamani sunt mai grele, dupa aceea se acomodeaza toata lumea si va faceti rutina voastra! Personal ii dau intai lui Teo sa pape ca sa stiu ca dupa accea am timp berechet pentru Alex si apoi trec la el. E greu, dar trece si peste o luna o sa vezi ca o sa fie mult mai bine! |
|
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Simo, felicitari pentru cele doua comori pe care le ai, sanatate, ai grija cu anemia, mai ales ca esti foarte solicitata in aceasta perioada ! |
|
|