|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Felicitari, asteptam sa vedem ce dulceata ai adus acasa!!!! Sanatate si multa bucurie pt toti |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Felicitari pentru printesa! Sa aveti parte de tot binele din lume, iar bebelina sa fie sanatoasa si norocoasa. |
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| felicitari shirel bun venit dragalasa |
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| A sosit printesaaaaa! Wow! Felicitari, Shirel!!! Multa sanatate, fericire si clipe minunate pentru toti 6! |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Va multumesc tuturor pentru felicitari.Incerc sa-mi intru in normal si sa o incadrez pe Tahel in rutina noastra zilnica am avut o noapte c-am alba cum i-a placut sa-mi faca si la spital ,intre alaptat,muls si hranit distractia incepe si incerc sa fac fatza la alaptat si stabilit un program,stiu ca asta i-a ceva timp de asta nu imi prea fac probleme.Tahel stie ce vrea si este foarte hotarata in toate si o plangareatza super cu o voce de artista de opera renumita. Copii sunt innebuniti dupa ea toti ajuta cu ce pot si parca prevad o rasfatzata fara pereche.Poze hai ca am sa caut si am sa incerc sa pun macar cateva sa o vedeti.La nastere semana fix cu Oshry cand a iesit ,acuma este toata Eden deci de fiecare data parca imi reaminteste un alt copil .Frumos ce sa va spun ce fericire pe noi. Va doresc o zi buna eu voi intra din cand in cand cred ca de maine mai mult fiindca copii cei mari nu sunt pe acasa si imi voi gasi eu timp ptr toate.Pup si va iubesc! shirel attached the following image(s):
|
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| mutumim pentru poze Eden e tare incantata |
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| shirel wrote:La nastere semana fix cu Oshry cand a iesit , Fix la asta m-am gandit si eu, cum am deschis prima poza, inainte sa citesc ce ai scris tu... am crezut ca este Oshry
Felicitari, draga mamica x 4 Sa fiti sanatosi si fericiti
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| E perfecta micuta cantareata !Ce falcute are iubita ! Mami iti doresc sa va acomodati cat mai repede si cu programul de alaptat stiu ce solocitante sunt primele luni pana intrati in ritm. |
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Sa ti traiasca minunea!!! E dulce dulce!!! Esti o fericita !!! |
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Felicitari, Shirel! Esti o fericita. Sa va traiasca minunile si sa fiti sanatosi toti! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/25/2008 Mesaje: 433
| Felicitari Shirel! E minunata fetita voastra, se incadreaza perfect in familie. Iti doresc o acomodare cat mai rapida acasa si nopti linistite. Stiu cat de epuizant poate fi in perioada asta, Dumnezeu sa iti de-a putere de sus sa treci cat mai usor. Te imbratisez! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Felicitari Shirel,bine ai venit printesa! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/26/2013 Mesaje: 109
| Felicitari Shirel!!! Tahel e o scumpa, si va dorim multa sanatate si nopti cat mai usoare Te pup si mi-as dori o nastere exact ca a ta, pentru mine si restul burticilor (Apropo, prima mea nastere a fost exact ca a ta, rapid, fara prea mari dureri, fara epidurala, naturala naturala) |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/19/2012 Mesaje: 181
| Ce dulceata! M-am indragostit imediat! Sa-ti traiasca printesa!
flor3entza wrote: (Apropo, prima mea nastere a fost exact ca a ta, rapid, fara prea mari dureri, fara epidurala, naturala naturala) Ce noroc! La mine a fost greu, greu si foarte greu. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Felicitari, Shirel!!! Sa fiti sanatosi si fericiti cu totii, sunteti o familie de poveste!! |
|
|