|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Shirel, ne gandim la tine. |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/26/2013 Mesaje: 109
| shirel, dar chiar ca va tine in suspans bebelina, ai aproape 41 de saptamani, noi speram sa vina mai repede, sa vedem o minune mica |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Shirel, inca esti pe aici? Nastere usoara, draga mea, abia astept sa iti vad si cea de-a patra comoara |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Shirel...esti deja cu bebelina in brate? Daca nu, eu sunt aici langa tine sa fac galerie... |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/19/2012 Mesaje: 181
| Cum mai e, Shirel ? Sunt toate bune ? Multa sanatate si nastere usoara. Si eu am nascut la 41 de sapt |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Cred ca vrea sa vina pe 1 iunie bebelina mult asteptata ! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Fetelor tot pe aici sunt dar cred ca cele mai vechi deja s-au obisnuit cu mine ca nasc foarte tarziu.Deocamdata nici un semn nimic ,din contra vioaie si plina de energie ,hai sa vedem poate-i fac cadou lui maica mea pe 31 mai cum imi doresc o bebelina stiti voi D-zeu cateodata ne da cadouri cu subinteles maica mea fiind cu boala ei poate vrea sa-mi lase o bucurie in amintirea ei ....ar fi foarte frumos !!Daca nu atunci 1 iunie dar sincer cand va veni va veni principalul este sa vina usoar si sa fim noi sanatoase. Eu fac in continuare Epi-no si chiar am ajuns la dimensiunea de 9.5 cm cat este capul unui bebe. Va pup si va multumesc ca sunteti alaturi de mine. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 4/24/2013 Mesaje: 39
| nastere usoara shirel...se pare ca bebele tau se lasa asteptat... |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| shirel wrote:Fetelor tot pe aici sunt dar cred ca cele mai vechi deja s-au obisnuit cu mine ca nasc foarte tarziu.Deocamdata nici un semn nimic ,din contra vioaie si plina de energie ,hai sa vedem poate-i fac cadou lui maica mea pe 31 mai cum imi doresc o bebelina stiti voi D-zeu cateodata ne da cadouri cu subinteles maica mea fiind cu boala ei poate vrea sa-mi lase o bucurie in amintirea ei ....ar fi foarte frumos !!Daca nu atunci 1 iunie dar sincer cand va veni va veni principalul este sa vina usoar si sa fim noi sanatoase.  Eu fac in continuare Epi-no si chiar am ajuns la dimensiunea de 9.5 cm cat este capul unui bebe. Va pup si va multumesc ca sunteti alaturi de mine.
Sau pe 31 ... un cadou minunat ! Asa e , important este sa fiti sanatoase amandoua . |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Shirel...iti aduci aminte ca..mai demult iti spuneam ca poate se naste de ziua mea?? Adica duminica... Hai...ca stau ca pe jar! O sa bem impreuna! |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Hai, Shirel! Nastere rapida si usoara si intalnire placuta cu fetita. |
|

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| shirel asteptam vestea cea mareeeeeeeeee |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Shireluto te iubesc!!!!!!!!! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Shirel, tot aici esti mami?
Sa-i cantam ceva, poate ii place si iese? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Ei tocmai m-am intors de la spital hai sa va innebunesc pe toate am fost direct la sala de nastere dar nu ptr mine doar cu gandul ca poate i se face pofta bebelinei sa iasa afara .Am o prietena care a nascut 2 fetitze gemene dupa multe tratamente si care au cantarit impreuna vreo 7 kg .Ea trebuia sa nasca dupa mine, dar nu a mai rezistat saraca si fetele erau in mare pericol.Sunt asa de scumpe m-am gandit ca poate raman fara sa mai trebuiaSCA SA mai fac un drum acolo dar ti-ai gasit ma simpt asa de plina de energie si deodata parca imi pare rau ca trebuie sa ma despart de burtica ptr todeauna .Am mers cu o prietena care tot imi spunea:Fato mergi mai incet ce fugi asa crezi ca eu pot tine pasul cu tine . .si eu ma mir de unde deodata pe asemenea calduri de 40 de grade sunt asa de energetica ,nu m-ai spun ca mi-am imbolnavit toti membri familei cu temperuta de congelator pe care o fac in casa cu aerul conditionat! Fetele va pup si mai vorbim da? |
|
|