Nastere usoara, Shirel!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
LilianaD
Scris: Tuesday, May 28, 2013 9:29 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/22/2011
Shirel, ne gandim la tine.majoreta majoreta majoreta majoreta
flor3ntza
Scris: Tuesday, May 28, 2013 9:40 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/26/2013
shirel, dar chiar ca va tine in suspans bebelina, ai aproape 41 de saptamani, Bravoo noi speram sa vina mai repede, sa vedem o minune mica pupici
AlexandraL
Scris: Tuesday, May 28, 2013 1:31 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2007
Shirel, inca esti pe aici? Nastere usoara, draga mea, abia astept sa iti vad si cea de-a patra comoara computerlove
denisa_rachid
Scris: Tuesday, May 28, 2013 4:54 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Shirel...esti deja cu bebelina in brate?Bravoo DistanceKiss Daca nu, eu sunt aici langa tine sa fac galerie...majoreta majoreta majoreta
Deyu.
Scris: Tuesday, May 28, 2013 10:16 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/19/2012
Cum mai e, Shirel ? Sunt toate bune ?sic Multa sanatate si nastere usoara. Si eu am nascut la 41 de sapt alcool
TatyKS
Scris: Wednesday, May 29, 2013 9:15 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Cred ca vrea sa vina pe 1 iunie bebelina mult asteptataCheek Kiss majoreta majoreta majoreta !
shirel
Scris: Wednesday, May 29, 2013 9:23 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Fetelor tot pe aici sunt dar cred ca cele mai vechi deja s-au obisnuit cu mine ca nasc foarte tarziu.Deocamdata nici un semn nimic ,din contra vioaie si plina de energie ,hai sa vedem poate-i fac cadou lui maica mea pe 31 mai cum imi doresc o bebelina stiti voi D-zeu cateodata ne da cadouri cu subinteles maica mea fiind cu boala ei poate vrea sa-mi lase o bucurie in amintirea ei ....ar fi foarte frumos !!Daca nu atunci 1 iunie dar sincer cand va veni va veni principalul este sa vina usoar si sa fim noi sanatoase.ras Eu fac in continuare Epi-no si chiar am ajuns la dimensiunea de 9.5 cm cat este capul unui bebe.
Va pup si va multumesc ca sunteti alaturi de mine.iloveyou pupici pupici
denisuk1985
Scris: Wednesday, May 29, 2013 9:42 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/24/2013
nastere usoara shirel...se pare ca bebele tau se lasa asteptat...Cheek Kiss
TatyKS
Scris: Wednesday, May 29, 2013 9:57 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
shirel wrote:
Fetelor tot pe aici sunt dar cred ca cele mai vechi deja s-au obisnuit cu mine ca nasc foarte tarziu.Deocamdata nici un semn nimic ,din contra vioaie si plina de energie ,hai sa vedem poate-i fac cadou lui maica mea pe 31 mai cum imi doresc o bebelina stiti voi D-zeu cateodata ne da cadouri cu subinteles maica mea fiind cu boala ei poate vrea sa-mi lase o bucurie in amintirea ei ....ar fi foarte frumos !!Daca nu atunci 1 iunie dar sincer cand va veni va veni principalul este sa vina usoar si sa fim noi sanatoase.ras Eu fac in continuare Epi-no si chiar am ajuns la dimensiunea de 9.5 cm cat este capul unui bebe.
Va pup si va multumesc ca sunteti alaturi de mine.iloveyou pupici pupici

Sau pe 31 ... un cadou minunat !computerlove Asa e , important este sa fiti sanatoase amandouailoveyou .
Nanny
Scris: Wednesday, May 29, 2013 7:31 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Shirel...iti aduci aminte ca..mai demult iti spuneam ca poate se naste de ziua mea??Hilar Adica duminica...Lol
Hai...ca stau ca pe jar!hainoroc O sa bem impreuna!
monica irimia
Scris: Wednesday, May 29, 2013 9:33 PM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
majoreta majoreta majoreta Hai, Shirel! wav wav wav Nastere rapida si usoara si intalnire placuta cu fetita. DistanceKiss hearts
Ruth
Scris: Thursday, May 30, 2013 10:39 AM
Nivel

Inregistrat: 9/4/2011
shirel asteptam vestea cea mareeeeeeeeeedance
oanamaria
Scris: Thursday, May 30, 2013 1:08 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Shireluto te iubesc!!!!!!!!!Cheek Kiss
AdrianaC
Scris: Thursday, May 30, 2013 1:10 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Shirel, tot aici esti mami?

Sa-i cantam ceva, poate ii place si iese? DistanceKiss
shirel
Scris: Thursday, May 30, 2013 1:16 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Ei tocmai m-am intors de la spital hai sa va innebunesc pe toate am fost direct la sala de nastere dar nu ptr mine Haha Haha Haha doar cu gandul ca poate i se face pofta bebelinei sa iasa afara .Am o prietena care a nascut 2 fetitze gemene dupa multe tratamente si care au cantarit impreuna vreo 7 kg .Ea trebuia sa nasca dupa mine, dar nu a mai rezistat saraca si fetele erau in mare pericol.Sunt asa de scumpe m-am gandit ca poate raman fara sa mai trebuiaSCA SA mai fac un drum acolo dar ti-ai gasit ma simpt asa de plina de energie si deodata parca imi pare rau ca trebuie sa ma despart de burtica ptr todeauna .Am mers cu o prietena care tot imi spunea:Fato mergi mai incet ce fugi asa crezi ca eu pot tine pasul cu tine .Hilar Hilar .si eu ma mir de unde deodata pe asemenea calduri de 40 de grade sunt asa de energetica ,nu m-ai spun ca mi-am imbolnavit toti membri familei cu temperuta de congelator pe care o fac in casa cu aerul conditionat!sic ras alcool
Fetele va pup si mai vorbim da?ras pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.