Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Offf... Cute, nu te mai ingrijora. Sigur totul e bine! Poate a facut cezariana si era adormita... poate e prea coplesita de noua postura de mamica... Sigur Sophie este foarte bine! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7235
| Doamne ajuta sa fie totul bine!
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| monique wrote:Offf... Cute, nu te mai ingrijora. Sigur totul e bine! Poate a facut cezariana si era adormita... poate e prea coplesita de noua postura de mamica... Sigur Sophie este foarte bine! Da, Monique, dar putea sa raspunda Stef la mobilul ei. I-am lasat mesaj vocal de aseara sa-mi dea un semn neaparat. Am sunat si dimineata si nimic. Am trimis si sms si nimic.
Edit: si nici ai ei nu raspund pe fix! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/27/2009 Mesaje: 436
| Sper ca Lilou sa isi tina la ora asta puiutul in brate si sa fie totul bine eu nu stiu fusul orar dar poate in Australia e noapte acum si fetele dorm...ufff astept nerabdatoare vesti |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Si eu astept ,,,,sunt sigura ca sunt bine,se odihnesc cu toti!eu astazi nu voi fi pe forum dar sper ca seara cand voi intra sa gasesc vesti bune despre Brigitte si bebelina! Ma gandesc mereu la voi!! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Si eu am intrat prima data aici! Asteptam vesti! Sigur mami e cu bebelina in brate! |
|

|
Minunea indelung-asteptata de Brigitte si de Stef are 3.580 gr. si a venit pe lume in mod natural, fara epidurala, ci doar cu chinuiala mamei. Brigitte, Stef, sa va traiasca fetita (pe care deja am auzit-o la telefon gangurind!), sa fie cuminte si papacioasa si sa va bucurati de ea! Mami, tie refacere cat mai rapida si... nu uita de poze, da?
|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/27/2009 Mesaje: 436
| Brigitte felicitari !!!!!sa ai o bebelina cuminte,sanatoasa si papacioasa si asteptam pozici |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Bine ai venit scumpico!!! mult laptic iti doresc mami si sa te faci bine sa ne pui pozici!!! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Lilou,in sfarsit,vesti bune felicitari pentru mica printesa,sa va traiasca,sa fie sanatoasa,sa va bucurati de asa minune |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17812
|  Brigitte, felicitari !!! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de micuta voastra comoara ! Tie mami iti doresc refacere rapida, mult laptic, multa putere ! Sophie, bine ai venit ! Sa cresti mare, sanatoasa, frumoasa si sa papi tot !  |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| Sophie bine ai venit pe lume!!! si recuperare rapida pt mamica!!!
de abia astept va vad poze cu micutza Sophie |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
|
Sophieeeee, bine ai venit, puiuta mica si draga! 
Multa sanatate, sa fii cumintica si papacioasa, nopti linistite si tot ce-i mai frumos in viata! 
Mami, felicitari din inima pentru minunea mica! Recuperare rapida, laptic mult si bun si abia asteptam sa ajungeti acasica la voi! Pupici cu mare, mare drag!  |
|

| Prima poza...
|
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Ufff... Hai ca mi-au dat lacrimile de emotie! Cute, multumim! Brigitte, ai o minune de fetita, mi se pare ca iti seamana perfect! Sa fie sanatoasa, frumoasa si sa pape bine si sa creasca mare si desteapta! Mami, refacere usoara si laptic mult!!! Esti o eroina! |
|
|