Nastere usoara, NicoN!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Dana_
Scris: Wednesday, May 3, 2017 6:10 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/23/2017
NicoN wrote:
Minunile noastre Vladimir Stelian 2920gr 52cm si Matei Nicolas 3400gr si 51cmcoeur coeur

Felicitari Nico !
Ai doi bebei superbi Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
HOPE
Scris: Wednesday, May 3, 2017 7:11 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
NicoN wrote:
Minunile noastre Vladimir Stelian 2920gr 52cm si Matei Nicolas 3400gr si 51cmcoeur coeur

Felicitari, Nico!! Ai doi copilasi minunati!computerlove Sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii! computerlove

Eu am fost ieri la dr. si in afara de col care e la fel de scurt, totul e bine. O bebica are 1171 gr si cealalta 1164 Love . Au crescut si minunile mele hearts . Trebuie doar sa mai stea la mami in burtica sa mai creasca.. Cu repaus strict la pat, sper sa fie bine.. Va pupam DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss
maria2013
Scris: Wednesday, May 3, 2017 7:13 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
HOPE wrote:

Felicitari, Nico!! Ai doi copilasi minunati!computerlove Sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii! computerlove

Eu am fost ieri la dr. si in afara de col care e la fel de scurt, totul e bine. O bebica are 1171 gr si cealalta 1164 Love . Au crescut si minunile mele hearts . Trebuie doar sa mai stea la mami in burtica sa mai creasca.. Cu repaus strict la pat, sper sa fie bine.. Va pupam DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss

Fetitele tale vor fi cumintele si vor sta la caldurica la mami pana vor creste! Succes, Hope!
HOPE
Scris: Wednesday, May 3, 2017 7:17 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
maria2013 wrote:

Fetitele tale vor fi cumintele si vor sta la caldurica la mami pana vor creste! Succes, Hope!

Multumesc mult, Maria. DistanceKiss Doamne ajuta!
alina89
Scris: Wednesday, May 3, 2017 7:23 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
boy bottle sarbatoare Nicoooo Love Love Love vaaai mi-a stat inima o secunda cand am vazut ca ai postat newclap

Cred ca nu e fericire mai mare in momentul asta pentru voi computerlove

Sa creasca mari si sanatosi si sa asculte de mami! Recuperare cat mai rapida. Cheek Kiss

majoreta majoreta

wav
Aura_Plum
Scris: Wednesday, May 3, 2017 11:19 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/16/2017
Bravo mamico! firstprize Sa fie sanatosi printisorii minunati si sa va faceti unii pe altii din ce in ce mai fericiti pe zi ce trece! computerlove hearts pupici
Lili Eu
Scris: Thursday, May 4, 2017 2:47 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
NicoN wrote:
Sa va traiasca minunile si sa va bucurati de ei!!! nu este o minune sau o bucurie mai mare pe lume de cat asta SimplyLove sa fiti sanatosi ! newclap computerlove
laura513
Scris: Sunday, May 7, 2017 11:47 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/8/2017
NicoN wrote:

O-ma-gaaaaa hearts Felicitari!!! computerlove Sa fiti sanatosi si sa auzim numai de bine din frumoasa voastra calatorie împreuna! love
Andia
Scris: Sunday, May 7, 2017 10:46 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Felicitari! Cum te simti? Cum e recuperarea de dupa nastere?
Anastasia17
Scris: Monday, May 8, 2017 10:03 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/7/2017
Buna ziua! Sunt noua aici si nici nu stiu daca scriu unde trebuie. Sunt foarte N elinistita! Am facut ecografia de confirmare a sarcinii la 6 saptamani si nu se vada decat sacul gestational si corpul galben de sarcina. Este posibil ca la 6 saptamani sa nu se vada embrionul? Ma gândeam ca poate e mai trecut cineva prin starea aceasta de neliniste. Multumesc mult si scuzati-ma daca nu am scris unde trebuie!
Lili Eu
Scris: Monday, May 8, 2017 10:10 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Anastasia17 wrote:
Buna ziua! Sunt noua aici si nici nu stiu daca scriu unde trebuie. Sunt foarte N elinistita! Am facut ecografia de confirmare a sarcinii la 6 saptamani si nu se vada decat sacul gestational si corpul galben de sarcina. Este posibil ca la 6 saptamani sa nu se vada embrionul? Ma gândeam ca poate e mai trecut cineva prin starea aceasta de neliniste. Multumesc mult si scuzati-ma daca nu am scris unde trebuie!
Eu zic sa telinistesti. la mine embrionul sa vazut la 6s si 5zile. poate ai ovulat mai tarziu si asta e cauza. mai repeta un eco la 7 saptamani. gandeste pozitiv. daca tu esti nelinistita ii transmiti nelinistea ta si bobitei tale computerlove
Andreea06
Scris: Monday, May 8, 2017 11:47 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Anastasia17 wrote:

Te asteptam un topic mai sus/jos, la gravidute Cheek Kiss
Si eu zic la fel ca Lili, sa repeti intr-o saptamana, e posibil sa fie mai micut, creste el in ritmul lui. Beta ai facut?
Anastasia17
Scris: Monday, May 8, 2017 5:17 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/7/2017
Buna!Am facut o greseala mai devreme...Am scris unde nu trebuia. Sunt noua pe acest forum si destul de panicata. Am facut ecografia de confirmare a sarcinii, iar la 6 saptamani de la ultima menstruatie nu se vede decat sacul gestational si corpul galben de sarcina. Doctorita a scris "Sarcina de 6 sapt.in evolutie", dar eu sunt nelinistita. Mi-a recomandat acid folic si Elevit 1 si m-a chemat peste o saptamana din nou la ecografie. Inainte sa merg la ecografie am facut si Beta hcg. Prima valoare 764, a doua la 48 de ore 955 , iar a treia la 72 ore 1826. Va rog sa-mi spuneti daca ati trecut prin asa ceva si cum e fost pana la sfarsit! Va multumesc mult!
Andreea06
Scris: Wednesday, May 10, 2017 10:43 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Nico, cum esti, te recuperezi usor? Cheek Kiss
Dana_
Scris: Wednesday, May 10, 2017 12:22 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
Chiar vroiam si eu sa intreb cum e recuperarea si cum e acasa cu bebeiiCheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.