Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| NicoN wrote:Minunile noastre Vladimir Stelian 2920gr 52cm si Matei Nicolas 3400gr si 51cm
Felicitari Nico ! Ai doi bebei superbi
|
|

Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| NicoN wrote:Minunile noastre Vladimir Stelian 2920gr 52cm si Matei Nicolas 3400gr si 51cm Felicitari, Nico!! Ai doi copilasi minunati! Sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!
Eu am fost ieri la dr. si in afara de col care e la fel de scurt, totul e bine. O bebica are 1171 gr si cealalta 1164 . Au crescut si minunile mele . Trebuie doar sa mai stea la mami in burtica sa mai creasca.. Cu repaus strict la pat, sper sa fie bine.. Va pupam |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| HOPE wrote:Felicitari, Nico!! Ai doi copilasi minunati!  Sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii! Eu am fost ieri la dr. si in afara de col care e la fel de scurt, totul e bine. O bebica are 1171 gr si cealalta 1164  . Au crescut si minunile mele  . Trebuie doar sa mai stea la mami in burtica sa mai creasca.. Cu repaus strict la pat, sper sa fie bine.. Va pupam Fetitele tale vor fi cumintele si vor sta la caldurica la mami pana vor creste! Succes, Hope! |
|

Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| maria2013 wrote: Fetitele tale vor fi cumintele si vor sta la caldurica la mami pana vor creste! Succes, Hope!
Multumesc mult, Maria. Doamne ajuta! |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Nicoooo vaaai mi-a stat inima o secunda cand am vazut ca ai postat
Cred ca nu e fericire mai mare in momentul asta pentru voi
Sa creasca mari si sanatosi si sa asculte de mami! Recuperare cat mai rapida.
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/16/2017 Mesaje: 335
| Bravo mamico! Sa fie sanatosi printisorii minunati si sa va faceti unii pe altii din ce in ce mai fericiti pe zi ce trece! |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| NicoN wrote:Minunile noastre Vladimir Stelian 2920gr 52cm si Matei Nicolas 3400gr si 51cm Sa va traiasca minunile si sa va bucurati de ei!!! nu este o minune sau o bucurie mai mare pe lume de cat asta sa fiti sanatosi ! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| NicoN wrote:Minunile noastre Vladimir Stelian 2920gr 52cm si Matei Nicolas 3400gr si 51cm
O-ma-gaaaaa Felicitari!!! Sa fiti sanatosi si sa auzim numai de bine din frumoasa voastra calatorie împreuna! |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Felicitari! Cum te simti? Cum e recuperarea de dupa nastere? |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/7/2017 Mesaje: 6
| Buna ziua! Sunt noua aici si nici nu stiu daca scriu unde trebuie. Sunt foarte N elinistita! Am facut ecografia de confirmare a sarcinii la 6 saptamani si nu se vada decat sacul gestational si corpul galben de sarcina. Este posibil ca la 6 saptamani sa nu se vada embrionul? Ma gândeam ca poate e mai trecut cineva prin starea aceasta de neliniste. Multumesc mult si scuzati-ma daca nu am scris unde trebuie! |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Anastasia17 wrote:Buna ziua! Sunt noua aici si nici nu stiu daca scriu unde trebuie. Sunt foarte N elinistita! Am facut ecografia de confirmare a sarcinii la 6 saptamani si nu se vada decat sacul gestational si corpul galben de sarcina. Este posibil ca la 6 saptamani sa nu se vada embrionul? Ma gândeam ca poate e mai trecut cineva prin starea aceasta de neliniste. Multumesc mult si scuzati-ma daca nu am scris unde trebuie! Eu zic sa telinistesti. la mine embrionul sa vazut la 6s si 5zile. poate ai ovulat mai tarziu si asta e cauza. mai repeta un eco la 7 saptamani. gandeste pozitiv. daca tu esti nelinistita ii transmiti nelinistea ta si bobitei tale |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Anastasia17 wrote:Buna ziua! Sunt noua aici si nici nu stiu daca scriu unde trebuie. Sunt foarte N elinistita! Am facut ecografia de confirmare a sarcinii la 6 saptamani si nu se vada decat sacul gestational si corpul galben de sarcina. Este posibil ca la 6 saptamani sa nu se vada embrionul? Ma gândeam ca poate e mai trecut cineva prin starea aceasta de neliniste. Multumesc mult si scuzati-ma daca nu am scris unde trebuie!
Te asteptam un topic mai sus/jos, la gravidute Si eu zic la fel ca Lili, sa repeti intr-o saptamana, e posibil sa fie mai micut, creste el in ritmul lui. Beta ai facut? |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/7/2017 Mesaje: 6
| Buna!Am facut o greseala mai devreme...Am scris unde nu trebuia. Sunt noua pe acest forum si destul de panicata. Am facut ecografia de confirmare a sarcinii, iar la 6 saptamani de la ultima menstruatie nu se vede decat sacul gestational si corpul galben de sarcina. Doctorita a scris "Sarcina de 6 sapt.in evolutie", dar eu sunt nelinistita. Mi-a recomandat acid folic si Elevit 1 si m-a chemat peste o saptamana din nou la ecografie. Inainte sa merg la ecografie am facut si Beta hcg. Prima valoare 764, a doua la 48 de ore 955 , iar a treia la 72 ore 1826. Va rog sa-mi spuneti daca ati trecut prin asa ceva si cum e fost pana la sfarsit! Va multumesc mult! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Nico, cum esti, te recuperezi usor? |
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Chiar vroiam si eu sa intreb cum e recuperarea si cum e acasa cu bebeii |
|
|