Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| In 2 mai facem cunostinta cu minunile ...asta daca nu se grabesc ei si mai stau in burtica pana atunci daca nu camd vor! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/16/2017 Mesaje: 335
| Nico, din tot sufletul iti doresc sa ai parte de o nastere de vis si de recuperare usoara tare sa te poti bucura de minunile tale din prima clipa si ei de tine!
Hai ca mai clipesti o data, de doua ori si gata, esti cu ei in brate! Bravo, mamica implinita si frumoasa. Sa aveti parte de tot ce-i mai frumos pe lume! |
|

| Aura_Plum wrote:Nico, din tot sufletul iti doresc sa ai parte de o nastere de vis si de recuperare usoara tare sa te poti bucura de minunile tale din prima clipa si ei de tine! Hai ca mai clipesti o data, de doua ori si gata, esti cu ei in brate! Bravo, mamica implinita si frumoasa. Sa aveti parte de tot ce-i mai frumos pe lume! Aura multumesc mult!!! Doamne ajuta sa fie totul bine! Nu mai am rabdare Si tu fii pozitiva ca sigur bobita e bine si e o luptatoare!!! Pupici |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Nico ne gandim la tine |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Nico, mamico, te-asteptam cu vestile bune! |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Am si eu emotii pentru voi Nico!!
Nastere usoara! |
|

| Minunile noastre Vladimir Stelian 2920gr 52cm si Matei Nicolas 3400gr si 51cm NicoN attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| NicoN wrote:Minunile noastre Vladimir Stelian 2920gr 52cm si Matei Nicolas 3400gr si 51cm felicitari si crestere usoara sa fiti sanatosi si recuperare usoara ce scumpi sunt |
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| NicoN wrote:Minunile noastre Vladimir Stelian 2920gr 52cm si Matei Nicolas 3400gr si 51cm
Vai Nico, ce minuni ai tu acolo!! Sa va dea Dumnezeu multa sanatate, sa va recuperati rapid si sa va bucurati de prichindeii vostri. |
|

| stelutza wrote:felicitari si crestere usoara sa fiti sanatosi si recuperare usoara  ce scumpi sunt Multumim mult! Doamne ajuta! |
|

| Multumim...nimic in lume nu e mai frumos decat atunci cand iti auzi si vezi copilasi |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Ce frumuseeei, sa va traiasca si sa va umple de bucurii si zambete! Recuperare usoara mami! Inca esti internata nu? E greu tare dupa cezariana? |
|

| Andreea06 wrote:Ce frumuseeei, sa va traiasca si sa va umple de bucurii si zambete! Recuperare usoara mami! Inca esti internata nu? E greu tare dupa cezariana? Multumim!!! Da azi abia m a ridicat...daca e sa iti zic de cezariana ti as spune din start nu! Daca e totul bine si bebele e intors natiral clar ! Mi a fost ff rau dupa ce mi a facut anestezia, a scazut tensiunea, greata, senzatie de voma...pfff nasol rau, dar cand am auzit primul scancet de bebe am fost in al noualea cer si dupa i am auzit plangand in sincron abia astept sa mergem acas si sa ii tin la piept nonstop |
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Felicitari din toata inima! Ma uit la poze si nu stiu unde au incaput minunile Recuperare usoara si laptic din plin |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Nico, ma bucur din tot sufletul pentru voi! Ce voinici frumosi ai! Sa va bucurati mereu de ei si sa fiti sanatosi si fericiti toti! |
|
|