Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
|
Nastere usoara, usoara, Nico!!! 
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Ce frumoooos!
Haideti bebei sa cunoasteti lumea si pe mami si tati
Nastere usoara si recuperare rapida si sooomn cat de mult apuci dupa pitici |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Yoy. M-am emotionat eu da pai ea
Muuuuult success Nico. Sa iasa bebei sanatosi si voiosi. Abea asteptam sa ii cunoastem.
|
|

Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Wowww fetelor ma emotionati!!!  Doamne ajuta!!!! Maine merg la dr si vedem ce zice  Azi am avut cateva contractii si m am speriat dar nu au tinut mult! Am putine emoti cum nu sunt programata dar Doamne Doamne va fii alaturi de noi sunt sigura! Va pupam toti trei si abia astept sa va arat bebeii si sa va povestesc cum a fost marea intalnire! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| Mai este pu?in ?i ve?i fi familie completa, cel mai frumos lucru din UNIVERS! Î?i doresc na?tere usoara , recuperare rapida ?i muuult noroc sa ii calauzeasca pe bebelu?ii tai!! |
|

| alexutza_88 wrote:Mai este pu?in ?i ve?i fi familie completa, cel mai frumos lucru din UNIVERS! Î?i doresc na?tere usoara , recuperare rapida ?i muuult noroc sa ii calauzeasca pe bebelu?ii tai!! Daa a trecut asa repede! Savurati fiecare clipa din sarcina si nu va stresati prea mult! Aveti incredere in medic! Multumim mult pentru urari! Doamne ajuta sa fie sanatosi ca restul le facem noi! Nu cred ca exista binecuvantare mai mare decat asta! |
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Nastere usoara Nico ! Abia astept sa ne prezinti bebeii ( sunt topita dupa gemeni )
|
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Nastere usoara!! Ce repede trece timpul asta |
|

Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Woow! na?tere u?oara ?i asteptam poze cu micile minuni |
|

Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Nastere usoara Nico,recuperare usoara si rapida,bebei sanatosi,mancaciosi si cuminti!Abia astept sa iti vad gemenasii!!Pupici multi de la mine si printesa mea!! |
|

| Fetelor sunteti minunate!!! Va multumim din suflet pentru toate urarile! Nici eu nu mai am rabdare mai ales cum e totul pregatit si ei inca in burtica! Dar nu mai e mult! V am pus o poza la profil sper sa vedeti burtica e de la 36s4z am facut o sedinta foto Pupici la toate aspiricile, burticile si la toti bebeii! |
|

Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Nicoooo, nastere usoara!!! si sa va dea Dumnezeu sanatate la toti trei! |
|

| NicoN wrote:Fetelor sunteti minunate!!! Va multumim din suflet pentru toate urarile! Nici eu nu mai am rabdare mai ales cum e totul pregatit si ei inca in burtica! Dar nu mai e mult!  V am pus o poza la profil sper sa vedeti burtica e de la 36s4z am facut o sedinta foto Pupici la toate aspiricile, burticile si la toti bebeii! Frumoasa burtica! |
|

| Doamna ajuta Hope si voua la fel! Sa ajungi la saptamanile noastre cu bebelinele
|
|

| NicoN wrote:Doamna ajuta Hope si voua la fel! Sa ajungi la saptamanile noastre cu bebelinele Ce bine ar fi... vis .. sanatoase sa fie, chiar daca nu ajungem atat de departe |
|
|