|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Fetele recuperarea nu e grea doare pitin burtica ca eu ma tot ridic din pat cu tot cu ei sau ii tin pe ambi im brate...am slabit deja toate cele 18 kg pe care le am pus...burtica e putin aiurea ca am avut cateva vergeturi si pielea e putin lasata dar sper sa isi revina repede! In rest ce sa va spun viata de mami e minunata...iar de mami de gemeni la dublu dar si ff grea choar vb cu sotul cine se plange cu un copil sa vada cum e cu 2 Am facut si o sedinta foto NicoN attached the following image(s):

|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Vaaaai de mine cata dragusenie pe metru patrat!! Sunt adorabili pur si simplu! Sa va bucurati de ei si sa va aduca numai fericire!
Ma bucur ca te simti mai bine, apai burtica se rezolva ea.. cand o sa te recuperezi complet tre facute ceva exercitii sa tonifici acolo, cat dorm bebeii si isi revine ea. Asta e, corp de mamici, cu vergeturi si cicatrici, nu mai suntem adolescente si fotomodele Cui nu-i place sa nu se uite. Eu is f predispusa la vergeturi, ca de mica tot am si fac mereu la ingrasat/slabit, asta este. Si acum deja am cateva firicele pe sani, ma dau cu crema, dar care au aparut, n-am ce le face deja. Mi-am luat elancyl dar scrie pe prospect de la 4 luni de sarcina si ma tem sa ma dau acum cu el ca poate are ceva... Cum e caruciorul? Ai apucat sa iesi cu ei?
Te pup, mai asteptam vesti cand poti!! |

| Andreea06 wrote:Vaaaai de mine cata dragusenie pe metru patrat!!  Sunt adorabili pur si simplu! Sa va bucurati de ei si sa va aduca numai fericire! Ma bucur ca te simti mai bine, apai burtica se rezolva ea.. cand o sa te recuperezi complet tre facute ceva exercitii sa tonifici acolo, cat dorm bebeii si isi revine ea. Asta e, corp de mamici, cu vergeturi si cicatrici, nu mai suntem adolescente si fotomodele  Cui nu-i place sa nu se uite. Eu is f predispusa la vergeturi, ca de mica tot am si fac mereu la ingrasat/slabit, asta este. Si acum deja am cateva firicele pe sani, ma dau cu crema, dar care au aparut, n-am ce le face deja. Mi-am luat elancyl dar scrie pe prospect de la 4 luni de sarcina si ma tem sa ma dau acum cu el ca poate are ceva... Cum e caruciorul? Ai apucat sa iesi cu ei? Te pup, mai asteptam vesti cand poti!! Multumim mult! Adorabili lu mama Da asa e cui nu ii place sa nu se uite....eu chiar in ultimele 2 sapt am facut vergeturi nu a mai suportat burtica atata greutate dar nu e asta o problema! Carucioarele sunt ff dragute daca pot iti incarc poza va pupam...in leg cu elancylul eu m am facut si inainte de 4 luni :* NicoN attached the following image(s):

|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Vaaaaai
M-am topiiiiit
Sa iti creasca frumos si sanatosi! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| NicoN wrote:Multumim mult! Adorabili lu mama Da asa e cui nu ii place sa nu se uite....eu chiar in ultimele 2 sapt am facut vergeturi nu a mai suportat burtica atata greutate dar nu e asta o problema! Carucioarele sunt ff dragute daca pot iti incarc poza va pupam...in leg cu elancylul eu m am facut si inainte de 4 luni :*
Si eu inclin mult catre astea Anex, imi par tare dragute asa. Tu care model il ai? Sunt doar curioasa si daca sunt usor de manuit asa, usoare de pus in masina, daca se strang bine intr-un spatiu cat mai mic, din astea. Cand ai timp. Puuup |

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| NicoN wrote:Fetele recuperarea nu e grea doare pitin burtica ca eu ma tot ridic din pat cu tot cu ei sau ii tin pe ambi im brate...am slabit deja toate cele 18 kg pe care le am pus...burtica e putin aiurea ca am avut cateva vergeturi si pielea e putin lasata dar sper sa isi revina repede! In rest ce sa va spun viata de mami e minunata...iar de mami de gemeni la dublu dar si ff grea choar vb cu sotul cine se plange cu un copil sa vada cum e cu 2 Am facut si o sedinta foto
Superbi bebei Intotdeauna mi-au placut gemenii la maxim , am tot sperat ca poate o sa am si eu Sunt convinsa ca e greu la inceput dar per total cred ca e de vis , doua minuni mici super Ma bucur ca nu e grea recuperarea , pana la urma se pare ca nu e chiar asa groaznica cezariana , nu? Esti o norocoasa ca ai dat jos toate kg . Burtica se va retrage in timp cu ceva exercitii ..dar asta mai incolo |

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| NicoN wrote:Fetele recuperarea nu e grea doare pitin burtica ca eu ma tot ridic din pat cu tot cu ei sau ii tin pe ambi im brate...am slabit deja toate cele 18 kg pe care le am pus...burtica e putin aiurea ca am avut cateva vergeturi si pielea e putin lasata dar sper sa isi revina repede! In rest ce sa va spun viata de mami e minunata...iar de mami de gemeni la dublu dar si ff grea choar vb cu sotul cine se plange cu un copil sa vada cum e cu 2 Am facut si o sedinta foto
Ce ma bucur cand vad bebeii, sunt superbi!
Si eu inclin catre cezariana si sper sa am o recuperare usoara |

| Fetele eu nu sunt genul sa ma plang dar daca puteri natural nu faceti cezariana, a fost horor si la operatie si dupa...si taietura e acolo...i am si spus medicului ca urmatoarea va fii natural...la care am.primot replica ca si asta tot natural trebuia dar daca au fost asa maricei si nu au mai avut loc sa se intoarca asta e...acum suport! Va pupam pe toate si va multumim din suflet pentru toate gandurile frumoase!!! |

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| NicoN wrote:Fetele eu nu sunt genul sa ma plang dar daca puteri natural nu faceti cezariana, a fost horor si la operatie si dupa...si taietura e acolo...i am si spus medicului ca urmatoarea va fii natural...la care am.primot replica ca si asta tot natural trebuia dar daca au fost asa maricei si nu au mai avut loc sa se intoarca asta e...acum suport! Va pupam pe toate si va multumim din suflet pentru toate gandurile frumoase!!!
Of imi pare rau ca a fost horror . Eu am trecut printr-o nastere naturala f grea plus recuperare grea dupa 3 luni mi-am revenit , de aceea inclin spre cezariana ...si ar mai fi varsta pt ca nu mai sunt asa tanara Recuperare usoara iti doresc si pupici la bebeii minunati |
|

| Dana_ wrote:Of imi pare rau ca a fost horror . Eu am trecut printr-o nastere naturala f grea plus recuperare grea dupa 3 luni mi-am revenit , de aceea inclin spre cezariana ...si ar mai fi varsta pt ca nu mai sunt asa tanara Recuperare usoara iti doresc si pupici la bebeii minunati Dana imi pare rau! Eu in timp ce kmi facea cezariana i am zis dr ca natural o vreau pe urmatoarea Uitati ce minuni avem noi???? |
|
|