Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/26/2013 Mesaje: 109
| E superba printesa, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii. Va pupam |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Sa va traiasca! Este superba printzesa mica! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/28/2013 Mesaje: 48
| O frumusete de fetita ! Sa va traiasca, multa sanatate, si sa va aduca numai si numai bucurii ! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/21/2012 Mesaje: 324
| ...o dulceata ...sa aveti noroc la ea...ma trec emotiile cand o vad si parca as vrea si eu din nou...chiar daca a trecut abia un an de la sosirea micutei mele... |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Sa va traiasca printesa Miriam!E atat de frumoasa si dulce! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Of, of, of, cat e de frumoasa, si dulce, si scumpa foc!!! Sanatate multa, recuperare cat mai usoara tie, Miriam, si numai clipe fericite! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| E supeba printesa voastra! Domnul sa o binecuvinteze! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Oanamaria multumim, fratiorul cand a vazut-o a zis ca este dragutza si frumoasa, a si sosit putina gelozie din partea lui, asta si din cauza ca nu prea l-am lasat sa se apropie de ea daca a tusit. Giulia si Anelise multumesc, abia astept sa va vad la gravidutze Flor3ntza multumesc, nu mai este mult si o sa vedem si pe bebe al vostru Bereea sa va binecuvinteze D-nul si pe voi
Roxinthya, Alma.Ionescu, IoanaAlexandra, mirela74chris multumim |
|
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Miriam, e superba Cristina!!! Sa va ajute Dumnezeu si sa va fericeasca multi ani de acum inainte! Sa creasca mare si frumoasa, sa fie desteapta si sa aiba noroc in viata!!! |
|
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| E o dulcica fetita ta, miriam. DD sa fie mereu alaturi de voi si sa va ajute s-o cresteti frumos. |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| denisa_rachid wrote:Miriam, e superba Cristina!!! Sa va ajute Dumnezeu si sa va fericeasca multi ani de acum inainte! Sa creasca mare si frumoasa, sa fie desteapta si sa aiba noroc in viata!!! Denisa multumim si la fel va dorim din suflet Monica multumesc |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| Doamne, Miriam, m-am topit cand am vazut pozele! E absolut pretioasa! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea! |
|
|