Nastere usoara, Mada!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
milicutza
Scris: Tuesday, September 14, 2010 10:27 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/12/2009
Felicitari! Multa sanatate baietelui si sa creasca mare! Refacere rapida mami!pupici pupici pupici
shirel
Scris: Tuesday, September 14, 2010 10:58 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
[color=red]Mada,binenteles ca eu ca si Mela (mamici cu experientza in ale nasteri sic ras )m-am gandit ca nu mai ai mult pana la nastere si uite ca citesc ca noaptea ai si nascut!
Felicitari pentru baietel ,ai sa vezi ce veselie va fi la tine cu doi pitici mici !Refacere rapida si mult laptic ,asteptam sa-ti vedem minunea!Sunt fericita pentru bucuria voastra computerlove computerlove

Si pentru tine mami!!

img
danamaria
Scris: Tuesday, September 14, 2010 11:30 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2007
felicitari mami, sa-ti traiasca ingerasul!!!computerlove
denisa_rachid
Scris: Tuesday, September 14, 2010 12:03 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Mada felicitari si refacere rapida!pupici hearts Eduard Stefan bine a venit printre noi! Sa fii un baietel destept si cuminte,s a asculti de mami si sa papi sa te faci mare ca tatipupici hearts
Felicitari si toate cele bune! Sa va bucurati de cei doi copilasi. hearts hearts pupici pupici
sweet angel
Scris: Tuesday, September 14, 2010 1:58 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
mada felicitari pt bebe. sa creasca mare si sa fie sanatos.
ce nume frumos .........eduard.
teea09
Scris: Tuesday, September 14, 2010 2:55 PM
Nivel

Inregistrat: 10/31/2008

yes yes Felicitari mami pentru micul sufletel adus pe lume iloveyou Sa fiti sanatosi si refacere rapida iti doresc coeur Iar micului pui ii doresc sanatate multa si sa fie la fel de papacios ca si sora lui pupici iloveyou

img
mommy
Scris: Tuesday, September 14, 2010 3:15 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Felicitari pentru micul ingeras! Sa fiti sanatosi, sa creasca mare, frumos si voios! yes majoreta computerlove coeur
cute_babies_of_mine
Scris: Tuesday, September 14, 2010 3:55 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Felicitari, Mada! Recuperare rapida si un puiut de nota 10 in continuare!hearts
KRYS85
Scris: Tuesday, September 14, 2010 4:03 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
Bine-ai venit pe lume Eduard-Stefanyes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes

Felicitari mami si recuperare rapida!!!yes yes

computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove

img
Mada&Alexia
Scris: Thursday, September 16, 2010 6:13 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/30/2008
Mii de multumiri fetelor si gravidutelor

Am nascut foarte repede si usor, mi s-a spus ca am avut ,,o nastere ca-n filme,, foarte repede s-a petrecut totul, nici nu am realizat durerile. doua ore a durat tot travaliul si nasterea la un loc si dupa toate astea am mai avut si anestezie peridurala
A venit pe lume puisorul meu cu nr doi, este sanatos si papacios, numai ca ne-a dat drumul destul de repede din spital si e mai greu cu lapticul inca nu vine suficient incat sa-l sature dar remediem problema.
Va multumesc ca v-ati gandit la noi si a-ti fost alaturi de noi, cum am fost printre primele care au dat startul la nasteri(fiind una dupa alta) va doresc la toate o nastere ca a mea
Ana
Scris: Thursday, September 16, 2010 6:47 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
poze,pozemajoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
nikmiki
Scris: Thursday, September 16, 2010 6:47 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/18/2010
Bine ai revenit Mada.Ma bucur nespus pentru tine si pt bebele tau,Felicitari inca o data si refacere rapidapupici
Trebuie sa-ti schimbi tikerulras pt ca a venit EDUARD STEFAN. Ce bineee yes yes yes dance dance dance
PS: La multi ani pentru printesa ta!pupici pupici
shirel
Scris: Thursday, September 16, 2010 6:52 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Mada,ce ma bucur ca ai avut asa o nastere !vrem poze cu printisorul cel mic!iloveyou iloveyou
denisa_rachid
Scris: Thursday, September 16, 2010 7:15 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
2 ore cu totul?newclap topai newclap Asa nasteri sa tot avem!!!!!hearts hearts

Felicitari inca odata si sa va traiasca puiutii,s a ve bucurati de ei. Si Eduard sa papi tot, ca are mami laptehearts hearts hearts
Mela
Scris: Thursday, September 16, 2010 9:05 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Madalina,ce bine de tine,ai scapat si inca foarte usor yes ma bucur mult cand aud de nasteri usoare newclap
pusici pentru voi pupici pupici pupici tinem pumnii sa vina laptic bun si mult,mult,pentru bebe mic angel majoreta majoreta majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.