Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/12/2009 Mesaje: 2207
| Felicitari! Multa sanatate baietelui si sa creasca mare! Refacere rapida mami! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| [color=red]Mada,binenteles ca eu ca si Mela (mamici cu experientza in ale nasteri )m-am gandit ca nu mai ai mult pana la nastere si uite ca citesc ca noaptea ai si nascut! Felicitari pentru baietel ,ai sa vezi ce veselie va fi la tine cu doi pitici mici !Refacere rapida si mult laptic ,asteptam sa-ti vedem minunea!Sunt fericita pentru bucuria voastra

Si pentru tine mami!!

|
|

Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| felicitari mami, sa-ti traiasca ingerasul!!! |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Mada felicitari si refacere rapida! Eduard Stefan bine a venit printre noi! Sa fii un baietel destept si cuminte,s a asculti de mami si sa papi sa te faci mare ca tati Felicitari si toate cele bune! Sa va bucurati de cei doi copilasi. |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| mada felicitari pt bebe. sa creasca mare si sa fie sanatos. ce nume frumos .........eduard.
|
|

Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
|
Felicitari mami pentru micul sufletel adus pe lume Sa fiti sanatosi si refacere rapida iti doresc Iar micului pui ii doresc sanatate multa si sa fie la fel de papacios ca si sora lui
|
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Felicitari pentru micul ingeras! Sa fiti sanatosi, sa creasca mare, frumos si voios! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Felicitari, Mada! Recuperare rapida si un puiut de nota 10 in continuare! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Bine-ai venit pe lume Eduard-Stefan
Felicitari mami si recuperare rapida!!!
 |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/30/2008 Mesaje: 509
| Mii de multumiri fetelor si gravidutelor
Am nascut foarte repede si usor, mi s-a spus ca am avut ,,o nastere ca-n filme,, foarte repede s-a petrecut totul, nici nu am realizat durerile. doua ore a durat tot travaliul si nasterea la un loc si dupa toate astea am mai avut si anestezie peridurala A venit pe lume puisorul meu cu nr doi, este sanatos si papacios, numai ca ne-a dat drumul destul de repede din spital si e mai greu cu lapticul inca nu vine suficient incat sa-l sature dar remediem problema. Va multumesc ca v-ati gandit la noi si a-ti fost alaturi de noi, cum am fost printre primele care au dat startul la nasteri(fiind una dupa alta) va doresc la toate o nastere ca a mea |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| poze,poze |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Bine ai revenit Mada.Ma bucur nespus pentru tine si pt bebele tau,Felicitari inca o data si refacere rapida Trebuie sa-ti schimbi tikerul pt ca a venit EDUARD STEFAN. Ce bineee PS: La multi ani pentru printesa ta! |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Mada,ce ma bucur ca ai avut asa o nastere !vrem poze cu printisorul cel mic! |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| 2 ore cu totul? Asa nasteri sa tot avem!!!!!
Felicitari inca odata si sa va traiasca puiutii,s a ve bucurati de ei. Si Eduard sa papi tot, ca are mami lapte |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Madalina,ce bine de tine,ai scapat si inca foarte usor ma bucur mult cand aud de nasteri usoare pusici pentru voi tinem pumnii sa vina laptic bun si mult,mult,pentru bebe mic |
|
|