Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Nastere usoara, Madalina si un bb sanatos si cuminte!!!!! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Nastere usoara Mada! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/30/2008 Mesaje: 509
| Fetelor va multumesc mult ptr galerie, abia ce am apucat sa citesc, sunteti dragute ca ma sustineti desi eu am lipsit tot mai mult.
Inca nu am nascut, sper eu sa se intample cat mai repede. Am avut cateva contractii azi noapte dar dupa o ora jumatate au trecut si acum se repeta la intervale neregulate. Am sa stau sa le astept pe cele adevarate, joi am sa merg la dr de vesti o sa se ocupe Stefy
Va multumesc inca o data ca va ganditi la mine
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Nastere usoara un bebe sanatos si mult laptic! |
|

Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| MADA, nastere usoara si un bebe frumos si sanatos!   |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Poate te induri sa ne pui si o pozica cu tine!! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| ce scumpica e alexia la poza de la avatar abia astept sa il vad si pe bebita. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Nastere cat mai usoara, Mada! Suntem aici, cu gandul la tine! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/7/2009 Mesaje: 247
| azi noapte la 01 si 15 min sa nascut eduard stefan un bebe de nota zece cintareste 33oo si 53 cm si este un scumpic foc. mami este bine nasterea a decurs normal a nascut repede .o sa va povesteasca ea cu lux de amanunte mai tarziu. mada sa va traiascu puiutul sa va aduca numai bucurii |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
|
 Vai ce ne bucuram!!! Bine ai venit pe lume Eduard Stefan!! sa fi sanatos iar mami tie iti doresc mult lapte si putere sa iti cresti comorile!!!
 |
|

Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| FELICITARI,MADA! Refacere rapida si mult laptic pentru printisor! Cand vedem poze cu comoara ta?
 PS: Mai ia si cateva aspirante dupa tine. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Felicitari!Sa va traiasca ingerasul si tie mami sanatate si mult laptic. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/23/2009 Mesaje: 217
| OOOOOO inca o mamica, care a nascut . Felicitari Mada Bine ai venit Eduard Stefan printre noi si sa fii sanatos, cuminte si sa asculti de mami. Mami Mada sa te refaci cat mai repede si sa ai laptic sa-l hranesti pe pui mic si frumos.
M-au apucat mai rau emotiile.
|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
|
Madaaaaa, felicitari din inima, scumpa, refacere cat mai rapida, mult laptic si toate cele bune si din partea noastra! 
Eduard Stefan bine ai venit pe lume! 
Sa cresti mare si sanatos, frumos si fericit, iubit si implinit! Sa fii cuminte si un mic papacios! Sa aveti numai nopti linistite si frumoase pentru toti 4! Va pupacim dulce!  |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Mada&Alexia wrote: Inca nu am nascut, sper eu sa se intample cat mai repede. Am avut cateva contractii azi noapte dar dupa o ora jumatate au trecut si acum se repeta la intervale neregulate. Am sa stau sa le astept pe cele adevarate, joi am sa merg la dr de vesti o sa se ocupe Stefy
cand am citit mesajul asta m-am gandit ca nu mai ai mult si nasti
felicitari,Madalina,pentru mica minune ce ai adus-o pe lume sa fie sanatos,sa creasca mare,cuminte si norocos iar tie refacere rapida,sa poti fii in forma maxima pentru cei doi puiuti
bine ai venit pe lume,Eduard Stefan |
|
|