Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| Nastere usoara, Kmy bebe sa fie sanatos si mancacios
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Nastere usoara, Kmy! |
|

Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Fetelor va multumesc pentru galerie. Adevarul e ca bebele meu e cel mai lenes de pe forum. Toti puiutzii s-au prezentat la dotorie la timp ,doar al meu a uitat ziua cand trebuia sa vina.S-o fi ratacit barza Astept deja de aproape 2 saptamani. Ultimul CM 15 ianuarie--DPN 21 octombrie, dr a zis ca are o saptamana mai putin, alt DPN--29 octombrie, acum ma mai lasa pana pe 8 noiembrie si o sa-mi provoace nasterea... Incepe sa mi se faca frica. Oare mai este cineva pe forum in situatia mea? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| KMY nastere usoara
Si stai linistita am doua fete nascute in saptamana 41.5 ... asa ca nu este nici o problema |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Kmy wrote:Fetelor va multumesc pentru galerie.  Adevarul e ca bebele meu e cel mai lenes de pe forum. Toti puiutzii s-au prezentat la dotorie la timp ,doar al meu a uitat ziua cand trebuia sa vina.S-o fi ratacit barza Astept deja de aproape 2 saptamani. Ultimul CM 15 ianuarie--DPN 21 octombrie, dr a zis ca are o saptamana mai putin, alt DPN--29 octombrie, acum ma mai lasa pana pe 8 noiembrie si o sa-mi provoace nasterea...  Incepe sa mi se faca frica. Oare mai este cineva pe forum in situatia mea?
Si eu pe Eden am nascuta mult mai tarziu,tocmai primisem si eu ultimatum si chiar dupa 2 zile de frica a iesit lenesa. S-a vezi ca nasti inainte de 8 noiembrie ,mai ai putina rabdare ,saptamina viitoare se va intampla chiar poate maine! Nastere usoara si un bebe sanatos asta este cel mai important! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Kmy, multa bafta! Va fi totul bine, o sa vezi! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Nastere usoara Kmy! Totul va fi bine, mai e putin de tot |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Nastere usoara! Bebe si mamica sanatoasa! Refacere usoara si mult laptic la papacios! |
|

Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| NASTERE USOARA KMY
 |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Nastere usoara Kmy !!! Cum mai sunteti, mai sta bebe in burtica sau deja ai plecat la spital?
Sa ai o nastere usoara, un bebe sanatos si mancacios si muuult laptic pentru el.
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/29/2007 Mesaje: 782
| nastere usoara si refacere rapida! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Kmy, nastere usoara inca o data, recuperare rapida si bebe sanatos si papacios! Daca nu ai nascut inca sau chiar daca ai nascut intre timp , uite niste floricele pentru tine ...
|
|

| Kmy, stai linistita si Jacqueline a fost lenesa a mai stat 1 saptamana si 5 zile dupa DPN
inca o data, nastere usoara si bebe sanatos |
|

Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Multumesc Liz pentru voi fetelor, care va ganditi si la mine. Ce sa va spun...noi 2 tot unul suntem, Alex nu are nici cea mai mica intentie sa vina...si sambata se apropie cu pasi asa de mari Mi s-a facut o frica |
|

| Kmy, spune, te rog, pe mama ta o cheama Luci? |
|
|