Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Eileen wrote:Ema, asa este, a trecut repede! Tu cum esti, nu prea dai pe la gravidute Juwy.....  for ever  multumesc din suflet
Eileen nu am mai dat ca am avut o perioada grea , sarcina a fost cu ou clar! Pe 3 noiembrie an trecut printr-un chiuretaj dureros atat fizic cat si psihic! A trecut acum, poate voi avea curaj in 2-3 luni sa incerc iar! Iti multumesc de griji! Nastere usoara!!! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Eileen, nastere usoara!!! Iti tinem pumnii pe maine sa fie bebe sanatos si papacios si sa vina lapticul cat mai repede! |
|

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Nastere usoara!!!!! Si mult laptic ca e nevoie!!!! ] |
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Ema, da, tare greu e... Stiu cum e o sa incerci din nou si o sa fie bine Carmen, carlita multumesc |
|

| Revin si eu cu povestea mea si a Nataliei . A fost cea mai emotionanta zi din viata mea ! Desi m am internat de joi stiti ca am nascut abia sambata la ora 18.00. Au fost zile pline de emotii in asteptarea minunii mele scumpe. Initial trebuia sa intram vineri dar au fost f multe urgente asa ca am ramas pe sambata. La ora 11 m au dus la terapie intensiva desi dra mea avea sa ajunga mai dupa masa. Era plecata din Iasi si venea la spital doar pt operatia mea. Timpul pana la 17.30 a fost extrem de lung va inchipuiti , iar Natalia parca nu mai avea nici ea stare in burtica la mami, facea niste tumbe !!! La terapie intensiva toata lumea super draguta, asistentele grijulii, dupa ce am iesit din sala de operatie nu trebuia sa cersesti dupa calmante. Veneau si te intrebau daca a inceput sa doara apoi ele stiau ce au de facut ! Cand am intrat la sala eram fff emotionata sa o vad, chiar panicata ,abia respiram pe masa pana sa o scoata si nu de frica ci sa o vad sa mi zica ca e bine! Anestezista a stat la capul meu si ma tot intreba daca sunt bine. Momentul în care a scos o si am auzit o a fost ceva de neuitat! Un val de emotii de cuprind, emotii netraite niciodata pana atunci, iar când am vazut o pe masa plangeam incontrolabil si nici voce nu mai aveam.plangea mititica intruna. Mi a dat o putin langa obraz si s a linistit putin. Apoi m a dus inapoi la terapie. L a lasat si pe tati la noi, a adus o din nou putin si pe ea sa o vada si tati. El era si el f emo?ionat ! A doua zi m a trimis in salon unde am stat cu pitica pana la externare. Prima zi cu ea a fost tare grea,a plans fff mult,nu ?tiam ce sa ii mai fac,dar ea saraca plangea de foame:(( Lp i s a dat f putin eu nu reuseam sa o atasez corect ea deja fiind f nervoasa si flamanda. Am avut mare noroc de asistenta neonatoloaga de pe tura de noapte care m a ajutat mult cu atasarea. A doua zi i-am dat la fel lp+san iar începând cu a treia zi am trecut doar pe san. Per ansamblu nu ma asteptam sa fie asa ok în spital în conditiile in care nu am dat nicio atentie. Aveam pregatit de dat dar nu s a putut da. Sunt camere peste tot si chiar nu poti. Oricum nimeni nu a parut sa astepte nimic. Tot am scris pe bucati cand doarme Natalia,sper ca am fost coerenta ! Mai sunt de povestit ,mai revin!! |
|

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Felicitari! Sa fiti sanatoase si pofta de laptic, sa crestem mari si voinice! Refacere usoara si ma bucur sa aud ca mai sunt oameni printre cadrele medicale! |
|

Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Ce frumos! M ai emotionat si pe mn! Cum e operatia? Te ai putut ridicaa doua zi sau cum a fost? Sa aveti parte de bucurii zilnic mult laptic la bebita si nopti linistite!!! Va pupam |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Felicitari, Eileen! Sa aveti o viata binecuvantata, asa cum v-o doriti! |
|

| Carmen bereea multumim Nico a doua zi e obligatoriu sa te ridici,cu cat te misti mai mult cu atat iti revii mai repede! Acum suntem ok nu mai doare,e doar o jena. |
|

Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Eileen wrote:Carmen bereea multumim Nico  a doua zi e obligatoriu sa te ridici,cu cat te misti mai mult cu atat iti revii mai repede! Acum suntem ok nu mai doare,e doar o jena. Da asa stiam si eu! Ma bucur ca sunteti ok! Doamne ajuta!!! Pupam minunea |
|
|