|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| multumesc, fetelor .. ma incalzesc la inimioara cuvintele voastre... mie mi se pare atat de frumos ca ma uit la el si ma apuca boceala, asa am niste stari emotionale foarte ciudate, nu-mi vine sa cred ca e al nostru.. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Felicitari, mamico! Puiul vostru e adorabil, atat de frumusel |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Buliiiiiiiii,ioi,doamne cat de dulce e!Scumpul de el!Ce l-as mai pupaci otara! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| O scumpete de ingeras, Buli!Si ce zambet frumos! Sa va aduca numai bucurii! |
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| de fiecare data cand vad bebei mi se face dor de unul,atat de scumpi,pufosi,inocenti si senini imi par! dragul de Bibi,frumusel e! sa va traiasca minunea,Buli! |
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| 
cat e de dulce si frumos ! sa va traiasca mami , sa fie sanatos ! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buli,cand mai faci poze cu micutul,te rugam,le postezi? Si de ce nu,si cu tine? Doar vrem sa te vedem,mamico! |

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Doamne ce Bibi frumos si dulce ne arata noua mami! Multa sanatate si noroc sa ai pui mic! Buli iti doresc refacere rapida si mult laptic pentru galuscutza mica! Pupacim puiul si asteptam cu nerabdare povestea si alte poze! |
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| Buli ce frumos e Bibi sa va bucurati de el !!! |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Sarmalutza e rapitor ! Numai bun de holbat la el cu orele ! Mami, e perfect ! E minunea voastra ! Now enjoy !!!!! |

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/16/2012 Mesaje: 38
| Buli, felicitari! Nu pot vedea pozele dar sunt convinsa ca e un bebelus super-frumos. Sa fiti cu totii sanatosi si sa aveti parte numai de bine!
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Maria & Mario wrote:Sarmalutza e rapitor !  Numai bun de holbat la el cu orele ! Mami, e perfect ! E minunea voastra ! Now enjoy !!!!!
Da...si verificat daca respira Momente magice sunt astea de acum... Din alea care-ti schimba sensul vietii si ordinea prioritatilor...
|

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Oooooo ce frumusel e Bibi, sa va traiasca ,sunteti niste parinti norocosi cu asa mandrete de baietel. |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Felicitari,Buli,pentru minunea mica ......Doamne cat de scump este(chiar in seara asta iti admiram poza la avatar),este un dulce .....sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii! Au dreptate fetele ca de acum sunt momente unice.....in primele zile de viata nu-ti vine sa crezi ca ti-a dat D-zeu o minune asa mica si stai si-l privesti si esti atenta la fiecare miscare a lui,daca respira bine,daca mai zambeste cate putin.....uffff,ca mi s-a facut si mie dor de un bebe mic ! Pupici dulci de la noi pentru Bibi si pentru proaspata mamica ! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Buli,e tare dulce gogosica,.....si seamana cu tine ca picatura de apa,..Sa va traiasca si recuperare rapida ! |
|
|
|