Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Fetele va pup pe toate si va multumesc ca sunteti aici pe frecventa. Acum am revenit de la spital...s-a rupt apa intr-adeva, colul este deschis 1,5 cm...asa ca am venit acasa. Mi-a zis moasa ca probabil in noaptea asta sau maine voi naste...asta daca nu se incapataneaza Marwan zic eu . Sunt atat de fericita...acum stiu sigur ca nu raman gravida o viata intreaga si ca, cat de curand, am sa imi vad iubirea mica . Nici nu ma pot exprima...imi vine sa cant si sa dansez de fericire. Acum vad ca curge si cu ceva sange apa aia..o fi dopul...o fi din cauza tuseului....important este ca sunt pe calea cea buna!
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine. Dureri inca nu am...poate m-o mantui Dumnezeu cu o nastere usoara, insa chiar de nu va fi usoara, putin mai conteaza acum. Sune EUFORICAAAAAAAAAA .
Va pup pe toate cu mult mult drag! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Iubita ,doamne ajuta sa nu ai dureri mari ,sunt cu gandul si cu inima la tine !!!! Nastere usoara si deabia astept sa-l vad pe Marwan!!! |
|

| Fetele stateam la taclale cu o prietena..si aud un pac...si apoi am facut pe mine . Deci gata vine...cand merg la spital? Am si ceva ceva dureri...sa imi spuneti cand merg la spital...nue problema ca s-a dus apa, nu? |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Denisaaaaaaa, wooooowww, vine bebeeeeee! Nastere usoara, usoara sa ai! Eu zic fuguta la medic ca vine Marwan! Puuuppp si ne gandim la tine, la voi!!! |
|

| La 7 minte am contractii..dureroase dar le fac fata cu stoicism cel putin paan acum...si apa parca tot mai curge din cand in cand Vine Marwan dragutul. |
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Denisa, vine bebe
Nastere usoara, scumpa, refacere rapida si multa fericire alaturi de minunea ta |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Nastere usoara,iubita!A sosit momentul sa va intalniti!Abia astept sa vad minunea din burtica! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Denisa, nu mai sta acasa de-acum...contractiile se vor indesi si inrautati si cel mai bine e sa fii sub observatie medicala in travaliu...imbracarea si la spital cu tine!...nastere usoara! Lichidul ala ce ti-a curs treptat la inceput mai inchegat si gelatinos cred ca era dopul, apa ti s-a rupt cand ai zis tu ca ai simtit ca si cum faci pe tine...prezenta sangelui inseamna ca esti foarte aproape de nastere...deci pe cai si sa va revedem pe amndoi acasa cu bine!
Marwan, te asteptam si noi sa vii pe lume sanatos! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Denisa fugi la spital.....vine iubitelul lui mami pe lume!!!
ce ma bucur |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Denisa,iubita tu esti ca mine nasti in direct pe forum !Iubita daca ai contractii din 7 in 7 minute ar fi bine sa te pregatesti ...esti pe drumul cel bun .Wooooooow iubita am si eu contractii impreuna cu tine ! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Denisa,te tii tare,bravo,esti de admirat |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| wow denisa, felicitari pt curajul tau , eu plangeam inainte sa nasc de durere si de frica. nastere usoara. abia astept vestea cea buna ca ai nascut. |
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Nastere cat mai usoara, un bb sanatos si papacios si recuperare rapida |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Ce-o mai face Denisa??? Cred ca isi mangaie scumpicul!!! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Denisa speram ca de bucuri alaturi de printisor |