Nastere usoara, Denisa!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
denisa_rachid
Scris: Tuesday, January 25, 2011 1:56 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
Fetele va pup pe toate si va multumesc ca sunteti aici pe frecventa.
Acum am revenit de la spital...s-a rupt apa intr-adeva, colul este deschis 1,5 cm...asa ca am venit acasa. Mi-a zis moasa ca probabil in noaptea asta sau maine voi naste...asta daca nu se incapataneaza Marwan zic euhohot . Sunt atat de fericita...acum stiu sigur ca nu raman gravida o viata intreaga si ca, cat de curand, am sa imi vad iubirea micacoeur coeur coeur . Nici nu ma pot exprima...imi vine sa cant si sa dansez de fericire. Acum vad ca curge si cu ceva sange apa aia..o fi dopul...o fi din cauza tuseului....important este ca sunt pe calea cea buna!coeur computerlove

Va multumesc ca sunteti alaturi de mine. Dureri inca nu am...poate m-o mantui Dumnezeu cu o nastere usoara, insa chiar de nu va fi usoara, putin mai conteaza acum. Sune EUFORICAAAAAAAAAAhearts hearts hearts hearts .

Va pup pe toate cu mult mult drag!pupici hearts
shirel
Scris: Tuesday, January 25, 2011 2:02 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
yes yes yes yes yes yes Iubita ,doamne ajuta sa nu ai dureri mari ,sunt cu gandul si cu inima la tine !!!!dance dance dance dance Nastere usoara si deabia astept sa-l vad pe Marwan!!!
denisa_rachid
Scris: Tuesday, January 25, 2011 3:28 PM
Nivel

Fetele stateam la taclale cu o prietena..si aud un pac...si apoi am facut pe minehohot hohot hohot . Deci gata vine...cand merg la spital? Am si ceva ceva dureri...sa imi spuneti cand merg la spital...nue problema ca s-a dus apa, nu?
Anelise
Scris: Tuesday, January 25, 2011 3:32 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
yes Denisaaaaaaa, wooooowww, vine bebeeeeee! dance Nastere usoara, usoara sa ai! majoreta majoreta majoreta Eu zic fuguta la medic ca vine Marwan! coeur Puuuppp si ne gandim la tine, la voi!!! pupici pupici pupici
denisa_rachid
Scris: Tuesday, January 25, 2011 3:38 PM
Nivel

La 7 minte am contractii..dureroase dar le fac fata cu stoicismras cel putin paan acum...si apa parca tot mai curge din cand in candyes Vine Marwan dragutul.
AlexandraL
Scris: Tuesday, January 25, 2011 3:41 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
Denisa, vine bebe yes

Nastere usoara, scumpa, refacere rapida si multa fericire alaturi de minunea ta computerlove
ingerash
Scris: Tuesday, January 25, 2011 4:25 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Nastere usoara,iubita!A sosit momentul sa va intalniti!Abia astept sa vad minunea din burtica!topai topai topai topai topai computerlove
delfinasa
Scris: Tuesday, January 25, 2011 4:31 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Denisa, nu mai sta acasa de-acum...contractiile se vor indesi si inrautati si cel mai bine e sa fii sub observatie medicala in travaliu...imbracarea si la spital cu tine!...nastere usoara!

Lichidul ala ce ti-a curs treptat la inceput mai inchegat si gelatinos cred ca era dopul, apa ti s-a rupt cand ai zis tu ca ai simtit ca si cum faci pe tine...prezenta sangelui inseamna ca esti foarte aproape de nastere...deci pe cai si sa va revedem pe amndoi acasa cu bine!

majoreta majoreta majoreta Marwan, te asteptam si noi sa vii pe lume sanatos! majoreta majoreta majoreta
Ana
Scris: Tuesday, January 25, 2011 4:34 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Denisa fugi la spital.....vine iubitelul lui mami pe lume!!!

ce ma bucuryes yes yes yes yes yes
shirel
Scris: Tuesday, January 25, 2011 6:50 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Denisa,iubita tu esti ca mine nasti in direct pe forum !Iubita daca ai contractii din 7 in 7 minute ar fi bine sa te pregatesti ...esti pe drumul cel bun .Wooooooow iubita am si eu contractii impreuna cu tine !ras alcool sic
Mela
Scris: Tuesday, January 25, 2011 7:14 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Denisa,te tii tare,bravo,esti de admirat iloveyou
sweet angel
Scris: Tuesday, January 25, 2011 8:15 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
wow denisa, felicitari pt curajul tau , eu plangeam inainte sa nasc de durere si de frica.
nastere usoara. abia astept vestea cea buna ca ai nascut.
praslea_cel_voinic
Scris: Tuesday, January 25, 2011 8:25 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
majoreta majoreta majoreta majoreta Nastere cat mai usoara, un bb sanatos si papacios si recuperare rapida computerlove pupici
madanuta
Scris: Tuesday, January 25, 2011 10:19 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/26/2007
Ce-o mai face Denisa??? Cred ca isi mangaie scumpicul!!!computerlove computerlove computerlove
Ana
Scris: Tuesday, January 25, 2011 10:53 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Denisa speram ca de bucuri alaturi de printisorcoeur coeur coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.