Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
|
Cry . Iti doresc o zi buna si o saptamana cat mai reusita! Imi vine sa imi fac singura galerie acasa sa il indemn nitel pe Marwan . |
|

Inregistrat: 10/26/2010 Mesaje: 1515
| |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Denisa,puiul o sa vina cand o sa fie el pregatit intre timp,noi suntem cu ochii pe topic si cu gandul la tine |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Sunt in totalitate de acord cu Mela! Stam cu ochii pe voi sa nu ratam marea si minunata intalnire intre puiutul scump si mami! Nu-l uitam nici pe tati! Pupici si sarcina cat mai usoara atat cat a mai ramas! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Mai ce cuib are Marwan! La 9 luni normal ca e mare burtica, Denisa, dar pt noi e asa placut sa vedem o burtica asa ca a ta de nici nu-ti imaginezi ce stare de bine ne creezi . Daca tickerul e inainte cu o saptamana, inseamna ca voinicelul mai sta putintel la caldurica...nu te stresa sa-l provoci sa iasa, cand va simti ca nu mai e loc pt el la mami, atunci va sosi si direct in patutul comandat va face nani !
si asteptare fara stres cu odihna cat cuprinde ca ai ajuns aproape de finish! |
|

| Mela, Liz, Delhinasha
Azi am facut ditamaaaai plimbarea, acum pe seara. Marwan da din picioruse si manute, se agita prin burtica si eu tot ma rog de el sa vina, sincer va spun nu mai am niciun fel de rabdare . Vreau sa vad ca este intreg, sanatos, ca are toate degetelele, toate organele sa il vad in sfarsit si apoi ma linistesc...sper, sau pro babil vot incepe alte griji, dar macar mai schimb domeniul de ingrijorare
Va multumim ca ne urmariti si sunteti alaturi de noi...cand mi-o veni timpul cred ca am sa am mare nevoie de voi .
Apa e inca la locul ei, dopul minune tot pe acolo...alte semne, tot nu am deci cred ca inca mai dureaza .
Va pupma din tot sufletul si va multumim ca va ganditi la noi! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| denisa_rachid wrote: Apa e inca la locul ei, dopul minune tot pe acolo..
Datorita tie ziua mea a inceput bine.Imi plac postarile tale,ma fac sa rad. Ma alatur si eu galeriei Puitul mic nu vrea sa iasa?Normal,unde e mai bine decat in burta la mami? Nastere usoara si un bebe sanatos si papacios |
|

| Nikmiki
Fetele mai am o intrebare de om tembel : imi explica cineva cam cum arat apa aia care se rupe...este la fel de lichida ca apa/urina sau este un piculet mai inchegata? Ideea este ca am avut o astfel de scurgere doar ca era ceva mai inchegata decat apa, incolora. Si cantitatea este asa mare mare sau asa...mica/medie? Tot simt ca parca iese ceva - desi dopul nu si-a facut aparitia...e posbil sa se rupa apa fara ca dopul sa apara? dureri nu am decat asa mai mult niste semne, ca la menstruatie(eu neavand dureri la menstruatie). Of...sper sa ma fac inteleasa.
Va pup si astept macar o parere. |
|

Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| nu cumva era dopul gelatinos??? Zic si eu ca inca nu am avut bebe sa stiu. |
|

| Pai nu era ca nu era asa cum descriau fetele nici sange sau firisoare de sange nu exista...si tot curge asa cu taraita . Merg la spital sa vedem despre ce e vorba |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Denisa poate vine bebe!Il asteptam. La mine cand s-a rupt apa a fost ca si cum am facut pipi pe mine ,ca sa ma exprim asa mai pe inteles. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Denisa Vine bebe Mie mi s-a rupt apa,dar eu n-am vazut nici un dop.Mai bine mergi la spital. Iar durerile,stai tu linistitita ca o sa vina (poate nu o sa fie f mari) |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Cred ca a venit momentul.Se poate sa se fisureze doar un pic membranele si sa curga putin cate putin lichidul,chiar daca nu ai dureri mari,daca observi ca ai contractii regulate,e bine sa mergi la spital.Nastere usoara si bebe sanatos si papacios. |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Denisaaaaaaa,ieiiiiiii,vine bebeeeeeeeeeeee
exact asa am patit eu,s-au fisurat doar putin membranele,asa de moasa simteau inca punga aia tare,era doar o miiiica crapatura prin care curgea lichidul....
pusici si nastere usoara,usoara iti doresc |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Denisa si eu cred ca a venit momentul!
Nastere usoara! |
|
|