Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
|
Nastere usoara, usoara, Andreina!!!
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| nastere usoara andreina!Lapticdin plin si bebe fara colici! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 284
| Va multumesc! Mi-au dat lacrimile! Nu-mi vine sa cred ca am ajuns si eu aici. Doina, iti multumesc si iti doresc sarcina usoara in continuare. Am fost impreuna la aspirante si acum asteptam sa ne strangem puii in brate |
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Andreina, nastere usoara, fara probleme si un bebe sanatos si frumos |
|
| Multumesc, Eileen! Sarcina usoara in continuare si multa sanatate! |
|
Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| Nastere usoara Andreina, sa ai un bebe sanatos si fara colici !
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/26/2015 Mesaje: 247
| Nastere usoara si bebita mancacios si sanatos!!! Suntem alaturi de tine andreina!!!!!sa ne povestesti dupa experienta ta!pupici!!! |
|
| Multumesc, Alexa si Dea! Sarcina usoara si puiuti sanatosi! Dea, promit sa povestesc experienta nasterii pt ca tare mult m-au ajutat povestile fetelor care au nascut inaintea noastra. Sper ca bebe sa mai stea si sa o astepte pe dr noastra care se intoarce din concediu sapt viitoare. Maine avem programare la un alt medic si avem emotii mari. Sper ca totul sa fie bine. |
|
Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| Nastere usoara andreina!! Un bebe sanatos, mancacios si recuperare cat mai rapida! Ai incredere in tine ca totul va fi bine! |
|
| Nasmyne wrote:Nastere usoara andreina!! Un bebe sanatos, mancacios si recuperare cat mai rapida! Ai incredere in tine ca totul va fi bine! Multumesc! Asteptam cu nerabdare marea intalnire Marti avem programare la control. Saptamana trecuta bebe avea 3 kg si totul era in ordine. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Nastere usoara, un bebe sanatos si recuperare rapida ! Te asteptam in clubul mamicilor |
|
|