|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Vai ce scumpa e, falcute! Si are cutulite la picioruse, dolofana! Sa creasca sanatoasa si frumoasa! |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
|
Sa va traiasca printesa, Anca!  E scumpa foc grasunica mica!  Ce dragi imi sunt piciorusele! 
Bianca Antonia, bine ai venit, puiutza scumpa! 
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/25/2011 Mesaje: 32
| Felicitari pentru minunea mica.Este intr-adevar o scumpete dolofana. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Superba printesa! Sa fie sanatoasa si sa aiba crestere frumoasa!Refacere rapida,Mami! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Anca,felicitari pt bebelina grasunica si nasterea usoara care ai avut-o.Bebelina e frumoasa foc.Sa va traiasca iar tie mami refacere rapida |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Bine ai venit Bianca-Antonia! Esti o printzesa mica si frumoasa!Sa dea Doomnul sa fi fericita, sanatoasa si norocoasa!
|
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| O frumusete de fetita! Sa va dea Domnul zile multe si fericite alaturi de ea! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/26/2010 Mesaje: 75
| Nu ca m-ar deranja faptul ca lumea spune ca e grasuna dupa ce vede pozele dar simt nevoia sa spun ca pare mai grasa in poze decat in realitate Ca si dovada, dupa ce am nascut, la 2 ore, a intrat sotul meu la mine si ne-a adus si fata. A facut el cateva poze si o filmare cu telefonul mobil si i le-a aratat fratelui meu care era si el pe hol. Cand a intrat frate-miu infirmiera care l-a bagat i-a aratat copilul pentru ca tocmai fusese la mine sa o puna la san "uite, asta e fetitza". Frate-miu cica "nu-i adevarat, a noastra e mai grasa". Am ras de m-am prapadit cand mi-a povestit. Era suparat ca nu o crezuse pe infirmiera ca sa se uite mai bine la ea. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| este tare frumoasa, sa va traiasca si sa va bucurati de ea |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce bebelusa scumpa.Felicitari Anca si multa sanatate ! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Asa parea si fii-mea mai grasa-n poze cand era bebe ...probabil aparatul o scotea asa, ca ea n-a fost un copil pufos. Anca, are timp Bianca sa se pufoseasca si de acum incolo! Ah, ce dragi imi sunt asa ghindoci ! |
|
|