|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/26/2010 Mesaje: 75
| Gata!!! Suntem impreuna!!!
Am nascut pe 11 august, ora 15:35 o bebelina frumoasa de 52 cm si 3,600 kg.
Am fost pe 10 august la control si medicul a hotarat sa ma opreasca in spital sa incerce o mica declansare a nasterii cu o fiola de calciu gluconic. Nu s-a intamplat nimic toata noaptea si a doua zi la ora 8 m-au trimis la blocul de nasteri unde la 9 mi-au pus perfuzie cu glucoza. La 12 mi-au rupt membranele si lichidul era clar dar din cauza travaliului nu ma oxigenam corect si bebe avea bataile de inima cam rare asa ca mi-au dat oxigen. La 14:00 aveam dilatatie de 6-7, la 15:00 am simtit ca vreau sa imping, pe la 15:25 (cred, nu mai urmaream ceasul de pe la 14:00) m-au urcat pe masa si la 15:35 dupa doar 4 contractii pe masa a iesit minunea cu capul si cu o manuta sa-si faca loc A iesit verde saracuta si a luat nota 7 la un minut si 8 la 5 minute pentru ca nici nu a plans imediat. Mi-a stat inima in loc in secundele alea cand asteptam sa tipe si nu o facea. Se pare ca suferinta fetala a inceput cand nu-i batea inimioara cum trebuie.
Nasterea in sine mi s-a parut minunata desi m-am chinuit aproape 6 ore. Am respirat cat si cand trebuie, restul a fost floare la ureche, vorbea lumea de mine in spital ca am fost tare linistita in timpul travaliului si al nasterii
Cu ocazia asta as vrea sa o recomand din suflet pe doamna doctor Mataca Daniela de la Spitalul Judetean Galati, a fost minunata si pe parcursul sarcinii si la nastere. Din pacate a intrat intr-o operatie de urgenta la ora 14 si a iesit la 18 si nu a putut sa ma asiste personal insa a trimis mereu pe cineva sa intrebe ce fac si apoi m-a vizitat sa vada cum a fost iar a doua zi a venit sa vada bebele pentru ca ratase momentul nasterii.
Bianca mea e sanatoasa, am scos-o cu 3,660 kg din spital, mananca mult si-mi pare bine ca am lapte din plin sa-i dau (multumesc lui Dumnezeu!), chiar as putea sa deschid o pravalie cu lapte de mama. Azi trebuia sa vina medicul pediatru sa o vada insa a intervenit ceva si nu a mai venit. Acum doarme cu tati de paza. O sa pun si ceva poze cu ea insa alta data, noi abia ne obisnuim cu situatia si e prima data cand am intrat de cand am venit marti acasa (ca in Romania, logic, am stat o saptamana in spital pentru ca am prins perioada sambata-duminica-luni 15 august, zile in care nu s-au facut externari). |
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Bine ai venit Bianca. Sanatate multa it dorim,sa fi cuminte si papacioasa |
| Am uitat sa adaug ceva simpatic: sotul meu de cand am vent acasa sterge cu mopul dupa mine ca-mi picura lapte din sani si mereu vede cate o picatura pe parchet |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Felicitaaaaari Ancaaaa si bun venit bebelinei pe lume! Daca era dupa ea, mai statea un picut in burtica sa se faca si mai mare. Dupa cum povestesti, travaliul tau si nasterea au fost usoare si ma bucur ca a decurs totul bine, dar mai ales ca ai lapte garla -asa e la-nceput, da pe-afara...pompeaza-l si pune-l la congelator, sa vezi ce bine iti va prinde in viitor in zilele cand bebelusa o sa pape mai mult si n-o sa ai suficient pana te reglezi-. Refacere ultrarapida si sa te odihnesti cand doarme Bianca, ca acum la inceput vreo luna o sa fie mai crazy. Si bineinteles astept sa vad gogosica mult plimbata care-a trebuit convinsa ca e timpul intalnirii cu mami si tati! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Anca, felicitari, mami!!!!!!!
sa ai o fetitza sanatoasa si papacioasa! E super ca ai asa mult laptic!!!
O viatza minunata impreuna si multe bucurii te asteapta! Odihna cat de multa si refacere usoara!!
Sa nu uiti de pozici!
Pupiiiiiiiiiiiiiiiiici!!! |
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Felicitari, Anca!! Sa-ti traiasca bebelusa!!! |
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Anca, felicitari pentru bebelina, sa iti revii repede si sa ai nopti linistite! |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 523
| Felicitari Anca pentru bebelina sper sa fie si la mine la fel de usor cum a fost si la tine Sa va traisca puisorul si sa fiti sanatosi! |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/20/2010 Mesaje: 243
| Felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ..si mii si mii de pupiciii..ma bucur ca a decurs nasterea bine,,su bebelina e sanatoasa...asta e cel mai important.....mult mult laptic va dorim si noptiiii din cele mai linistite..sanatate si numia bine familiei voastre..va pupammmmm |
|
| http://s910.photobucket.com/albums/ac306/Anca_Mihaela/Bianca%20Antonia/ |
|
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Anca, ce gogosica frumoasa aveti voi acolo! Sa va traiasca ani multi si fericti! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Sa va traiasca frumusetea de fetita si sa fie sanatoasa.Felicitari mamico si acomodare cat mai usoara,fara colici. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 523
| Doamne iti vine sa i papi falcutele E o frumusete de fetita sa cresti mare si cuminte Bianca-Antonia! |
|
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Felicitari si recuperare rapida! Pupici pentru bebelusa Biancuta |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| anca felicitari pt bebelina mica sa va traiasca , si sa fie sanatoasa. |
|
|