|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Felicitari ! A venit printesa !!!! Adaptare usoara va doresc si abia astept up dates !!!
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Felicitari din toata inima. Multa sanatate si noroc printesei!!! |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ce veste minunata am primit in dimineata asta,ma bucur ca a venit printesa Maria chiar de eu am aflat abia astazi,va doresc acomodare usoara mult laptic si o printesa binecuvantata. pupici si abia astept povestioara si pozici. |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| alexandra sa va traiasca bebelina |

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Revin cu povestea nasterii, pe scurt: luni seara au inceput contractiile, dar nu le-am bagat in seama, crezand ca vor trece (mai avusesem de 2 ori). Sotul tot insista sa mergem la spital, avand in vedere ca urma a 3a cezariana, dar eu nu aveam niciun chef, voiam sa dorm... In cele din urma am cedat, pentru ca si durerea se cam intetise, iar contractiile erau la 6-10 minute, si am plecat spre spital.
Am ajuns la 1.20, m-au monitorizat si au decis ca nu reprezint o urgenta, asa ca pot astepta...si am asteptaaat, cu contractii din ce in ce mai dureroase (desi dilatatia abia incepuse!), pana la 6, cand mi-au facut anestezie. Si...surpriza! A trebuit sa astept inca jumatate de ora pe masa de operatii pana au sosit doctorii de la o alta cezariana...
La 6.51 s-a nascut Maria, printesa noastra rozalie, cu 3410g si 49.5cm. E o dulceata de fetita, cumintica si dragalasa. Ioan este foarte incantat de ea, o pupa mereu, ii vorbeste, Matei nu o baga in seama...
Poze urmeaza sa incarc, aveti rabdare cu mine... |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Frumoasa povestioara si o si vad pe Maria la avatar,ce scumpa este. |

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Alexandra felicitari sa va bucurati de ea si de fratiorii ei!!! |

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Foarte drguta aia mica..iti vine s-o pupacesti! Sa dea Dzeu sa fie sanatoasa, inteleapta si cuminte, iar voi sa va bucurati de toti copiii vostri! |

| In sfarsit reusesc sa atasez cateva poze...

|
|

| 

|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Cat sunt de frumosi,perfecti inimioarele tale . Maria e o frumusete de fetita ! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Alexandra ,in primul rand felicitari!Nu mai sunt la zi cu noutatile.Aveti o papusa de fetita!Sa va traiasca minunea mica!Si minunile mari sa va traiasca.Sunteti o familie pe cinste! Acum astept si fotografii cu o mami implinita si fericita.Va imbratisez cu mare drag!!! |
|

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| vai ce scumpi copii, sa va traiasca si sa va bucurati de ei, iar Maria e un ingeras tare frumos |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Pupacim o fetita perfecta! Sa va traiasca mami si sa fie sanatoasa! |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Foarte frumoasa, si ce bine-i vine rochita!!! L-am chemat si pe Davis sa vada cum un baietel ca el o iubeste pe surioara lui....tre sa ne pregatim incet. Crestere mare va dorim!!! |
|
|