Nastere la Filantropia
Subiectul anterior · Subiectul urmator
nuchiarbubulina
Scris: Wednesday, March 6, 2019 5:29 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/7/2018
Dragi burtici, a nascut vreuna din voi recent la Filantropia? Imi puteti impartasi din experienta voastra?
CrisM
Scris: Wednesday, March 6, 2019 10:15 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/17/2017
Buna! Eu am nascut la Filantropia anul trecut la sfarsitul lui mai. Eu am fost foarte multumita de conditii. Am nascut joi la 18:05 si sâmbata la 3 ne-au externat. Eu am nascut natural si am stat în travaliu singura într-o sala de travaliu care a fost transformata în sala de na?tere la final. Am prins niste moase extraordinare pe tura care m-au încurajat constant 12 ore. Dupa nastere am ajuns într-un salon stil rezerva cu înca o mamica cu baie proprie. Totul foarte curat, telefon direct la neonatologie pentru orice ajutor. Mancarea la Filantropia este de la o firma de catering, chiar gustoasa. Personalul era destul de amabil. Nu prea insista sa iti arate cu alaptarea si atasarea toate asistentele, dar am prins si niste doamne exceptionale care mi-au aratat o gramada de lucruri. Per total eu am fost foarte multumita. Am mers acolo în ideea în care sunt pregatiti sa faca fata multor situatii neprevazute.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.