lara_plus eu de doua ori am luat antibiotic timp de cate 7 zile in trimestrul al doilea pt o raceala foarte puternica.
|
In timpul sarcinii visele vor fi foarte ciudate...o sa vedeti cu timpul!
Elena7 vai cat ma bucur ca sunteti bine si ca ai putut naste natural cum iti doreai. Eu am suportat cum v-am povestit travaliul, nu mi s-a parut atat de ingrozitor, plus ca durerile nu erau continue, iar nasterea in sine nu am simtit nici o durere...cate kg a avut puiul tau? Te asteptam la clubul mamicutelor
|
Roxana din pacate nu am reusit sa alaptez exclusiv...tot asa san apoi completare. Am incercat sa i dau si lapte praf o masa una san dar la san tot imi sta cu orele, adevarul e ca toti copiii iubesc tatica si ar sta cu ea in gura tot timpul. Seara se intampla sa aibe mese doar cu san fara completare...poate cine stie cu timpul reusim.
Suntem mai ok cu colicii, pana la urma Colieful si-a facut efectul, iar de cateva zile ii dau si Bonnisan si mai are din cand in cand mici crize, oricum din cate povestesc alte mamici Lucas al meu are o forma usoara de colici, sau mititelul o fi el mai rezistent la durere ca mami lui
Pupam toti piticii si sa aveti un weekend minunat. Noi suntem intr-o mini vacanta si suntem amandoi rasfatati de tati
|
Vai LiliEu ma bucur tare mult sa te vad aici la burticute...dupa toate prin cate ai trecut, ma bucur din suflet...iar cu valorile la beta sarcina evolueaza cum trebuie. Ce de gravidute acum si sper ca toate aspirantele sa se mute aici.
|
Nastere usoara andreina!! Un bebe sanatos, mancacios si recuperare cat mai rapida! Ai incredere in tine ca totul va fi bine!
|
Uff colicii astia si pe Lucas il supara de vreo doua zile e atat de agitat si plange...are dureri de burtica si trage parturi, trei saptamani am folosit Espumisan, acum de 3 zile Colief si parca mai rau este...doar la san se calmeaza, mi-e asa mila de el, de s-ar putea sa mi dea mie durerile lui Am in casa si Bonnisan dar inca nu i-am dat ii voi da de maine, vedem cum se simte de la el...parca mai bine i-a mers cu Espumisanul...sau poate acum incep colicii sa-si faca aparitia...dar sunt f dezamagita de renumitul Colief, a mai costat si o gramada...dar vad ca nu si face deloc efectul. Abia astept sa treaca perioada asta
|
Salutare burtici! Vedeti ca este o centura de siguranta special pt gravide. Nu faceti prostia sa va puneti doar partea de sus la un impact Doamne fereste...poate fi mai rau. Eu toata sarcina aproape faceam saptamanal 400 km, pe un drum foarte circulat, ii multumesc lui Dumnezeu si acum ca m-a ferit de orice rau si am dus sarcina pana la bun sfarsit.
Pt mine pantalonii de la h&m au fosti divini i-am purtat pana in luna a 7 a parca, nu pt ca ma strangeau dar deja era mai cald afara si nu mai suportam caldura. Tin minte ca i-am mai purtat si spre sf sarcinii cand a fost o perioada frig, au fost cei mai purtati blugi ai mei, acum raman sus in dulap pentru urmatoarea sarcina
Zborul cu avionul stiu ca nu este indicat in ultimul trimestru, si am prietene care au zburat in al doilea trimestru...
Parca ieri la fel eram si eu ma uitam non stop la imaginile de la eco cu bebe Lucas...iar acum non stop ma uit la el, la minunea mea . E atat de minunat sa fii mamica, cred ca nu e ceva mai frumos pe lumea asta, viata mea a capatat cu totul un alt sens Azi ingerasul meu a implinit o luna
|
Salutare burticute frumoase! Felicitari noilor burtici! Alexa001 ooo cat ma bucur sa aflu ca esti burtica! Lara_plus asteptam cu nerabdare sa stiu ca sunteti bine! Ma bucur mult ca totul e ok! Sa stiti ca nici eu nu am avut anticorpi pt toxoplasma si toata sarcina m am ferit si a fost bine pana la sfarsit...acum am in brate un bebe perfect! Pisica nu e obligatoriu sa o dai afara din casa, daca este vaccinata si deparazitata, apoi litiera o poate curata sotul, am o prietena care cu toate ca are pisici de mica nu a avut anticorpi si cat a fost gravida a avut doua pisici, totul a fost ok. Fructele si legumele trebui sa fie bine spalate, fara carne in sange, fara oua crude (se folosesc in prajituri, maioneze) fara fructe de mare.
Tin minte Lara ca tu m-ai intrebat daca am facut miscare pe perioada sarcinii. Chiar nu am facut deloc, mai mult la pat am stat..si doar treburile casnice, din cauza ca toata sarcina colul meu a fost scurtat si imi era frica de cerclaj...si uite ca cu toate astea am nascut usor, dar eu am fost optimista, nu m-a speriat nasterea in sine, eram nerabdatoare sa-mi cunosc puisorul.
Off e atat de frumos sa fii mamica...va veni timpul pentru fiecare dintre voi, intr-adevar sunt mult mai multe griji si temeri si oboseala stres dar este frumos, acesti mici omuleti merita tot sacrificiul!
Va pup pe toate si sa va bucurati de fiecare etapa in sarcina, de fiecare moment!
Atasez si cateva poze cu ingerasul meu mic!
|
Inna19 ce mare e bebele tau si cat de scump este! Multumesc pentru sfaturi, asta si incerc sa fac sa l tin cat mai mult la san, am luat si galactogil, am baut si ceaiuri de anason chimmen si fenicul, apoi am luat cel de la fares pt stimularea lactatiei, acum iau si pastilele Schinduf, dar mie nu imi curg sanii ca la alte mamici, nu ii am tari, decat seara poate cand dupa laptele praf bebe imi doarme 5-6 ore legat si chiar daca il trezesc sa-l pun la san nu suge orice i-as face...chiar ma oftic ca nu am lapte suficient, alte mamici nici nu vor sa auda de alaptat si eu care imi doresc atat nu am suficient pt puiul meu Dar mai am o speranta ca poate se va regla. Vitaminele le iau in continuare... Rox si eu am avut rani la sani, foarte grav, imi curgea si sange, dar am strans din dinti si am continuat, abia acum subt mai bine si sunt aproape vindecati. Ma bucur ca Sara Maria e in grafice si felicitari pt ca o alaptezi exclusiv
|
Nu cred ca este puseul de crestere, pentru ca asa este de cand am iesit din spital, pur si simplu cred ca nu e satul, aseara la fel dupa 60 ml de lapte praf a mai plans putin s a mai foit si dupa a adormit...daca stateam cu sanul ma apuca 3 dimineata.... E greu oricum sa mi pot da seama, daca ar putea sa mi spuna ce nu-i place hmmm ar fi minunat Pun si cateva poze cu printisorul meu Lucas
|