Nasii de botez
Subiectul anterior · Subiectul urmator
TatyKS
Scris: Tuesday, July 6, 2010 9:11 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Multumesc fetelorpupici computerlove . Asa sa ne ajute Dumnezeu!angel

Ninetem, sa va traiasca finutul pupici si sa fiti sanatosi cu totiipupici .
Ana
Scris: Tuesday, July 6, 2010 9:56 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Ninetem sa va traiasca finutul!hearts hearts
sweet angel
Scris: Tuesday, July 6, 2010 12:38 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
fetelor sa va traiasca finutii.

byli
Scris: Friday, August 6, 2010 2:58 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/3/2009
sa va traiasca finutii-nasicilor!si eu voi boteza pe 15 august finutul meu(care ati citit cum a venit pe lume ,stiti)dar am o nelamurire -care din voi ma ajuta -am inteles ca se cumpara o panza care trebuie la biserica ,aceasta panza nu trebuie tivita,eu am facut cumparaturi am luat si aceasta panza ,dar unele din vanzatoare spuneau ca trebuie panza netivita,altele ca trebuie prosop,deci....ce trebuie ?
va pun si o poza cu el!

byli attached the following image(s):
imagine 0229.jpg

delfinasa
Scris: Friday, August 6, 2010 4:30 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Bibiloiul, ce frumusel e asa albastrel! Sa fie sanatos si fericit, nasico!
La fii-mea la botez nasica i-a luat si panza si prosop albe...panza netivita, are o denumire traditionala, dar am un lapsus acum...crashma parca?...Nu-mi mai amintesc daca la biserica a folosit-o sub prosop, a avut-o sigur si acolo, dar la baita de a doua zi am pus-o in cadita sub fii-mea, apoi am agatat-o la uscat pe coltul unei oglinzi din casa, nu ma intreba de ce, asa am citit pe net si executat fara sa caut explicatii. De ani de zile tot zic sa-i fac macar o fata de perna din ea ca s-o folosim, dar tot timpul am uitat, am amanat...poate reusesc sa i-o trag la masina intr-o zi sic
byli
Scris: Friday, August 6, 2010 5:17 PM
Nivel

delfinasa wrote:
Bibiloiul, ce frumusel e asa albastrel! Sa fie sanatos si fericit, nasico!
La fii-mea la botez nasica i-a luat si panza si prosop albe...panza netivita, are o denumire traditionala, dar am un lapsus acum...crashma parca?...Nu-mi mai amintesc daca la biserica a folosit-o sub prosop, a avut-o sigur si acolo, dar la baita de a doua zi am pus-o in cadita sub fii-mea, apoi am agatat-o la uscat pe coltul unei oglinzi din casa, nu ma intreba de ce, asa am citit pe net si executat fara sa caut explicatii. De ani de zile tot zic sa-i fac macar o fata de perna din ea ca s-o folosim, dar tot timpul am uitat, am amanat...poate reusesc sa i-o trag la masina intr-o zi sic

multumesc!computerlove
Katrina
Scris: Saturday, August 7, 2010 3:14 PM
Nivel

Inregistrat: 3/9/2010
Eu cand am botezat ,am luat 2m panza alba.
Aceasta panza(Crisma) o vei avea pe brate cand preotul iti va da copilul dupa ce l-a botezat in Cristelnita.
Copilul ,se tine invelit in Crisma pana la baita de a doua zi.
byli
Scris: Saturday, August 7, 2010 5:53 PM
Nivel

Katrina wrote:
Eu cand am botezat ,am luat 2m panza alba.
Aceasta panza(Crisma) o vei avea pe brate cand preotul iti va da copilul dupa ce l-a botezat in Cristelnita.
Copilul ,se tine invelit in Crisma pana la baita de a doua zi.

pai cum il tin invelit ?cand eu il imbrac in costum cu frac?firstprize
nikmiki
Scris: Saturday, August 7, 2010 11:37 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/18/2010
nasii nostrii de cununie nici macar n-au venit sa vada baiatultoanerele asa ca l-a botezat sora mea,bounce care e necasatorita. iar acum la fata nici macar nu o sa-i intreb daca vor sa boteze,nu mai stiu nimic de ei de acum 5 ani.asa ca o sa o boteze o prietenamajoreta
Katrina
Scris: Saturday, August 7, 2010 11:54 PM
Nivel

Nu are importanta cu ce il imbraci.Se aseaza crisma in patut si se inveleste bebelusul cu ea pana a doua zi ,cand la baita, se pune in cadita.
Katrina
Scris: Saturday, August 7, 2010 11:56 PM
Nivel

nikmiki wrote:
nasii nostrii de cununie nici macar n-au venit sa vada baiatultoanerele asa ca l-a botezat sora mea,bounce care e necasatorita. iar acum la fata nici macar nu o sa-i intreb daca vor sa boteze,nu mai stiu nimic de ei de acum 5 ani.asa ca o sa o boteze o prietenamajoreta

Voi sa fiti sanatosi ca nasi se gasesc.
byli
Scris: Sunday, August 8, 2010 10:00 AM
Nivel

Katrina wrote:
Nu are importanta cu ce il imbraci.Se aseaza crisma in patut si se inveleste bebelusul cu ea pana a doua zi ,cand la baita, se pune in cadita.

computerlove computerlove multumesc ,pt sfaturi!
si inca ceva-am inteles ca trebuie o cruciulita(eu am luat un lantic si o cruciulita de argint,pt ca la nasii mei cand au botezat,preotul a certat nasa pt ca ii punea un lantic de aur si a spus ca aurul este al diavolului,ca trebuia o cruciulita simpla sau de argint,nu AUR)eu am intrebat preotul care o sa boteze finutul ,dar...e prea tanar sa stie toate aceste lucruri ,a zis ca trebuie o cruciulita de care o fi!nu stia ca nu trebuie de aur.asa ca ...luminati-ma!
bulibuli
Scris: Sunday, August 8, 2010 3:05 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
nikmiki
Scris: Sunday, August 8, 2010 11:49 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/18/2010
Katrina wrote:

Voi sa fiti sanatosi ca nasi se gasesc.

pupici ai dreptate yes
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.