Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Multumesc fetelor . Asa sa ne ajute Dumnezeu!
Ninetem, sa va traiasca finutul si sa fiti sanatosi cu totii . |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ninetem sa va traiasca finutul! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| fetelor sa va traiasca finutii.
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/3/2009 Mesaje: 166
| sa va traiasca finutii-nasicilor!si eu voi boteza pe 15 august finutul meu(care ati citit cum a venit pe lume ,stiti)dar am o nelamurire -care din voi ma ajuta -am inteles ca se cumpara o panza care trebuie la biserica ,aceasta panza nu trebuie tivita,eu am facut cumparaturi am luat si aceasta panza ,dar unele din vanzatoare spuneau ca trebuie panza netivita,altele ca trebuie prosop,deci....ce trebuie ? va pun si o poza cu el! byli attached the following image(s):
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Bibiloiul, ce frumusel e asa albastrel! Sa fie sanatos si fericit, nasico! La fii-mea la botez nasica i-a luat si panza si prosop albe...panza netivita, are o denumire traditionala, dar am un lapsus acum...crashma parca?...Nu-mi mai amintesc daca la biserica a folosit-o sub prosop, a avut-o sigur si acolo, dar la baita de a doua zi am pus-o in cadita sub fii-mea, apoi am agatat-o la uscat pe coltul unei oglinzi din casa, nu ma intreba de ce, asa am citit pe net si executat fara sa caut explicatii. De ani de zile tot zic sa-i fac macar o fata de perna din ea ca s-o folosim, dar tot timpul am uitat, am amanat...poate reusesc sa i-o trag la masina intr-o zi |
|
| delfinasa wrote:Bibiloiul, ce frumusel e asa albastrel! Sa fie sanatos si fericit, nasico! La fii-mea la botez nasica i-a luat si panza si prosop albe...panza netivita, are o denumire traditionala, dar am un lapsus acum...crashma parca?...Nu-mi mai amintesc daca la biserica a folosit-o sub prosop, a avut-o sigur si acolo, dar la baita de a doua zi am pus-o in cadita sub fii-mea, apoi am agatat-o la uscat pe coltul unei oglinzi din casa, nu ma intreba de ce, asa am citit pe net si executat fara sa caut explicatii. De ani de zile tot zic sa-i fac macar o fata de perna din ea ca s-o folosim, dar tot timpul am uitat, am amanat...poate reusesc sa i-o trag la masina intr-o zi
multumesc! |
|
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Eu cand am botezat ,am luat 2m panza alba. Aceasta panza(Crisma) o vei avea pe brate cand preotul iti va da copilul dupa ce l-a botezat in Cristelnita. Copilul ,se tine invelit in Crisma pana la baita de a doua zi. |
|
| Katrina wrote:Eu cand am botezat ,am luat 2m panza alba. Aceasta panza(Crisma) o vei avea pe brate cand preotul iti va da copilul dupa ce l-a botezat in Cristelnita. Copilul ,se tine invelit in Crisma pana la baita de a doua zi.
pai cum il tin invelit ?cand eu il imbrac in costum cu frac? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| nasii nostrii de cununie nici macar n-au venit sa vada baiatul asa ca l-a botezat sora mea, care e necasatorita. iar acum la fata nici macar nu o sa-i intreb daca vor sa boteze,nu mai stiu nimic de ei de acum 5 ani.asa ca o sa o boteze o prietena |
|
| Nu are importanta cu ce il imbraci.Se aseaza crisma in patut si se inveleste bebelusul cu ea pana a doua zi ,cand la baita, se pune in cadita. |
|
| nikmiki wrote:nasii nostrii de cununie nici macar n-au venit sa vada baiatul asa ca l-a botezat sora mea, care e necasatorita. iar acum la fata nici macar nu o sa-i intreb daca vor sa boteze,nu mai stiu nimic de ei de acum 5 ani.asa ca o sa o boteze o prietena Voi sa fiti sanatosi ca nasi se gasesc. |
|
| Katrina wrote:Nu are importanta cu ce il imbraci.Se aseaza crisma in patut si se inveleste bebelusul cu ea pana a doua zi ,cand la baita, se pune in cadita.
multumesc ,pt sfaturi! si inca ceva-am inteles ca trebuie o cruciulita(eu am luat un lantic si o cruciulita de argint,pt ca la nasii mei cand au botezat,preotul a certat nasa pt ca ii punea un lantic de aur si a spus ca aurul este al diavolului,ca trebuia o cruciulita simpla sau de argint,nu AUR)eu am intrebat preotul care o sa boteze finutul ,dar...e prea tanar sa stie toate aceste lucruri ,a zis ca trebuie o cruciulita de care o fi!nu stia ca nu trebuie de aur.asa ca ...luminati-ma! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| eu am gasit aici toate informatiile de care am avut nevoie: http://forum.7p.ro/Sunt-nasicace-trebuie-sa-fac.aspx?g=posts&t=952&p=1 |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Katrina wrote: Voi sa fiti sanatosi ca nasi se gasesc.
ai dreptate |
|
|