Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Va multumesc fetelor!
Eu sunt cu fina si sora ei prietene de cand aveam 4-5 anishori , am copilarit impreuna ... si ma bucur ca am inchegat si mai mult relatia. Chiar vorbeam si nu ne venea sa credem ce a trecut timpul , ca nu ne gandeam noi sa o cunun, sa ii botez copiii...
Stele, nu te mai amari ... e pacatul lor daca nu tin relatia cu finutzul |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Taty, Adi si Karinutza, sa va traiasca finutul si sa aveti grija de el! |
|
| Multumim Kikishor o sa avem grija de el |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Sa va traiasca finutul, Taty! Tare frumusel, ingerasul somnoros ! Iar voi, nasicii, niste scumpi, mai ales nasica mica cu nas de clovn ! |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Taty a-ti fost niste nasi frumosi.Karinuta si finutul sunt niste scumpi.Sa va traiasaca finutul si sa va bucurati de el. Si nasa fetitei noastre este tot prietena mea cea mai buna si ca sa intarim si mai mult relatia am pus-o nasa. |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| TATY sa va traiasca finutul!!!!!!! Ati fost deosebiti si se vede din privirile voastre ca ati crestinat cu mult drag acest copilas!!!!!!
P.S. Si Denis a avut plovaras ca al finutului tau....... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| Sa va traiasca finutzul. Ati fost superbi toti, mai ales Karinuta |
|
| Multumim scumpelor . Sa ne traiasca! Da asa este Elena , am botezat cu foarte mult drag si nu din obligatie ... nici nu as putea gandi asa , mai ales cand e vorba de un ingeras
Elena, Mihaela, Ely, Deziree |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Ce nasici frumoase si un finutz taaaare dulcic Taty, sa va traiasca! |
|
| Mada |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Taty, sa-ti traiasca finutul!
Ai avut o rochie superba! |
|
| Alina , multumesc mult |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| si eu am avut alti nasi la copii;cand ne-am casatorit,eu pe nasii nostrii nu i-am vrut ptr.ca nu ne intelegeam deloc,dar cu toate astea ne-au botezat 2 copii,iar la urmatorii 2 am pus-o pe verisoara tatei care este cu 11ani mai mare decat mine,dar care m-a ajutat mult,fapt ptr.care tot ea si sotul ei ne vor fi nasi la nunta de argint,asta numai daca v-om mai trai pana atunci.Eu si sotul meu am botezat4copii,dar toti numai baieti,si tare mult mi-ar place sa botez si-o fata!Nu-i nici un bai daca nu puneti tot nasii de cununie,dar,totul este sa va convina voua si sa va placa voua de viitorii parinti spirituali ai copilului vostru! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| am o problema nu stiu pe cine sa pun nasi la botez, nasii de cununie e fratele si cumnata mea ,ne intelegem bine dar in ultimul timp m-am suparat pe ei ca au inceput sa vb de mine aiurea, cumnata mea lucra asistenta pe ambulanta si se crede medic deja , e de parere ca eu nu trebuia sa fac asa de repede copil dupa sarcina extrauterina , asta e diagnosticul ei ca eu am avut avort spontan si i-am spus doar,asta e doar un exemplu , dar ma mir de fiecare data cand aud ce aberatii spune pe acasa despre mine, si daca nu ar fi insarcinata si ea as zice ca e invidioasa. apoi sora sotului meu vrea sa fie nasa dar eu nu vreau ca nu ne intelegem deloc, la inceput nu mai stia ce sa faca sa ma desparta de sotul meu si nici acum nu avem o relatie buna. apoi sora mea ar vrea sa fie nasa dar ei i-am botezat eu copilul si la noi la ortodoxi preotul zice ca nu se poate sa aprinzi lumanare de la lumanare, sau sa fi parinte la parinte. ar mai fi o italianca cu care ma inteleg bine ea nu are copii dar ma gandesc ca daca as pleca din italia nu ne-ar mai cauta, pe cine sa pun eu nasi? |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Sweet, pune si tu pe cineva apropiat sufletului vostru, de preferat cu copii. Conteaza mult relatia dintre voi... practic vor fi parintii spirituali ai copilului vostru!
Si noi vom boteza pe 17 aprilie, o fetita draga. |
|
|