Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Pai poate nici nu o sa vrea sa se bage la imbaiat,in conditiile in care nu are experienta in "domeniu" |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Din cate stiu eu, nasul sau nasa copilului este unul singur si este mai mult decat simplu martor. Este acea persoana care isi asuma educatia spirituala a copilului, atunci cand parintii nu i-o pot da. Este acea persoana care recita Crezul si se leapada in locul copilului de satana...
Nu are imp daca e casatorita sau nu, daca face parte din nasii de cununie care reprezinta, in fapt, martori la actul de cununie. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Nana pustiului meu este sora mea si este necasatorita...Probabil ca daca aveam fetita ar fi fost tinuta in brate in biserica de catre prietenul surorii mele...dar n-a avut el norocul asta .... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Nasii puiului sunt cei mai buni prieteni ai nostrii din Bucuresti. Cand ne-am casatorit erau inca logoditi, erau impreuna. Acum s-au despartit dar au in comun finutzul din Arad. Sunt foarte de treaba si tin enorm de mult la ei (cred ca si ei la noi, la mine...). Distanta e singura problema intre noi, dar si aia dispare cand e vorba de a fi langa Gladi la momentele importante din viata lui. (PS. Pe cand gemeam de dureri, cu vreo 10 min inainte de a naste, am trezit-o din somn si am vorbit la telefon...asa, ca sa-mi fie aproape si atunci... ) |
|
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| nasii de botez ai Soniei - o sa fie prietena mea cea mai buna si prietenul cel mai bun a lui tati...
probabil k si din cauza asta am cam amanat botezul, caci voiam sa gasesc nasii potriviti si nu doar de ochii lumii asa...
in traditiile ortodoxilor pe stil vechi, nu exista cuvantul nasa, persoana de sex feminin ce boteaza copilul se numeste "mama de botez", sau "tata de botez" - nasul.... ceea ce am si cautat, sa fie ca o a 2-a mama (tata)... |
|
| In primul rand, salutari si toate cele bune tuturor pe acest forum.
Sunt si eu in Japonia, as vrea sa imi botez baietelul la biserica Sf. Nicolae din Tokyo. As vrea sa stiu cum decurg lucrurile, daca cineva a mai facut-o acolo... si daca e in regula faptul ca am o singura nasa (necasatorita).
Multumesc anticipat, Mirela.
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Bine ai venit printre noi!
S-ti traiasca bebe si fie ca botezul sa decurga asa cum iti doresti!
|
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Simirela wrote:In primul rand, salutari si toate cele bune tuturor pe acest forum. Sunt si eu in Japonia, as vrea sa imi botez baietelul la biserica Sf. Nicolae din Tokyo. As vrea sa stiu cum decurg lucrurile, daca cineva a mai facut-o acolo... si daca e in regula faptul ca am o singura nasa (necasatorita). Multumesc anticipat, Mirela.
Bine ati venit Mirela & Bebe!!!!! Nu are importanta daca nasa este sau nu casatorita! O sa aiba nevoie totusi de cineva ptr a tine lumanarea,oricine!!! |
|
| Multumesc pentru raspuns, am inteles...
Multumesc si pentru toate urarile de bun venit primite |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mirela, welcome!
Distractie placuta la botez! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Am fost si noi nasi de botez duminica si a iesit totul foarte bine si frumos. Am avut mari emotii, ... ma gandeam daca o sa ma descurc acolo la biserica, plus ca toata lumea era cu ochii pe bebitz si pe nasa . Dar m-am descurcat foarte bine , asa mi s-a spus si a fost o experienta extraordinara pe care sper sa o repet cat de curand la copiii fratelui meu
Nasica mica
Eu cu finutzu
Ne pregateam de sfantul Botez
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Cu parintii finutzului
|
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Taty, ati fost niste nasi superbi! Emotionante poze! |
|
| Taty, superbe poze. Sa-ti traiasca finutzul. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Superbi nasii...felicitari !
La noi alegerea nasilor de botez ai lui Matei a fost o alegre foarte proasta, in sensul ca nu intretinem niste relatii anume, fiecare e cu treaba lui.Noi ne asteptam ca dupa botez sa ne vizitam, asa cum faceam inainte...Unde mai pui ca insistentele de a boteza au fost din partea lor.Dar...pana la urma, e bine si asa. |
|
|