Nasii de botez
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Sunday, February 12, 2006 7:55 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Cum va alegeti nasii de botez ?
Cum se impaca nasii de botez cu finutii lor ?
Kiki
Scris: Tuesday, February 14, 2006 11:04 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Eu am avut de ales dintre mule persoane care doreau sa fie nasii lui David. Am ales pe cei care au fost alaturi de noi de cand am ramas insarcinata pana am nascut si dupa, cei care s-au interesat tot timpul ce fac eu si ce face bebe...Adica cumnata mea, sora sotului meu. Ea si sotul ei stau in Italia si distanta nu i-a impiedicat sa nu fie langa noi pe parcursul celor 9 luni si dupa nastere.

Tot timpul suna sa vada ce face finutul lor, ii cumpara haine, jucarii, uneori ii trimit si bani. Ne intelegem bine cu ei, speram sa se intample la fel si cu David cand o sa creasca.
kry
Scris: Tuesday, February 14, 2006 1:52 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/13/2006
vreau si eu sa va intreb...nasii de botez ai copilului trebuie sa fie aceiasi cu nasii de cununie ai parintilor? si daca nu , cum le spui celor de cununie ca nu vor fi ei cei care-l boteaza pe micut?
codruta
Scris: Tuesday, February 14, 2006 2:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

nasii mei de cununie s-au oferit ei singuri sa-mi fie nasi, eu doar i-am acceptat. toate bune si frumoase pana atunci dar dupa nunta (la cateva luni dupa) au inceput sa se strice relatiile desi eu sunt o persoana foarte toleranta si le-am rabdat multe. Nu stiu la ce se asteptau, probabil s-au ofticat ca nu i-am pupat in ..., desi repet, ei s-au oferit eu nu i-am rugat. Deci este exclus sa-i chem acum nasi la fetita.
Kry, la mine nu e cazul sa-mi fac probleme cum o sa le spun dar daca ar fi cazul le-as spune verde-n fata:nu . Oricum nu cred ca o sa se supere.
Pe de alta parte inca nu m-am hotarat pe cine sa pun nasi: sora mea isi doreste foarte mult, i-a si cumparat o gramada de lucrusoare dar ea nu e casatorita si nu stiu daca e bine .
kry
Scris: Tuesday, February 14, 2006 4:09 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Codruta, eu intrebam pentru ca am patit anul trecut sa fiu chemata de nasa in 8 martie...botezul era in 13 iar ziua mea in 11. Ei, eu sunt prea simtita si nu am refuzat, finutul meu e un dulce si il iubesc foarte mult, dar m-a deranjat ca nu mi-a spus din timp si mai mult nu le-a spus nasilor de cununie, mi-au dat peste cap si planurile de ziua mea.
Vroiam insa sa-ti spun ca pe atunci nu eram casatorita dar nu a fost nici o problema.
Kiki
Scris: Tuesday, February 14, 2006 5:16 PM
Nivel

kry wrote:
vreau si eu sa va intreb...nasii de botez ai copilului trebuie sa fie aceiasi cu nasii de cununie ai parintilor? si daca nu , cum le spui celor de cununie ca nu vor fi ei cei care-l boteaza pe micut?

nu trebuie sa fie, adica nu este obligatoriu. Eu nu ma inteleg cu nasii de cununie si asa am preferat. sa am alti nasi pentru David, cu care sa be intelegm bine si la care sa mergem cu placere, cu care sa putem discuta orice...
taki
Scris: Friday, February 17, 2006 7:21 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Eu o sa-mi botez printesa aici, in Japonia, iar nasii vor fi: fratele meu impreuna cu o prietena de a mea.
Intrebarea mea: se poate???
Kiki
Scris: Friday, February 17, 2006 7:49 AM
Nivel

La botez nu e obligatoriu ca nasii sa fie cununati, sot si sotie. Doar la nunta trebuie.
oana_nicole
Scris: Sunday, February 19, 2006 8:59 AM
Nivel
Nivel: Senior

Da, nu e obligatoriu ca nasii sa fie aceiasi ca si cei de cununie. De asemenea, pot fi nasi de botez si persoane necasatorite.
Si noi am avut diverse persoane care s-au oferit sa boteze puiutul, dar am hotarat ca o vor boteza tot nasii de cununie. Asta pentru ca tinem la ei foarte mult si sunt niste prieteni minunati. Si sper sa ramana la fel si in continuare. colors
taki
Scris: Sunday, February 19, 2006 2:06 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Ce bine ca la botez se accepta si persoane necasatorite, ca altfel era o problema...asa s-a rezolvat :ras:
AdrianaC
Scris: Sunday, February 19, 2006 2:35 PM

Noi avem o pereche de nasi de cununie si alta pereche de nasi pentru copii.

Pot sa fie si necasatoriti, pot sa fie si mai multe perechi, dar nas se considera cel care ia copilul din mana preotului cand il scoate din cristelnita (din cate stiu eu).
Roxanel
Scris: Sunday, May 21, 2006 9:49 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Fetelor, eu o sa am doua perechi de nasi la botezul Antoniei. Sunt intr-o situatie jenanta caci nu stiu cum sa decid care sa ia copilul din mana preotului si care sa-i faca baita. Ziceti-mi si mie cum sa fac ca sa nu se supere nimeni. uff Sa le las p ele sa decida?
Miri
Scris: Sunday, May 21, 2006 9:54 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Roxanel,daca nasii se cunosc,de ce nu le spui care e problema si ca trebuie sa decida care face baita si care ia copilul,ca sa nu va treziti acolo ca nu sunteti organizatisic Le lasi pe ele sa decida!
AdrianaC
Scris: Sunday, May 21, 2006 9:57 PM

Sau tin mainile ca la "scaunel" si il prind amandoua pe bebe (glumeam).

Ele stiu ca vor fi 2 perechi de nasi ? Daca da si nu au avut nimic impotriva, eu zic sa le intrebi pe ele cum prefera. In plus, poate nici nu stiu de chestia asta si atunci nu e nicio problema. ras
Roxanel
Scris: Sunday, May 21, 2006 10:04 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
AdrianaC wrote:
Sau tin mainile ca la "scaunel" si il prind amandoua pe bebe (glumeam).

Ele stiu ca vor fi 2 perechi de nasi ? Daca da si nu au avut nimic impotriva, eu zic sa le intrebi pe ele cum prefera. In plus, poate nici nu stiu de chestia asta si atunci nu e nicio problema. ras

Da, ele stiu ca vor fi doua perechi. Se impaca bine intre ele. Cred ca am sa le las pe ele sa decida desi sunt un pic cu inima indoita caci una dintre nase nu are copii si nu prea stie ce si cum (tinut, imbracat, imbaiat, etc) si mi-e cam frica.uff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.