nasi catolici....fini ortodoxi
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sweet angel
Scris: Friday, May 6, 2011 1:05 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
noi am botezat copilul ortodox cu nasi catolici, preotul a intrebat daca nasi sunt ortodoxi si nasa a spus ca da, ea trecuse cu vreo 4 luni inainte prin casatorie in religia catolica.

eu sunt ortodoxa si mi-am botezat nepoata la catolici.

fiecare preot isi face legea lui.
lorelei1984
Scris: Tuesday, August 2, 2011 12:04 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
annaiuliaharry wrote:
Avem un bolovan in suflet...Suntem catolici si vom avea onoarea sa fim nasii unui cuplu de ortodoxi care se vor casatori in iulie.Dar am intampinat probleme la Biserica:adik parintele nu a fost de acord k mirii sa aiba nasi catoliciplans adik a zis k ar fi mai bine sa fie si un cuplu de ortodoxi langa ei,fapt care ne-a deranjat pe toti.(pana la urma.....cine vor fi nasii???oare
Suntem de-a dreptul revoltati pt k tocmai Biserica marginalizeaza persoanele care nu au aceeiasi religie.Suntem totusi crestini credem in Dumnezeu ...nu e posibil sa se faca asemenea greseli!!!!!!Preotii ar trebui sa ne uneasca si sa ne invete despre pace si unitate caci avem un singur TATA.La fel se intampla si la catolici.Noi refuzam sa credem ca exista asa o nedreptate!!! Nu vrem sa ne oprim aici...v-om insista si vom fii alaturi de acesti tineri chiar daca preotii sunt nedrepti si vor sa ne tina separati!!

thankyou

Buna!Sunt in aceeasi cu tine!Ati mai rezolvat ceva?ati gasit un preot care sa accepte nasi catolici?Noi suntem ortodocsi si daca nu gasim un preot care sa accepte nasi catolici, ma gandeam sa facem cununia religioasa la catolici!Nu stiu daca se accepta!uooooofplans plans
gabyta
Scris: Tuesday, August 2, 2011 1:31 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/20/2011
eu sunt ortodoxa,copii mei si sotul catolici
amandoi copii au nasi de religie ortodoxa
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.