Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Va salut !
Am si eu o problema care mi-a aparut in urma cu 1 an de zile , am amanat ca poate imi trece , dar nici in momentul de fata nu am scapat de aceasta problema . Tin sa preciezez ca nu am avut probleme pana in urma cu 1 an de zile , nu am avut niciodata nasul rosu , si odata cu aceasta roseata au inceput sa imi apara si cosuri pe nas , de care scap foarte greu , de asemenea cosuri pe nas nu am avut in viata mea !
Stie cineva ce poate fii , eu fiind din calarasi , avand 1 singur doctor dermatolog , fiind cam incompetent , mi-a zis ca nu am nimic , nu este nimic in neregula cu nas-ul meu !
A mai avut cineva asa ceva ? este grav ? la ce doctor din bucuresti imi recomandati sa merg pentru aceasta problema ? care sunt cost-urile unei consultatii ! Nu am bani de irosit prin bucuresti aiurea , si de aceea cer sfat-uri Odata cu roseata , pielea din jurul nas-ului a devenit foarte inestetica , zici ca este scoarta de copac , tot timpul fiid umed nas-ul , si rosu , indiferent de temperatura ,si nu mai zic cand vin crizele alea mari de mancarime ..! Am 21 de ani
Va multumesc si sper sa ma puteti ajuta |