Profil: Nanny
Despre
Utilizator: Nanny
Nivel: Avansat
Statistici
A intrat: Friday, March 2, 2012
Ultima vizita: Wednesday, November 25, 2015 8:09 PM
Numarul de postari: 2,102
[0.20% din toate postarile / 0.46 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 32
Postat: Tuesday, November 24, 2015 7:38 PM
Cookie, Zambila, Nko, Dreams***....va poooop!Sa cresteti mari si frumoase, dar mai ales sanatoase...Da zboara timpul...Doamne..in curand bebelusul meu o sa inceapa sa mananca..ptiu repede zboara! Parca nici n-am fost gravida!Cray
Nko...acum am vz intrebarea ta din PM..ti-am raspuns!,,,,cu intarziere!SimplyLove
Salut si burticile mai mici...nu le cunosc prea bine!Buddy1
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 32
Postat: Monday, November 23, 2015 8:44 PM
Gagici cu burtici!! remeber me?????
Am trecut sa va salut..nu am timp mai deloc sa intru pe net....
Va poopo cu foc, vad burtici aproape de termen...Le felicit pe cele pe care nu le stiam ca sunt gravidute, ce sa fac?? bebe ocupa tot timpul! Are 5 luni este fffff cuminte, mananca si e baiat de gasca!
Pooop Juwy Zambila,Inna,Elena, Andreiutza
iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou
Subiect: Clubul aspirantelor - 40
Postat: Monday, September 7, 2015 10:37 AM
Buna Carmencita...si eu ma pregatesc sa incep scoala!ras Nu vreau sa intrerup pt ca am un an mai ususrel cu copiii, dar si pt ca la anul in august trebuie sa dau examenul pt gradul 2 si nu vreau sa aman iar...Lucrurile trebuie facute la timpul lor! Daca copilul e mic, pot sa dau examen mai usurel ( zic eu!!) Pana acum a fost baiat de gasca!yes yes yes
Andreyutza...el avea program inca din burtica, pe care l-a respectat si cand a venit la viata! Adica la ora 1 la 3.30 si la 6...acum ne culcam la 23.30 si se trezeste pe la 4.30-5.. Nu mi se mai pare asa greu. Ca sa pot inmulti laptele, imi puneam eu ceasul sa ma trezesc la 3 ore sa bag pompa..si uite asa am reusit.de 3-4 zile hrana exclusiv naturala- tatza! Yuuhuuu! Este un copil extraordinar de cuminte, zau! Vesel, rade...voios!
Subiect: Clubul aspirantelor - 40
Postat: Monday, September 7, 2015 10:06 AM
Buna dimineata gagici cu burtici...
Remeber me???? EU am tot fost ocupata ba cu bebelusul, ba cu botezul, ba cu activitatea mea...
Aflati despre mine ca sunt in regula. Despre bebelus numai vesti grozave, Multumesc lui Dzeu! Are 2 luni si 3 sapt, deja 7,200 kg si de vreo 3-4 zile...sunt mandra tare ca am reusit sa il hranesc exclusiv cu lapte matern. Ba pus la tatza, ba scos cu pompa..si tot asa!yes yes yes este sanatos, voios, rade mereu , gangureste de zor, canta cu mine!
In rest ce mai fac burticile??? Nu am avut timp sa citesc din urma!computerlove
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 31
Postat: Wednesday, August 5, 2015 12:40 PM
Miha_Ella wrote:
5 analize de beta hcg am facut pana acum.2/saptamama. Lunea trecuta a fost 4923 iar miercuri dupa 48 h a fost 7542.ieri a fost 17421...acum sa vad cat va fi maine.

Cam ciudat!! Oare se ascunde bebe pe undeva??? La 17.000..ar trebui sa se vada mai muuult decat ca lumea la intravaginal. Sunt curioasa la analiza de maine ce iese! N-ai ce sa faci, decat sa stai cuminte sa te rogi Maicii Domnului, ca tot suntem in postul ei!Buddy1
Subiect: Putin ajutor..Dr Usama El Naggar
Postat: Friday, July 31, 2015 9:42 PM
Este de vreo 3-4 luni la Euromaterna...nu stiu cine te-ar putea ajuta cu informatii pt ca e new entryras Am auzit si eu despre el. FF draguta este si dr Shawi, este calda vb frumos si calm! Si ea tot "new entry" ( este romanca)
Postat: Friday, July 31, 2015 9:37 PM
hope sa va fie de bine!!!majoreta majoreta majoreta
imi pare rau sa aud ca ai avut o experienta atat de neplacuta! Eu nu am simtit nimic...usoare mangaieli pe burta!Parca ma gadila cineva cu o pana... Atat! Probabil asta e diferenta intre clinica privata si stat, Acolo platesti,toata lumea respecta niste reguli, standarde. sper sa te recuperezi rapid si fara complicatii! sa creasca mare fetita,sanatoasa si sa va bucurati de ea!Bravoo Bravoo Bravoo
Andreiutza... am luat aprox 13 kg, am pierdut pana am ajuns acasa 6-7 kg...mai am de dat jos 7-8 kg..ba chiar 10 pt eu sunt mai rotunjoararas e muuuult mai bine sa ai burtica mai mica.Si dr mi-a spus asta...nu se rupe peretele abdominal.
Postat: Friday, July 31, 2015 1:38 PM
MARIUKA wrote:
... avem aproape 7 luni si burtica nu se prea vede snt putin ingrijorata acum astept sa vad masuratorile sper sa fie normala sarcina pt ca multa lume se mira de burtica mea si imi da maxim 4 luniCray dar sper sa fie totul ok. . Va pup pe toate sarcina usoara in continuare si sper sa ne auzim mai des pupicei computerlove computerlove

Burta nu are nicio legatura cu marimea copilului.LA mine cand le spuneam ca sunt in luna a 8a nu ma credeau...abia in ultimele 2-3 sapt s-a mai rotunjit.Iar bebe a avut 4,450 kg...si doctorul se mira ca burta e mica si copilul maaare. Nu e neobisnuit, e mai mult inauntru ras Stai calma..Buddy1
Postat: Thursday, July 30, 2015 2:21 PM
Miha_Ella wrote:
Buna dragi viitoare mamici.eu vin de la aspirici.sper sa raman intre voi dar cam am probleme.cine ma poate ajuta cu un raspuns va rog mult.luni am facut beta hcg si a fost 4963,09.am repetat analiza miercuri si a fost 7543,19.

Valoarea este buna...stai nu zice hop, pana nu sari! stai calma...maine poti sa faci analiza din nou si vezi daca intr-adevar evolueaza. Ramane sa vezi ce este cu ovarul stang..Doamne ajuta!Buddy1
Postat: Thursday, July 30, 2015 1:37 PM
hope-215 wrote:
Si eu am sfarc ombilicat, dar mi- ramas asa din 2008 cand am avut o operatie la san, cica am avut mastita, desi nu am avut vreo sarcina.. E bagat rau inauntru.. Si chiar ma gandeam cum voi alapta la sanul ala.. Imi voi lua sigur pompa si o sa incerc si cu un mamelon de silicon...
Si inca ceva.. Sanii nu ma dor deloc si nici nu s-au marit.. Sper sa nu aibe legatura cu lapticul..
Si sonda mi-o pune inainte de anestezie, inainte de a intra in sala de operatie ca mi-a zis dr ca asa e protocolul... ??... Incerc sa ma calmez si sa ma gandesc ca nu o sa doara atat de tare

Eu am sanii mari si nu stau fara sutien, decat cand dorm pt ca altfel ma trag, ma doare spatele...ma incomodeaza. Dar daca stau fara sutien, desi nu suportam sa ma atinga nimic, sfarcul iesea cat de cat afara. Nu mai spun ce ragade am facut. S-au vindecat numai cu Lanolina preparata in farmacie.Du-te si ia-ti de acum!! Dau dupa fiecare alaptare. Bebelusul meu suge numai prin Niplete ( protectiile de silicon) pt ca altfel nu poate apuca sfarcul. Dupa ce ca sunt mici, cum am zis unul este si omibilicat.
Sfat..pana nasti, ca sa nu te dai cu capul de pereti supa: Cumpara-ti o seringa, cea mai mare, taie capatul, intoarce pistonul care impinge lichidul si parte neteda, care are manerele acelea mici punea-o pe sfarc si trage!!! Numai asa il scoti afara. Sper ca am explicat pe inteles...adica intorci seringa invers si face vaccum pe sfarc..asa il trage afara. Repeta actiunea zilnic. Stai linistita ca o sa ti se umfle si sanii, dupa ce nasti, poate chiar si la o zi. Imporant sa faci rapid masaj si sa bagi copilul la san sau pompa ca sa nu faci furia laptelui. Eu nu am facut pt ca desi nu aveam inca lapte, sanii erau ca pepenii a 2 a zi dupa nastere si am cerut in clinica pompa electrica. Puneam ceasul si ma trezeam la 2 ore sa scot. Chiar daca prima data nu iese nimic, a doua oara sigur iese, cat de putin 20 ml.... Cam 20 min la fiecare san! Rabdare si tarie pt ca e un proces dureros la inceput. Spor la treabaBuddy1