nail painting
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lilly of the valley
Scris: Sunday, May 27, 2007 8:08 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
am o colega de serviciu ce ne innebuneste pe toate cu niste picturi pe unchii dementiale.plans plans imi plac la nebunie ca-s simple si foloseste o combinatie de culori nemaipomenita. ce e drept a terminat design. are un talent fantastic la picturi.
eu nu reusesc nici cu lac de unghii sa-mi dau ca adoua zi oricum gatesc sau spal vase etc, dar-mi-te picturi.
mihaela75
Scris: Thursday, May 31, 2007 6:25 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Nici eu, unghiile nu le pot intretine orice as face.Mi-am tras o manichiura frantuzeasca si m-a tinut pasarica exact o saptamanana ca apoi m-am enervat si am taiat tot closedtopic La pictat nici nu ma intind, pe aici se gasesc abtipilduri minuscule pt unghii peste care dai lac deci merge mai rapid si nici asa nu ma incumet .E frumos , arata bine dar la cat folosesc eu astea doua maini nu ma agit cu manichiura.scratch
S.ELENA
Scris: Thursday, July 5, 2007 10:53 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Si mie imi place tare mult pictura pe unghii!!!love love
Am gasit la un magazin de cosmetice niste dispozitive speciale (ca niste siringi cu ac)cu ajutorul carora se pot realiza mult mai usor modelele. Si iata-ma, dupa destule incercari ratate, facandu-mi singura floricele, liniute si ce am mai "furat" ca model de la manichiurista(care spre stupoarea mea le realizeaza cu pensula de la oja normala si cu un ac....scratch).
Cam o data la 6 sapt. ajung si la salon sau poate chiar mai rar ca nu e timp si nici "timp" ras ras si ma tine manechiura 1 sapt. chiar daca stau destul de mult cu mainile prin apa si execut smotru zilnic!!!!!!

Si off topic: am gasit un tratament ptr. prevenirea exfolierii si intarirea unghiilor de la FARMEC Cluj-Napoca, cu vitam. B care spre deosebire de alte lucruri asemanataore(si f. scumpe si fara nici un rezultatbanghead plans) acesta e SUPER!!!!! Eu care niciodata nu am avut unghiile mai mari de buricul degetului acum le am si lungi si f. tari, nu se rup nici cand ma lovesc din greseala in perete sau altceva!!!!

pupici pupici pupici
Lilly of the valley
Scris: Friday, July 6, 2007 5:46 AM
Nivel

Poze, poze!chitara
S.ELENA
Scris: Sunday, July 8, 2007 11:15 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
mariuta wrote:
Poze, poze!chitara

Inca nu am reusit sa ma descurc cu "photobucketul", dar nici nu am avut timp sa stau si sa butonez; de indata ce reusesc o sa va saturati de mine caci sunt maniaca cu pozatul!!!ras

Oricum am fost plecata la tara de vineri pana azi si am avut un "accident" la o unghie, asa ca le-am mai scurtat un pic, darcum revin o sa va postez un painting ras supper!!!! pupici pupici pupici
Lilly of the valley
Scris: Monday, July 9, 2007 5:38 AM
Nivel

Asteptam!bounce
delfinasa
Scris: Thursday, November 1, 2007 8:50 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Nu stiu cum rezista la voi nail paintingul sau aplicatiile pe unghii, ca la mine abia rezista un lac sau o oja cateva zile. Ce sa ma mai chinui sa-i fac decoratiuni? Munca in zadar maseluta.
Mami2x
Scris: Thursday, November 1, 2007 9:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/16/2007
Nail painting?? Ce nail painting la ce mi se exfoliaza mie unghiile...uff Numai cand spal in graba cate ceva cu un produs pe baza de clor si nu imi pun manusi banghead e jale..Mainile imi arata dezastru de la un "pic" de ulei fierbinte de saptamana trecuta, iar din cauza frigului nu mi se mai vindeca...ba s-a cojit urat si cand platesc ceva la cumparaturi imi arunca vanzatoarele niste priviri..maseluta
In zilele mele bune, ca am si din alea ras , le dau cu oja aceea roz de la manichiura frantuzeasca si arata ok, nu minunat dar acceptabilsic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.