Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Nici eu, unghiile nu le pot intretine orice as face.Mi-am tras o manichiura frantuzeasca si m-a tinut pasarica exact o saptamanana ca apoi m-am enervat si am taiat tot La pictat nici nu ma intind, pe aici se gasesc abtipilduri minuscule pt unghii peste care dai lac deci merge mai rapid si nici asa nu ma incumet .E frumos , arata bine dar la cat folosesc eu astea doua maini nu ma agit cu manichiura. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Si mie imi place tare mult pictura pe unghii!!! Am gasit la un magazin de cosmetice niste dispozitive speciale (ca niste siringi cu ac)cu ajutorul carora se pot realiza mult mai usor modelele. Si iata-ma, dupa destule incercari ratate, facandu-mi singura floricele, liniute si ce am mai "furat" ca model de la manichiurista(care spre stupoarea mea le realizeaza cu pensula de la oja normala si cu un ac....). Cam o data la 6 sapt. ajung si la salon sau poate chiar mai rar ca nu e timp si nici "timp" si ma tine manechiura 1 sapt. chiar daca stau destul de mult cu mainile prin apa si execut smotru zilnic!!!!!!
Si off topic: am gasit un tratament ptr. prevenirea exfolierii si intarirea unghiilor de la FARMEC Cluj-Napoca, cu vitam. B care spre deosebire de alte lucruri asemanataore(si f. scumpe si fara nici un rezultat ) acesta e SUPER!!!!! Eu care niciodata nu am avut unghiile mai mari de buricul degetului acum le am si lungi si f. tari, nu se rup nici cand ma lovesc din greseala in perete sau altceva!!!!
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Poze, poze! |
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| mariuta wrote:Poze, poze!
Inca nu am reusit sa ma descurc cu "photobucketul", dar nici nu am avut timp sa stau si sa butonez; de indata ce reusesc o sa va saturati de mine caci sunt maniaca cu pozatul!!!
Oricum am fost plecata la tara de vineri pana azi si am avut un "accident" la o unghie, asa ca le-am mai scurtat un pic, darcum revin o sa va postez un painting supper!!!! |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Asteptam! |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/16/2007 Mesaje: 408
| Nail painting?? Ce nail painting la ce mi se exfoliaza mie unghiile... Numai cand spal in graba cate ceva cu un produs pe baza de clor si nu imi pun manusi e jale..Mainile imi arata dezastru de la un "pic" de ulei fierbinte de saptamana trecuta, iar din cauza frigului nu mi se mai vindeca...ba s-a cojit urat si cand platesc ceva la cumparaturi imi arunca vanzatoarele niste priviri.. In zilele mele bune, ca am si din alea , le dau cu oja aceea roz de la manichiura frantuzeasca si arata ok, nu minunat dar acceptabil
|