Profil: Nadia-p
Despre
Utilizator: Nadia-p
Nivel: Grupa mijlocie
Statistici
A intrat: Tuesday, February 10, 2015
Ultima vizita: Wednesday, November 9, 2016 4:42 PM
Numarul de postari: 274
[0.03% din toate postarile / 0.08 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Postat: Monday, July 27, 2015 4:31 PM
Geanina imi pare nespus de rau, nu am cuvinte....,
Postat: Friday, July 24, 2015 10:11 PM
buna fetelor! sunt in totalmente deacord Ana,si nu se face intr-adevar anti Pr, doar ca multe din noi au decis medparkul numai din cauza reusitelor.si fetele mentinute de Ana noi chiar ne cunoastem intre noi, dar unde e Olesea, Zinaida cele cu reusita, ele multumita medparkului au ramas gravide, de ce nu se mai afiseaza,! nu pot sa scred ca din atitea fete pe care le cunosc tokmai cele de pe forum nu raman,
Postat: Tuesday, July 21, 2015 12:13 PM
buna dragelor! nu mai aveti mult,stiu ca va pare o vesnecie, dar timpul se scurge foarte repede! sa curga cu beta grasut:D
Ana mult succees azi
Postat: Monday, July 20, 2015 11:38 AM
buna dragelor! va doresc din suflet o saptamina frumoasa cu rezultate pozitive beta cit mai plinut
Postat: Saturday, July 18, 2015 11:21 PM
buna drageleor! Liliana vb acum sunt deprisos, sa stii ca te inteleg ce simti, te inteleg, fii tare! suntem cu tine fiecare din noi!
Postat: Friday, July 17, 2015 4:39 PM
ana08 wrote:
Buna fetelor!
Desi n-am mai scris de mult timp pe forum....., unele din voi stiti ca am fost in protocol si ca astept rezultatul.As fi vrut tare mult sa vin cu vesti bune..........,dar din pacate rezultatul nostru este negativ.
E greu pentru mine acum, dar cu credinta si speranta voi merge mai departe.
Fetelor va doresc din tot sufletul la toate sa reusiti!!!!!!!

Draga noastra suntem cu tine si ne dam seama ce simti, cuvintele noastre acum sunt deprisos, dar suntem cu tine, fii tare si iti doresc sa te incarce cu noi ginduri pozitive si sa mergi mai departe
Postat: Friday, July 17, 2015 2:58 PM
buna fetelor! Taniusha sa shtii ca ne este tare dor shi se simte lipsa ta pe forum!
Rodicuta esti mereu cu ginduri pozitive si asta e important p-ru noi,
Hope, Geanina Karroll, Ana, si toate fetele ce sunt in protocol va tin pumnii si aveti grija de voi!
succes ce fac zilele astea testarile sa fie beta grasut
Alintush vei vedea ca va veni ziua cea mare si pru noi, o sa mai luptam un pik si vom fi noi mamici!
Postat: Thursday, July 16, 2015 9:38 PM
Taniusha 87 tu ce mai faci? cum esti?
Postat: Thursday, July 16, 2015 7:32 PM
buna dragelor! Geanina ma bucur ca esti bine, sa fie cu doamne ajuta pru toate ce fac fiv acum:)
Postat: Wednesday, July 15, 2015 2:47 PM
karroll wrote:
Fetele din acest forum care au recurs la FIV . Cauza fiind la so? diagnosticat cu azoospermie este cineva cu rezultate reu?ite ? Citind aici am vazut doar rezultate nereu?ite , si influenteaza cumva rezultatul daca spermatozoizii sunt ob?inuti pe cale naturala sau ob?inuti prin TESA?Sau mai bine nu cit
esc nimica ca îmi umplu capi de nebunii

buna dragelor! Karroll gindestete la cei mickuti, o sa fie bine doar credinta si ginduri bune sa ai!