Bine ai venit, VIZITATOR
Cauta
Subiecte active
Logare
Inregistrare
Forum 7 Pitici
»
Membri
»
nadea
Profil:
nadea
Despre
Utilizator:
nadea
Nivel:
Grupa mica
Statistici
A intrat:
Tuesday, April 20, 2010
Ultima vizita:
Monday, July 1, 2013 1:53 AM
Numarul de postari:
243
[0.02% din toate postarile / 0.05 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect:
Adelina - viata noastra!!!
Postat:
Wednesday, April 4, 2012 12:09 AM
Subiect:
Cate kg ati luat in timpul sarcinii?
Postat:
Monday, January 30, 2012 11:20 AM
Eu la inceputul sarcinii aveam 49kg..in timpul sarcinii am pus pina la 66kg iar acum la 6 luni de la sarcina am 53.4
vreau macar pina la 50 sa ajung:018:
Subiect:
La cat timp dupa cezariana iesim la plimbare ,shopping?
Postat:
Monday, January 30, 2012 11:14 AM
Si eu sunt o norocoasa....dureri practic am avut doar 1 saptamina dupa nastere ..dupa aia daor disconfort parca imi parea sa sunt rupta in 2
dar pe la 3 luni a trecut si asta..la 4 luni am inceput sa fac exercitii putin cite putin..iar acum la 6 luni sunt ca noua...nu mai simpt nimic..dao numia cind ma schimb si dau cu ochii de mica linie ce o am imi aduc aminte da operatie:018: :018: asa ca ingeras iti dorsc sa mearga totul bine ...pupici..si recuperare cit mai rapida
Subiect:
Postat:
Monday, January 30, 2012 11:06 AM
Multumim daragele mele.....si miiii de pupici sa ne scuzati ca nu am aparut pina acum pe net..dar am avut oarecare probleme si nu am putut..dar v-am dus dorul.....
suntem si nou pe fir si o sa va povestim cum am mai crescut lunele aceste....multumim de urari..si va dorim si voua si familielor voastra numai sanatate si multe clipe fericite
Subiect:
Davidutz iubirea noastra
Postat:
Monday, January 30, 2012 11:03 AM
Ingeras Felicitarile mele..sunteti o familie superba..va doresc numia si numia bucurii de la asa copii minunatiii.....si micutului mii si miii de pupici
Subiect:
Bine ai venit, David! - mami Ingerash
Postat:
Saturday, December 10, 2011 3:11 PM
WAUUUUUUUUUUUUUU felicitari mami...sa fii fericita alaturi de familia draga si iubita...pupici lui David sanatate si mult mult laptic si nopiti linistite fara colici...............felicitari intregi familiiiiiii
Mami refacere rapidaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Subiect:
Postat:
Friday, December 9, 2011 1:37 PM
Iata numai ce am venit de la pediatru am facut o vizita caci luni punem a 2 vaccina....totul e bine ..numia ca avem nasucul putin infundat...dar sper sa treaca fara raceala
avem 64.5cm si 7.5 kg crestem bine..si suntem bravo...ne mindrium cu asa fetita cumincioara
noapte practic nuci nu o auzim....
Va pupam cu drag si mai punem pozici sa vedeti cum a crescut...
Subiect:
GREUTATEA in timpul sarcinii
Postat:
Friday, December 2, 2011 10:49 PM
Da eu la 30 de saptamini aveam cu 5 kg mai mult
iar in ultemele 10 saptamini am pus pe miine mult..ca aveam la sfirsitul sarcinii cu 17 kg mai mult de cit aveam....:018: asa ca in ultimele saptamini adaugi cel mai mult
Subiect:
Copilul lunii NOIEMBRIE - Categoria 0-1 an
Postat:
Wednesday, November 30, 2011 9:40 PM
Ana wrote:
Atunci,castigatori sunt ambi bebelasi
Bebe de Nadea si bebe de Ana!!
Subiect:
Postat:
Tuesday, November 29, 2011 11:20 PM
sweet angel wrote: