Profil: mya28
Despre
Utilizator: mya28
Nivel: Grupa mijlocie
Statistici
A intrat: Sunday, April 26, 2015
Ultima vizita: Monday, September 26, 2016 10:01 PM
Numarul de postari: 413
[0.04% din toate postarile / 0.12 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 51
Postat: Wednesday, July 27, 2016 12:43 AM
Eu am spotting de cativa ani in fiecare luna cu 3 zile inainte si mai doua trei zile dupa ciclu..culmea progesteronul a iesit ok si pana in ziua de azi niciun medic nu a descoperit cauza..mi-au zis ca multe femei au di nu e neaparat o problema..pe mine ma deranjeaza doar pt ca atunci cand am spotting stiu ca urmeaza sa vina uratii :(
Subiect: Clubul aspirantelor - 51
Postat: Sunday, July 10, 2016 11:11 PM
Buna fetelor,am revenit si eu.am fost la Herculane intr-un mini concediu apoi cateva zile in franta si in belgia.am inceput sa iau si dostinex si sincer nu ma simt chiar bine.am dozat si progesteronul abia astept sa vad rezultatul maine.dar presimt ca nu o sa fie ok.
Felicitari gravidutelor..sunteti atat de multe luna asta.ma bucur din suflet pt voi.
Ma primiti si pe mine pe grupul de pe fb?
Subiect: Clubul aspirantelor - 50
Postat: Thursday, June 30, 2016 5:37 PM
Am gresit eu trebuie sa iau 1/2 dostinex la 3 zile.culmea e ca a zis sa iau maxim 3 luni si daca nu raman sa merg sa vedem si cu trompele.momentan a zis sa amanam sa vedem daca raman cu dostinex.ciudat...
Postat: Thursday, June 30, 2016 5:10 PM
Haha m-ai facut sa rad crissy.Doamne ajuta sa fie doar asta problema si dupa tratament sa se arate minunea.am de gand sa merg cu al meu sot vreo 3 zile la geoagiu bai sau la herculane ca vine perioada fertila..la mine cred ca e mare si atata timp cat stau cu mama si bunicii sotului nu cred ca va scadea.nu stiu cat voi rezista sa stau in casa asta.defapt stiu...pana voi vedea doua liniute..nu voi mai sta o zi in plus.nu risc sa il pierd pe bebe din cauza lor,ii si omor pe toti in bataie..la cat am suferit si sufar si ma chinui nu stiu cum as reactiona daca s-ar intampla ceva.
Sper sa am noroc cu dostinexul sa vina bebe si la mine ca atata mi-l doresc de mult....
Postat: Thursday, June 30, 2016 4:38 PM
Nu doar din cauza asta,mi se pare prea sec ma expediaza repede fara sa imi explice ce si cum..imi raspunde la intrebari cu da sau nu si cam atat.o sa incep sa iau dostinex de maine si sper sa fie ok.
Eu am prolactina 26,67 si val de referinta este 15,18-26.53
Postat: Thursday, June 30, 2016 4:24 PM
In sfarsit am rezultatul la analiza(prolactina)este mare este peste limita de sus.mi-a zis dr sa iau dostinex unu la 3 zile pana raman insarcinata..o sa caut alt medic pe viitor.nu sunt deloc multumita de dr asta..am auzit ca dostinexul provoaca stari de rau,va-ti comfruntat cu asa ceva?oare din cauza asta nu fac bebe?chiar asa importanta e prolactina asta?
Postat: Wednesday, June 29, 2016 5:04 PM
Fetelor am niste dureri groaznice de burta si de spate.m-am trezit azinoapte aproape plangand.de dimi m-am dus la medicul de familie si mi-a da antibiotic Nolicin,urinal si no spa.spatele ma mai lasat putin dar ma doare foaryte rau burta jos in ambele parti si se duce durerea pana pe picior in jos.culmea este ca nu ma ustura cand fac lipsa mica asa cum se intampla la o raceala puernica.simt doar un deranj doar.
Postat: Tuesday, June 28, 2016 10:07 AM
Neata fetele.eu de la ultimul control am ramas cu dureri de burta continue,nu puternice da le simt incontinuu.si de medicul meu sunt destul de dezamagita,nu e comunicativ deloc.imi raspunde foarte sec la intrebari cu da sau nu.greu maigasesti un medic ok in ziua de azi.nu stiu daca sa merg pe mana lui in continuare sa fac hsg si sa rezolv cu sinechia sau sa caut alt medic..offf
Postat: Monday, June 27, 2016 5:59 PM
Waaaw fetelor cate a-ti devenit burtici.va felicit din suflet,va doresc sarcina usoara si la termen!
Eu nu stiu ce se intampla cu mine ca nu ma simt bine deloc.ma dor ovarele,nu foarte rau dar deranjant.si simt va o iritatie in zona burtii de nici hainele nu le suport pe mine.imi vine sa dorm non stop si nu lucrez nimic ca sunt in concediu.mama saraca ma tot streseaza sa iau un test.zice ca sinechia aceea ce a vazut-o medicul e defapt o bobita ca el nu a vazut bine..isi face filme in cap degeaba.ii tot explic ca daca era bobita se vedea dar ea e obsedata ca vrea nepoti si gata :)))
Miercuri trebuie sa merg si dupa analiza(prolactina)ca imprastiatul meu de sot nu mai stie ce a facut cu hartiuta cu codul cu care puteam citii rezultatul pe site.asa ca trebuie sa merg la laborator si e in alt oras..vreau si eu la gravidute :(((((
Postat: Friday, June 24, 2016 11:09 PM
Carlita au venit rezultatele le-am postat ieri.prolactina azi am facut-o si pana luni nu am rezultatele.sinechia a zis dr doar ca s-ar putea sa se rupa la hsg dar cel mai sigur va trebuii taiata de medic..culmea ca de asta nu mi-e teama..abia astept luna viitoare sa termin cu toate investigatile si sa ma pun pe treaba.