|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| m-am gandit sa scriem aici ce muzica le place copiilor nostri..
la Sonia de ex. pe locul I este muzica populara (orice fel de muz. populara romaneasca, cum incepe melodia - cum se apuca Sonia de "jucat") pe locul II : cd-ul "Sunt Fericit" - din seria cd-urilor revistei Superbebe (chiar daca este muzica clasica, Sonia incinge un fel de invartita amestecata cu o batuta si o rasucita)
si mai nou vad k ii place CD-ul de la revista mami "miracol de craciun" - caci deh e si acolo un pic de populara...
in rest - e fan nr.1, al melodiei "Inima de tzigan" cantata de Loredana, cum o aude la televizor, indiferent ce ar face o ia in fuga spre dormitor sa o vada, si evident - incepe dansul |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Ooo, ce fain subiect Lui Victor ii plac tot felul de ciudatenii de piese pe care le asculta cu taica-so...ultima noutate e o piesa-country "My name is Dan, I'm the banjo man"...cum o aude cum incepe topaiala .., dar ramane fidel valsurilor lui Strauss care-l calmau de la varsta la care plansul era principala ocupatie |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Felicitari Sonia si Victoras pentru muzica pe acre o ascultati .
Si Karinei ii plac CD-urile de la revista Super Bebe, Cutiuta muzicala ( avem 2 dar nu stiu nr!), Cleopatra Stratan - dar nu toate melodiile( imi spune sa schimb cand nu-i place ceva), un CD foarte dragut de la scumpa de Ira ( Trenuletul muzical) ...
dar meoldia preferata a Karinei ramane "Africa" a lui Morandi ... e pur si simplu innebunita cand o aude ... ma pune sa ii pun la laptop "melodia cu nitipu - Molandia" |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| taty, si la noi a fost "isterie" cu melodiile Cleopatrei. Acum Rux face la fel ca si Kari, imi spune "nuuuuu" daca nu ii place ce melodie ii pun eu, dupa care ia mouse-ul in primire si isi alege singura (pe You Tube) ce vrea sa asculte.
In rest, "Cutiutele muzicale" sunt la mare cautare... Deocamdata... |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| Victoras, Karinuta, Ruxi - bravo pitici dansatori si cantatori
ce chestie, k stiu deja ce melodii le plac, si mai ales cele care nu le plac eu nu am descoperit inca muzica care nu-i place Soniei, in mare asculta ce ascult si eu prin casa
Karinuta, scumpa mica, ne bucuram mult k ti-a placut CD-ul |

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
|
il ascultam in masina |

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Ghita, frate ! E delir ! De un an si jumatate Ghita ! Canta si ta-su tot CD ul cap coada ! Apoi mai are nursery rimes ..... multe si dragutze toate ! |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| ira_tgr wrote:m-am gandit sa scriem aici ce muzica le place copiilor nostri.. in rest - e fan nr.1, al melodiei "Inima de tzigan" cantata de Loredana, cum o aude la televizor, indiferent ce ar face o ia in fuga spre dormitor sa o vada, si evident - incepe dansul
La noi dansul se desfasoara neaparat pe masutza din sufragerie! In plus, Sarei ii place foarte mult sa se uite la cd-ul trimis de Adriana cu spectacolul de muzica irlandeza, unde vrea neaparat sa vada "tzesa"(printesa)adica micul spiridus auriu... |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| mai e deschis un subiect pe tema AICI |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 13
| eu nu am copii, insa am auzit ca multora le place muzica trupei Simplu.... este usor de observat mult, tinand cont ca la concertele lor vin foarte multi copii |
|
|