Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Bosquito kiar imi palc, au muzica antrenanta, ia sa caut eu cateva melodii "de efect"!
Apropos, nu stiu daca ar trebui sa deskid un topic separat (probabil ca da ), dar ma invata si pe mine cinvea cum sa downloadez muzica free?Adica daca vreau melodia "x" sa o pot "lua" de pe net?
P.S:Scuzati-mi "off-topicul" ! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mi-am adus aminte. Eu am cateva cd-uri facute de un Dj - prieten de-al tatalui meu, cu muzica de petrecere si muzica speciala de nunta. Camd o sa ajung acasa (duminica seara) o sa le caut si te sun sa vedem cum ti le dau sa le asculti si sa iti faci o lista. daca le vrei si copiate (dupa ce le asculti), ti le pot copia. |
|

| Kiki wrote:Mi-am adus aminte. Eu am cateva cd-uri facute de un Dj - prieten de-al tatalui meu, cu muzica de petrecere si muzica speciala de nunta. Camd o sa ajung acasa (duminica seara) o sa le caut si te sun sa vedem cum ti le dau sa le asculti si sa iti faci o lista. daca le vrei si copiate (dupa ce le asculti), ti le pot copia.
Suuuuper !Cum facem, te mai sun eu maine sa iti reamintesc?Sigur vrei sa mi le imprumuti asa?Eu as zice ca e mai safe sa iti dau eu duminica seara cand pleci de la ai tai (vin eu pana in Titan sau unde trebuie) si iti aduc niste blankuri (cd si/sau dvd) si mi le tragi asa cum sunt ele si le selectez eu acasa.Asta ca sa nu se intample ceva cu originalele.Eu sunt foarte atenta cu cd-urile, dar ...zic ca e mai bine asa.Ia-le acasa si iti dau eu blankuri. |
|

| stele_pe_cer wrote:Suuuuper  !Cum facem, te mai sun eu maine sa iti reamintesc?Sigur vrei sa mi le imprumuti asa?Eu as zice ca e mai safe sa iti dau eu duminica seara cand pleci de la ai tai (vin eu pana in Titan sau unde trebuie) si iti aduc niste blankuri (cd si/sau dvd) si mi le tragi asa cum sunt ele si le selectez eu acasa.Asta ca sa nu se intample ceva cu originalele.Eu sunt foarte atenta cu cd-urile, dar ...zic ca e mai bine asa.Ia-le acasa si iti dau eu blankuri.
Mami, prefer sa astept, sa ajung acasa sa vad daca le mai am...Eu stiu ca aveam...Dupa ce le caut, te sun sa iti zic daca e alba sau neagra. |
|

| Kiki wrote:Mami, prefer sa astept, sa ajung acasa sa vad daca le mai am...Eu stiu ca aveam...Dupa ce le caut, te sun sa iti zic daca e alba sau neagra.
Astept un semn de la tine, pe mess, pe tel, mail, cum vrei tu ! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 581
| Stele, trebuie sa fac sapaturi...mari de tot ca sa dau de nr de telefon al Dj de la nunta noastra...in primul rand, eu nu il cunosc, nunta s-a...organizat fara mine (eu eram cam la vreo 20.000km departare). Nici nu stiu bine cine il stia, de unde l-au cules, dar am sa ii intreb pe socrii mei (mi se pare ca ei l-au adus) sa vedem daca mai au nr lui de telefon... |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| stele_pe_cer wrote:Bosquito kiar imi palc, au muzica antrenanta, ia sa caut eu cateva melodii "de efect"! Apropos, nu stiu daca ar trebui sa deskid un topic separat (probabil ca da  ), dar ma invata si pe mine cinvea cum sa downloadez muzica free?Adica daca vreau melodia "x" sa o pot "lua" de pe net? P.S:Scuzati-mi "off-topicul"  !
Stele eu iau muzica free orice muzica care imi place cu un program care trebuie sa-l instalezi se numeste eMule (are ca simbol capul unui magarus). |
|

| Multumesc, monachris05!
Ely, eMule cred ca il am deja instalat in calculator, dar sa vad daca ma prind cum functioneaza, ca la capitolul asta stau prost ! |
|

| stele_pe_cer wrote:Astept un semn de la tine, pe mess, pe tel, mail, cum vrei tu  !
Gata! Am gasit cd-urile de care iti vorbeam: 1 cu muzica de nunta (mars nuptial, mars sosire invitati, mars pt tort, hora miresei, perinita, etc), 1 cu muzica de petrecere (Gica Petrescu, Ileana Sararoiu, Maria Tanase, etc) si inca vreo 5 cu muzica populara si de petrecere (hore, sarbe, formatia Univers, instrumentale).
In plus, daca vrei, mai am o gramada de cd-uri facute de un DJ...zi-mi cam ce vrei si daca am ti le dau. |
|

| Kiki wrote:
Gata! Am gasit cd-urile de care iti vorbeam: 1 cu muzica de nunta (mars nuptial, mars sosire invitati, mars pt tort, hora miresei, perinita, etc), 1 cu muzica de petrecere (Gica Petrescu, Ileana Sararoiu, Maria Tanase, etc) si inca vreo 5 cu muzica populara si de petrecere (hore, sarbe, formatia Univers, instrumentale).
Vreau tot de mai sus.Zi-mi daca un DVD ajunge , ca aoricum am de unde sa iti aduc.
Kiki wrote:In plus, daca vrei, mai am o gramada de cd-uri facute de un DJ...zi-mi cam ce vrei si daca am ti le dau.
Restul mai vb noi cand ne vedem sa iti dau DVD-urile sau...la kekul ala bunutz !Sau la o cafelutza !
Iti multumesc tare mult pt.tot! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Stele, intrebai de un program de coborat muzica, am gasit unul super tare: LimeWire. Sper sa gasesti muzica desi banuiesc ca acum ai sa-ti pui in cap |
|

| katy wrote:Stele, intrebai de un program de coborat muzica, am gasit unul super tare: LimeWire. Sper sa gasesti muzica desi banuiesc ca acum ai sa-ti pui in cap
Mai, muzica sa imi pun in cap, nu kiar.Am ceva-ceva, dar nu atat cat sa imi fac doua playlisturi de cate 24 deore fiecare.Desi petrecerea va tine cam in jur de 8 ore, vreau sa am muzica la discretie, iar dj-ul sa aiba cu ce jongla.Si, nu vreau sa las la alegerea lui totala cursul muzicii.
Probabil saptamana vitoare, cand m-oi mai elibera de cateva lucruri (dj si firma de deco) voi vedea ce e cu programelul asta.Daca nu ma descurc, poate dau un tzar la tine !
Thanks a lot ! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 132
| La sora-mea s-a dansat super si lumea s-a simtit excelent pe: CompactC( In seara asta mareeee/Cu totii vom cantaaaa etc- erau toti in picioare, s-au stins luminile si am inceput sa agitam brichete prin aer- a fost o atmosfera de vis), Smockie( Alice- varianta originala), 3SE( Imi plac ochii tai, De ziua ta), Phoenix( Andrii Popa). Cred ca acum merg si hiturile astea in voga. Pt cei mai in varsta, neaparat populara( cel putin, la noi, in Ardeal , muzica pop, mai ales jienele, sunt la mare pret). Cred ca pe aici sirba e in voga. Desi au fost multi fani Dire Straits, L. Zep, D.P, etc, nu stiu, Phoenix cu Nunta nu a prins ft bine. Melodia e un pic grea si se poate intona numai o mica parte. Cred ca de asta. Da fff bine El Meneaito, Holograf(Ti-am dat un inel), Acuma nu mai imi amintesc...erau multe faine... |
|

| Multumesc, Maria...sunt binevenite sugestiile tale ! |
|
|