Muzica la nunta
Subiectul anterior · Subiectul urmator
stele_pe_cer
Scris: Thursday, December 7, 2006 2:56 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Desi vom lua un Dj, as vrea sa imi fac eu cateva skite de playlisturi cu cele mai indragite melodii care se preteaza la nunta.Voi ce muzica ati prefera sa ascultati la nunta?Dar sa fie si dansanta muzica...

As vrea stilul sa fie o imbinare de veki, retro si un strop traditional.Fara manea, hard-rock, rapp.

Ceva sugestii?Cantaret si melodie....

Eu m-am gandit la:
Gil Dobrica, Gica Petrescu, Dan Spataru, Banica Junior+Senior, Al Jula....Sunt in pana de idei si nici experienta la nunti nu am....
g_nicoleta2000
Scris: Thursday, December 7, 2006 3:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
stele_pe_cer wrote:
Desi vom lua un Dj, as vrea sa imi fac eu cateva skite de playlisturi cu cele mai indragite melodii care se preteaza la nunta.Voi ce muzica ati prefera sa ascultati la nunta?Dar sa fie si dansanta muzica...

As vrea stilul sa fie o imbinare de veki, retro si un strop traditional.Fara manea, hard-rock, rapp.

Eu m-am gandit la:
Gil Dobrica, Gica Petrescu, Dan Spataru, Banica Junior+Senior, Al Jula....Sunt in pana de idei si nici experienta la nunti nu am....

oare Am pierdut eu vreo veste sau te mariti curand ca tare agitata mai pari.
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, December 7, 2006 3:12 PM
Nivel

Stele, eu la nunta mea am avut o formatie tare misto. managerul lor mi-a fost coleg la un moment dat si stiam ca le au cu cantatul. au fost cam scumpi (600 euro acum 2 ani jumate) dar au cantat tipii de si-au rupt pantofii invitatii...
dar le-am spus de cand ne-am inteles cu ei: daca canta manele, ii dau afara si le rup si instrumentele.
a fost super misto. ei canta orice, absolut orice incepand cu oldies (din repertoriul international) pana la muzica disco, pop romaneasca, muzica populara romaneasca (adevarata, nu muzica lautareasca sau tiganeasca) si chiar disco-pop international.
le-am spus cam ce vreau si s-au conformat baietii. a fost o muzica deosebita si pe toate gusturile.
eu te sfatuiesc sa incluzi si cateva melodii populare mai cunoscute, frumoase (mie imi place muzica populara si ascult cu placere) pentru a-i multumi si pe cei trecuti de o varsta si pentru a pastra totusi traditia unei nunti romanesti.
stele_pe_cer
Scris: Thursday, December 7, 2006 3:18 PM
Nivel

Andismom wrote:

eu te sfatuiesc sa incluzi si cateva melodii populare mai cunoscute, frumoase (mie imi place muzica populara si ascult cu placere) pentru a-i multumi si pe cei trecuti de o varsta si pentru a pastra totusi traditia unei nunti romanesti.

Da-mi niste idei, pls, adica ce melodii ar prinde la public!
stele_pe_cer
Scris: Thursday, December 7, 2006 3:19 PM
Nivel

g_nicoleta2000 wrote:

oare Am pierdut eu vreo veste sau te mariti curand ca tare agitata mai pari.

Fata, ai uitat ca ma marit la anu'ras ?Sau ai crezut ca m-am razgandit intre timphohot ?
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, December 7, 2006 3:23 PM
Nivel

aoleo, m-ai bagat in ceata draga mea! pupici
izi tic ce imi vine acum in minte: Brasoveanca (nu stiu cine naiba o canta ca e un dans din asta de nunta cu o perna sau asa ceva).
iti fac o propunere: da-mi te rog 2-3 zile sa vb cu ai mei (ei sunt mari fani si au multe cd-uri) ca sunt foarte umblati pe la nunti (vara merg aproape in fiecare we la macar o nunta daca nu la cate 2-3) si iti raspund atunci cu o lista completa sau... si mai bine, iti fac un CD si ti-l trimit. ce zici?pupici
stele_pe_cer
Scris: Thursday, December 7, 2006 3:28 PM
Nivel

Andismom wrote:
aoleo, m-ai bagat in ceata draga mea! pupici
izi tic ce imi vine acum in minte: Brasoveanca (nu stiu cine naiba o canta ca e un dans din asta de nunta cu o perna sau asa ceva).
iti fac o propunere: da-mi te rog 2-3 zile sa vb cu ai mei (ei sunt mari fani si au multe cd-uri) ca sunt foarte umblati pe la nunti (vara merg aproape in fiecare we la macar o nunta daca nu la cate 2-3) si iti raspund atunci cu o lista completa sau... si mai bine, iti fac un CD si ti-l trimit. ce zici?pupici

Draga mea, iti raman versnic indatorata daca ai putea sa imi faci un Cd, platesc ramburs si cd-ul si taxe si tot, si ce vrei tu...si dupa sarbatori poa' sa fie, numa sa ai tu timp.

Sunt pe dinafara cu muzica de nunta.Brasoveanca am dansat acum cand am mers la TG Neamt, ca am simulat o nunta la misto acolo, cu colegii lui Eugen....Dar hore suntem varza, nu le am deloc nici eu nici Eugen, si nici nu stiu unde putem invata horele sa nu ne impiedicam in proprii pantofidance !
mommy
Scris: Thursday, December 7, 2006 3:28 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
stele_pe_cer wrote:

Ar fi minunat sa nu iti lipseasca Phoenix - "Nunta"
O stii? Este super:

"Spune-i mirelui
Ca nu-i nimeni-n lume ca mireasa lui
Uita-te la ea
Rupta e din cer si mandra ca o stea
Pai ce-om mai canta
Sai la la la la
Si ce-om mai juca
Sai la la la la

Ce-om mai rupe la opinci
Si-om face gropi adanci
Dara nu ne vom opri
Pana in zori de zi..."

Eu am avut-o la nunta mea si a fost cel mai frumos moment al serii, toata lumea a "jucat", tropaiam de salta podeaua, venea lumea de afara sa ne vada... Si am mai fost de curand la o nunta la niste prieteni si la fel a fost pe aceasta melodie.

Ma mai gandesc si la altele. Foarte bine ca iti faci Playlist-ul, eu nu l-am facut si am cam regretat. Fa-l variat si mai lung decat necesar sa ai de unde alege la fata locului in functie de atmosfera si preferinte.
Succes!thumleft
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, December 7, 2006 3:48 PM
Nivel

Stele, se rezolva! da-mi un pic de timp sa vb cu ai mei si apoi le iau cd-urile si le face Cosmin pt tine. cu draga inima!pupici
stele_pe_cer
Scris: Thursday, December 7, 2006 3:57 PM
Nivel

Andismom wrote:
Stele, se rezolva! da-mi un pic de timp sa vb cu ai mei si apoi le iau cd-urile si le face Cosmin pt tine. cu draga inima!pupici

Multumim din sufletpupici !

Haideti fetelor, ce muzica ati pune daca v-ati mai marita o datasic ?
stele_pe_cer
Scris: Thursday, December 7, 2006 8:46 PM
Nivel

Miru wrote:

Ma mai gandesc si la altele. Foarte bine ca iti faci Playlist-ul, eu nu l-am facut si am cam regretat. Fa-l variat si mai lung decat necesar sa ai de unde alege la fata locului in functie de atmosfera si preferinte.
Succes!thumleft

Miru, buna idee, cam orice melodie romaneasca care are legatura cu nunta cred ca e binevenita, doar sa fie de bun-simt, ca deh, vor fi de toate varstele oamenii!

Vreau sa imi fac eu un playlist cu multe, multe melodii pe care mi le doresc neaparat.Apoi, in colaborare cu Dj-ul vreau sa imi faca playlistul final pe care sa il ascult cam cu o luna jumate inainte, ca sa nu am surprize.Fireste ca playlistul va suporta modificari minore pe parcursul nuntii, dar in mare doresc sa fie muzica aleasa de mine, dupa gustul nostru, al mirilor, dar tinand cont si de gusturile ce presupun ca le-ar avea invitatii.Daca nu voi avea manelisti, de ce as pune manele?(e doar un exemplu).

Avand in vedere ca voi avea in numar majoritar melomani nostalgici, as prefera ca tematica muzicala sa fie una "old", atat ro, cat si straina, imbinata armonios si cu cateva piese dansante din "vremurile noatre", gen Hi-Q, Voltaj, Fuego..Din pacate nu sunt deloc la moda cu muzica actuala romaneasca, din cauza faptului ca ascult numai muzica veke (radio romantic si radio sky) si/sau muzica clasica (care categoric nu se preteaza la nunta).De aceea as vrea sa ma inspir de la voi cate putintel...
monachris05
Scris: Friday, December 8, 2006 12:50 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/28/2006
Noi am avut DJ, si unul foarte bun...de vreme ce nu s-a stat o clipa pe scaune...va spun fara sa mint, am dansat toata seara, nici 10 min nu am stat...de mancat, cui ii mai pasa!!!???hohot mie una nu, si mereu a fost cineva pe ringul de dans...ras
Ia sa vedem daca imi mai amintes ce muzica am ascultat. Oricum, stiu sigur, din start i-am spus DJ-ului: nu vreau manele! A pus el la un moment dat 1-2 manele, dar...m-am uitat cam urat la el...si gata, s-a schimbat muzica...!!!
Stiu ca valsul miresii a fost...Ovidiu Komornik, Frumoasa mea..(parca sa se chema melodia), apoi ...a fost si muzica populara (dar nu stiu sa va spun cine, ce si cum...), muzica romaneasca (Ro-mania, Etno..formatii tinere care canta muzica populara...moderna), si muzica straina....danstanta, si blues, si Emeneaito (nu stiu cum se scrie, dar tin minte ca toata lumea a dasnat...mai putin cei mai in varsta...misto de tot!!!)...yes dance hainoroc alcool chitara chitara chitara
katy
Scris: Friday, December 8, 2006 1:23 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Prima oara am avut formatie, jesus, a fost tare ciudata, plus ca a cantat si unchiul meu si toata lumea era in extaz. Imi place cum canta dar parca ma simteam vinovata, in loc sa stea sa se distreze trebuia sa cante ca sa faca atmosferafool In fine asta au vrut ai mei.
A doua oara nu am avut nimic pentru ca eram doar noi doilove
stele_pe_cer
Scris: Friday, December 8, 2006 1:43 PM
Nivel

monachris05 wrote:
Noi am avut DJ, si unul foarte bun...de vreme ce nu s-a stat o clipa pe scaune...va spun fara sa mint, am dansat toata seara, nici 10 min nu am stat...de mancat, cui ii mai pasa!!!???hohot mie una nu, si mereu a fost cineva pe ringul de dans...ras

Mai ai din intamplare numarul lui de telefon (parca esti din Bucuresti, nu?)sau o carte de vizita a DJ-ului?As merge numai pe recomandari si as vrea sa si stabilesc o intalnire simultana cu mai multi Dj intr-o saptamana (prin simultana intelegand in aceeasi saptamana, nu in aceeasi zi).

Multumesc de ideipupici !
mommy
Scris: Friday, December 8, 2006 2:00 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
stele_pe_cer wrote:

Miru, buna idee, cam orice melodie romaneasca care are legatura cu nunta cred ca e binevenita, doar sa fie de bun-simt, ca deh, vor fi de toate varstele oamenii!

Vreau sa imi fac eu un playlist cu multe, multe melodii pe care mi le doresc neaparat.Apoi, in colaborare cu Dj-ul vreau sa imi faca playlistul final pe care sa il ascult cam cu o luna jumate inainte, ca sa nu am surprize.Fireste ca playlistul va suporta modificari minore pe parcursul nuntii, dar in mare doresc sa fie muzica aleasa de mine, dupa gustul nostru, al mirilor, dar tinand cont si de gusturile ce presupun ca le-ar avea invitatii.Daca nu voi avea manelisti, de ce as pune manele?(e doar un exemplu).

Avand in vedere ca voi avea in numar majoritar melomani nostalgici, as prefera ca tematica muzicala sa fie una "old", atat ro, cat si straina, imbinata armonios si cu cateva piese dansante din "vremurile noatre", gen Hi-Q, Voltaj, Fuego..Din pacate nu sunt deloc la moda cu muzica actuala romaneasca, din cauza faptului ca ascult numai muzica veke (radio romantic si radio sky) si/sau muzica clasica (care categoric nu se preteaza la nunta).De aceea as vrea sa ma inspir de la voi cate putintel...

Si eu tot fan oldies sunt, nici nu m-am gandit la manele. Phoenix - "Nunta" - este folclor prelucrat in stil rock. Din muzica noua romaneasca, preferatii mei sunt din zona rockului. Imi plac si au melodii dansante: Voltaj, Directia 5, Bosquito (Bosquito s-au desfiintat, dar au melodii foarte bune, genul latino-rock). Si HI-Q au cantece bune. Ma mai gandesc si la altele.
Ah, completez. Imi mai place Eros Ramazzotti, are multe melodii excelente.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.