Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Am vizitat acest muzeu in Amsterdam si este superb.Sper sa va placa personajele.
 La intrare acest personaj gigant se misca si vorbea.
 A fost si o camera numita camera groazei ;dar cu copil nu aveai voie sa intri.Sotul a intrat si mi-a zis ca a fost scarry. Unul din actorii mei preferatri
 |
|

| Regina Olandei.
 Aceasta doamna pe canapea am crezut ca este adevarat pana m-am apropiat de ea.
 |
|

|  DJ Tiesto
 Cu fetele 

|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Foarte frumos,parca sant reale.Ce talent!
Va va fie de bine vizita la muzeu |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| super!!! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| Foarte frumos!Am fost si eu acum cativa ani si m-a impresionat tare mult!E ceva extraordinar si cred ca necesita o gramada de munca si pricepere ca sa dai cerii o forma asa de exacta,mie mi se pare fascinant!Ce as mai vizita odata muzeul!O sa caut si eu niste poze! |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Pupam frumoasele plimbarete Extraordinar,muzeul! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Supeeer imi plac foarte mult , am vazut pe Discovery un documentar despre cum se lucreaza aceste copii fidele. |
|
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| parca sunt reale...cred ca e super acolo...ce as vizita si eu muzeul... |
|

| Ma bucur ca va place in realitate este si mai frumos ,am si filmat dar este prea mare filmuletul. Raly daca ai poze sunt binevenite. |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Foarte frumos! L-am vazut si eu in urma cu 6 ani, iar anul acesta pe cel din Londra. Acum vreo 2-3 ani a fost ceva asemanator si in Buc. Felicitari pt topic si pt plimbare! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Superb, Ely!
Daca gasesc pozele de acum 2 ani, voi pune si eu poze de la un muzeu de ceara din Luray, VA...ne-au lasat sa vedem si camerele unde faceau mulajele, am ramas impresionata ca foloseau tehnici si instrumente vechi si totusi ieseau personaje si lucruri extraordinar de bine finisate . |
|
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Si eu am vizitat intr-un an la Constanta un astfel de muzeu, si in Suceava , cu ceva mai putine exponate, unele statui chiar foarte foarte reusite, pareau .. vii ( ) Sotul meu a vizitat in Singapore un muzeu cu personaje din ceara, dar nu infatisa vedete, ci traditii, obiceiuri, indeletniciri de la ei, i s-a parut foarte interesant mai ales ca acolo sunt multe natii la un loc (chinezi, indieni, malaezieni,etc.).. am sa revin cu poze!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| Woow... ,par vii,nu-mi vine sa cred |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Super!!!! Sa va fie de bine plimbarea/vizita frumoaselor!!!!
Acum 2 ani a fost si Robert cu sora mea la cel din Constanta!!!! Au fost foarte incantati!!!

Astea sunt doar o parte din cele facute, dar, din pacate, aparatul nu a fost unul foarte bun, iar calitatea pozelor lasa de dorit!!! Oricum, pentru copil si nu numai, sunt o amintire foarte frumoasa!!!! |
|
|