|
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17918
| Cam asa arata azi degetul meu, dupa ce Andrei si-a inclestat dintii in el in timpul convulsiilor:

Azi arata oricum mai bine, dar de ieri am inceput sa iau la sfatul farmacistei, ca nu am apucat sa merg la medic, oxacilina, 1 pastila la 6 ore, plus un unguent cicatrizant cu tataneasa, sunatoare, musetel si galbenele.
Aveti idee ce se mai poate face sau ce medic poate da un tratament? M-as programa la un medic, pentru ca inca e fierbinte si rosu degetul si imi zvacneste rau si abia pot sa il indoi, dar nu stiu la ce medic.
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Imi pare tare rau Adriana sper sa treaca cat mai repede.Nu mai stiu sigur , cred ca este bun si rivanolul aplicat pe compresa si tinut pe deget.Eu zic ca si medicul de familie poate sa-ti prescrie un tratament.: |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Adriana , sanatate multa va dorim ! |
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/21/2007 Mesaje: 58
| Incearca , Adriana, si cu tinctura de propolis , eu asta folosesc la rani , ustura un pic la inceput, dar face bine
Sanatate multa iti doresc !! |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| eu la rani de acest gen am folosit betadine gel, tu totusi mergi la medicul de familie |
|
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17918
| Acum e ceva mai bine, multumesc pentru raspunsuri. Am luat oxacilina la 6 ore, timp de 3 zile, si e Ok. Nu a trecut de tot, dar arata destul de bine comparativ cu felul in care arata a 2-a zi dupa muscatura.
Poate scap sa nu imi cada nici unghia |
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Offf
Sper sa treaca cat mai repede |
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Adriana, asta vara eu am facut o asemenea infectie in talpa. Motivele clar diferite, dar eram aproape de septicemie. Doctorul dermatolog la care am fost mi-a dat Fortum injectabil + Rivanol (aplicat local) + unguent Belogent. |
|
|
|
|