|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/4/2012 Mesaje: 23
| Ideea acestui topic este sa avem ocazia sa le multumim medicilor care au fost in primul rand oameni si sa povestim cum am ajuns la ei si cum ne-au ajutat. Sper sa ma sustineti si astept sa impartasim experientele fiecaruia. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Suuuper ideea.Eu una n am cui sa i multumesc,sincer!Sper in curand sa vin cu multumiri unui anume doctor daca totul va iesi bine |

Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Buna idee! Eu multumesc dr. Marius Niculescu ortoped la Colentina. Am fost bine tratata si f.bine operata (proteza de sold) in urma fracturii de col femural suferita acum 2 luni. |

Inregistrat: 3/4/2012 Mesaje: 23
| Eu ii multumesc d-lui doctor Isopescu Florin, care mi-a preluat urmarirea sarcinii de la 36 de saptamani aducand pe lume minunea din poza. Si vreau sa-i mai multumesc d-nei doctor Iordache Isabelle, medicul meu de familie, care, desi nu prea m-am dus pe la dansa, niciodata nu m-a refuzat cu nimic si a fost foarte draguta fara sa astepte nimic in schim. Le multumesc acestor doi medici pentru profesionalismul de care au dat dovada. Multumesc inca o data, domnilor doctori! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| multumesc dr Nicolae Iordache de la spitalul Sf. Ioan, care -dupa un an de zile de umblat prin alti medici si spitale, nu mai zic de raul indurat in aceasta perioada- a reusit sa-mi puna diagnosticul corect si sa ma trateze ca atare :) |

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| eu ii multumesc din tot sufletul dr Simedrea si d-nei dr Tudorancea care ne-au ajutat sa o avem pe Sara.
si ii mai multumesc psihologului Roxana Maier care de 3 ori pana acum m-a scos la liman.
aaaa si d-nei dr Marianut care e alaturi de noi din prima zi de viata a Sarei si care e nu doar un medic bun ci si un om de calitate |
Inregistrat: 9/12/2012 Mesaje: 2
| Multumesc Dnei. Dr. Bernevig de la Spit. Constantin si Elena (Judetean Ilfov) de la Diham. Desi ne-am cunoscut cand sarcina mea era avansata - saptamana 28 de sarcina - a avut grija de mine si bebel iar in decembrie am petrecut Craciunul cu bebelul nostru minunat. Un superb cadou anul trecut pentru sarbatorile de iarna! Acum are aproape 9 luni si este un rasfatat si un nazdravan mare! Il iubim cu totii si doresc tuturor sa aiba parte de asa medici buni si profesionisti. Doamna doctor - tot respectul meu pentru dumneavoastra si echipa dumneavoastra de la Spital! |
Inregistrat: 1/3/2013 Mesaje: 1
| Multumesc, domnului conf. doctor Marius Niculescu ortoped la spitalul Colentina pentru reusita operatiei mele ! Ani multi si fericit, intregii sectii de ortopedie, multumiri pentru profesionalismul de care au dat dovada in a ma vindeca multumiri pentru ca exista !
|
Inregistrat: 10/6/2012 Mesaje: 92
| eu ii multumesc doamnei doctor Crisan Veronica de la clinica Medsana, care are grija de piticii mei si domnului doctor Paul Dragomir care a pus-o pe picioare pe mama. |
Inregistrat: 2/5/2018 Mesaje: 2
| Buna mamicilor ! Vreau sa va impartasesc o experienta traita cu copilul meu ! Printul meu avea 8 ani cand a inceput sa imi raceasca ffff des ! Devenise un chin , o rutina sa il indop cu medicamente. Medicul pediatru imi prescria cu generozitate tot felul de medicamente. Am ajuns la ultima generatie de antibiotice si aveam deja probleme si cu flora intestinala, ba mai mult incepuse sa imi faca tot felul de alergii ciudate la care nu identificam sursa generatoare. Copilul meu devenise apatic, livid la fata si convalescent tot timpul. Norocul a facut ca matusa mea sa imi spuna ca a auzit de o doamna doctor homeopata din Sibiu, care are niste retete preparate personal din produse apifitoterapice, 100% bio. Am zis sa o incerc si pe asta ca eram disperata. Dragele mele, vreau sa va spun ca a aparaut soarele si pe strada mea. E cam ocupata dar am ajuns la ea. Mi-a dat un tratament doar din homeopate si produse apifitoterapice pentru cresterea imunitatii. Rezultatele m-au readus la o viata normala. Copilul meu nu mai raceste si nu mai e alergic iar antibioticele sunt acum un vis urat. Pot sa va pun ca tratamentul cred ca e la 30 % din pretul antibioticelor. V-am impartasit aceste randuri din dorinta de a ajuta si alti copii.Este un alt fel de doctor fata de cei care ii stiam. Dupa cum am cunoscut-o pe dna doctor Prelipcean-Cadariu s-ar putea sa nu ii placa ca o laud dar eu vreau sa imi fac o datorie de onoare in a spune si la altii ca ea mi-a salvat copilul. Telefonul de la cabinet este 0720999760. Mamicilor, copiii vostri sa fie sanatosi si voiosi! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Nu cred in medicamente, fie ele si hemeopatice, care fac minune.De altfel, reclama pe acest forum trebuie aprobata de administrator. |
|
|