Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Multumesc pt telefoanele primite astazi de la Elena,Mirela,Katy,multumesc din suflet pt mesajele de aici de pe forum si multumesc celor care au postat pe pagina mea de Facebook,mesaje astazi.Va multumesc din suflet pt ca mi-ati inseninat ziua si mi-ati schimbat starea de spirit. Sincer,DIN TOT SUFLETUL VA MULTUMESC! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| Multumesc Elenei pt urarile facute Sarei, multumesc si fetelor care mi- au facut ueari pe fb! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Mari, Alina cu mare-mare drag!!!!
Alina nici nu sti cat ma bucur ca am putut sa-i spun Sarei personal "la multi ani" |
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| sa-mi fie rusine,trebuia sa trec de mult pe aici! Multumesc mult Mirela(mirela74cris)pentru felicitare si superbul colier,o adevarata surpriza!te pupacim,atat eu ,cat si rares! Multumesc D-nei Vali care m*a vizitat ieri si mi-a facut o surpriza mare,mare,o adevarata bucurie!A venit cu Carmen(kale) deci ieri am fost rasfatata in compania a doua doamne de prima clasa....aaaa ,am primit si o esarfa in doua culori lucrata cu "scula"aceea pe care eu o tin la pastrare,si niste marcatori superbi de la Carmen ,iar rares a fost inexistent datorita dulciurilor primite! sumana ps:iar am scris mult! |
|

Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| A fost si pentru mine o placere sa o revad pe Carmen si Rares si sa o cunosc pe Kale!( daca nu era duminica mama ce mai mesteream....) dar asa am vorbit nu barfit! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Carmen ma bucur daca am reusit sa iti fac o mica surpriza |
|

Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Mirela am vazut si eu colierul e superb! |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Ii multumesc in primul rand lui Dumnezeu pentru ca ne-a purtat de grija in fiecare zi. Ii multumesc apoi Cristinei, Oanei si lui Flori pentru sustinere si ajutor. Dumnezeu sa va rasplateasca insutit pentru tot. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Ange blanc wrote:Ii multumesc in primul rand lui Dumnezeu pentru ca ne-a purtat de grija in fiecare zi. Ii multumesc apoi Cristinei, Oanei si lui Flori pentru sustinere si ajutor. Dumnezeu sa va rasplateasca insutit pentru tot. Maria draga ,stii ca am facut-o cu drag si o vom face ori de cate ori aveti nevoie , (si noi am fost ajutati de altii la inceput asa ca acum intoarcem ce am primit ) oricum datoram multumiri lui Dumnezeu ca el ne da tot ce avem nevoie |
|

| Multumesc Adrianei si lui Tzepii,pt ca am devenit si eu SMARALD! |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| marivic wrote:Multumesc Adrianei  si lui Tzepii,pt ca am devenit si eu SMARALD! Felicitari !!! si la cat mai multe postari fericite |
|

| Gabyta,multumesc,....din tot sufletul ,multumesc! Sper sa fiu la inaltime si tristetea sa nu ma mai cuprinda,....sa stralucesc precum smaraldul si sa va daruiesc si voua din stralucirea mea,..... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Marivic, felicitari si la cat mai multe postari pline de credinta si voie buna. |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Doamne ajuta ,,,asa sa fie draga mea |
|

| MIHAELA,multumesc din suflet si asa sa-mi ajute Dumnezeu! |
|
|