Multumesc - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Wednesday, August 15, 2012 8:28 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Multumesc pt telefoanele primite astazi de la Elena,Mirela,Katy,multumesc din suflet pt mesajele de aici de pe forum si multumesc celor care au postat pe pagina mea de Facebook,mesaje astazi.Va multumesc din suflet pt ca mi-ati inseninat ziua si mi-ati schimbat starea de spirit.
Sincer,DIN TOT SUFLETUL VA MULTUMESC!computerlove coeur coeur coeur
clalina
Scris: Wednesday, August 15, 2012 10:04 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/25/2010
Multumesc Elenei pt urarile facute Sarei, multumesc si fetelor care mi- au facut ueari pe fb! pupici pupici pupici computerlove
S.ELENA
Scris: Thursday, August 16, 2012 12:26 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Mari, Alina cu mare-mare drag!!!!computerlove computerlove

Alina nici nu sti cat ma bucur ca am putut sa-i spun Sarei personal "la multi ani"yes yes pupici
serarg
Scris: Monday, September 10, 2012 7:43 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2010
sa-mi fie rusine,trebuia sa trec de mult pe aici!
Multumesc mult Mirela(mirela74cris)pentru felicitare si superbul colier,o adevarata surpriza!te pupacim,atat eu ,cat si rares!
Multumesc D-nei Vali care m*a vizitat ieri si mi-a facut o surpriza mare,mare,o adevarata bucurie!A venit cu Carmen(kale)
deci ieri am fost rasfatata in compania a doua doamne de prima clasa....aaaa ,am primit si o esarfa in doua culori lucrata cu "scula"aceea pe care eu o tin la pastrare,si niste marcatori superbi de la Carmen ,iar rares a fost inexistent datorita dulciurilor primite!
sumanacomputerlove
ps:iar am scris mult!
vali horhoianu
Scris: Monday, September 10, 2012 10:23 PM
Nivel

Inregistrat: 1/26/2010
A fost si pentru mine o placere sa o revad pe Carmen si Rares si sa o cunosc pe Kale!( daca nu era duminica mama ce mai mesteream....) dar asa am vorbit nu barfit!computerlove computerlove
mirela74chris
Scris: Tuesday, September 11, 2012 8:45 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Carmen ma bucur daca am reusit sa iti fac o mica surprizacomputerlove pupici
vali horhoianu
Scris: Tuesday, September 11, 2012 1:30 PM
Nivel

Inregistrat: 1/26/2010
Mirela am vazut si eu colierul e superb!newclap
Ange blanc
Scris: Thursday, October 11, 2012 7:09 PM
Nivel

Inregistrat: 4/11/2010
Ii multumesc in primul rand lui Dumnezeu pentru ca ne-a purtat de grija in fiecare zi.
Ii multumesc apoi Cristinei, Oanei si lui Flori pentru sustinere si ajutor. Dumnezeu sa va rasplateasca insutit pentru tot.
flori1972
Scris: Thursday, October 11, 2012 9:33 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/20/2009
Ange blanc wrote:
Ii multumesc in primul rand lui Dumnezeu pentru ca ne-a purtat de grija in fiecare zi.
Ii multumesc apoi Cristinei, Oanei si lui Flori pentru sustinere si ajutor. Dumnezeu sa va rasplateasca insutit pentru tot.

Maria draga ,stii ca am facut-o cu drag si o vom face ori de cate ori aveti nevoie pupici pupici ,pupici pupici (si noi am fost ajutati de altii la inceput asa ca acum intoarcem ce am primit )computerlove
oricum datoram multumiri lui Dumnezeu ca el ne da tot ce avem nevoie angel
marivic
Scris: Wednesday, November 7, 2012 5:04 PM
Nivel

Multumesc Adrianei pupici computerlove si lui Tzepii,pt ca am devenit si eu SMARALD!yes
gabyta
Scris: Wednesday, November 7, 2012 5:50 PM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
marivic wrote:
Multumesc Adrianei pupici computerlove si lui Tzepii,pt ca am devenit si eu SMARALD!yes

Felicitari !!!pupici newclap newclap newclap si la cat mai multe postari fericiteiloveyou
marivic
Scris: Wednesday, November 7, 2012 6:38 PM
Nivel

Gabyta,multumesc,....din tot sufletul ,multumesc!computerlove Sper sa fiu la inaltime si tristetea sa nu ma mai cuprinda,....sa stralucesc precum smaraldul si sa va daruiesc si voua din stralucirea mea,.....computerlove computerlove computerlove
Mami_de_gemeni
Scris: Wednesday, November 7, 2012 7:20 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Marivic, felicitari si la cat mai multe postari pline de credinta si voie buna.pupici computerlove computerlove computerlove computerlove
gabyta
Scris: Wednesday, November 7, 2012 7:24 PM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
marivic wrote:
Gabyta,multumesc,....din tot sufletul ,multumesc!computerlove Sper sa fiu la inaltime si tristetea sa nu ma mai cuprinda,....sa stralucesc precum smaraldul si sa va daruiesc si voua din stralucirea mea,.....computerlove computerlove computerlove

Doamne ajuta ,,,asa sa fie draga meapupici computerlove iloveyou
marivic
Scris: Wednesday, November 7, 2012 7:47 PM
Nivel

MIHAELA,multumesc din suflet pupici pupici computerlove si asa sa-mi ajute Dumnezeu!angel angel angel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.