Multumesc - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Tuesday, July 24, 2012 5:48 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
pupici multumesc!pupici coeur
bereea
Scris: Tuesday, July 24, 2012 6:01 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Maria(Angel blanc) nu am cuvinte sa-ti multumesc pentru cele doua boleuri superbe pe care le-ai facut pentu noi.Atat eu, cat si Ale suntem incantate, am stat imbracate o zi intraga cu ele si nu ne mai saturam sa ne admiramcomputerlove computerlove
marivic
Scris: Tuesday, July 24, 2012 6:04 PM
Nivel

Ce gest minunat!newclap computerlove
Sa le purtati sanatoase,frumoaselor!computerlove
S.ELENA
Scris: Tuesday, July 24, 2012 6:26 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Brandusa, sa le purtati cu mare drag!!!! Maria, felicitari ptr faptul ca ai facut doua fete dragi fericite!!!!bravo bravo bravo

Maria (Marivic), placerea a fost de partea mea!!!!computerlove Nu te mai gandi la cadou, a fost ceva simbolic si din toata inima.
Cat despre faptul ca ne-am intalnit - si eu ma bucur tare mult, caci de fiecare data cand vroiam sa ne intalnim, aparea cate ceva care ne impiedica. Astazi, in sfarsit, s-a intamplat si mi-a facut mare placere.
Si eu, ca si Mirela, simt ca sunt tare legata de forum, de voi toate (desi nu cunosc decat foarte putine fete).

Pupici Tudoritei, mi-a facut placere sa o cunosc si, am avut si fata de ea sentimentul ca deja o cunosc (poate datorita faptului ca o stiam din pozele tale).

Va multumesc si eu ptr clipele petrecute impreuna!!!!pupici pupici
marivic
Scris: Tuesday, July 24, 2012 6:30 PM
Nivel

S.ELENA wrote:
Brandusa, sa le purtati cu mare drag!!!! Maria, felicitari ptr faptul ca ai facut doua fete dragi fericite!!!!bravo bravo bravo

Maria (Marivic), placerea a fost de partea mea!!!!computerlove Nu te mai gandi la cadou, a fost ceva simbolic si din toata inima.
Cat despre faptul ca ne-am intalnit - si eu ma bucur tare mult, caci de fiecare data cand vroiam sa ne intalnim, aparea cate ceva care ne impiedica. Astazi, in sfarsit, s-a intamplat si mi-a facut mare placere.
Si eu, ca si Mirela, simt ca sunt tare legata de forum, de voi toate (desi nu cunosc decat foarte putine fete).

Pupici Tudoritei, mi-a facut placere sa o cunosc si, am avut si fata de ea sentimentul ca deja o cunosc (poate datorita faptului ca o stiam din pozele tale).

Va multumesc si eu ptr clipele petrecute impreuna!!!!pupici pupici

Am sa-i transmit si tareee o sa se bucure,computerlove .......Si astfel am sa o corup sa vina si la viitoarea noastra intalnireras computerlove computerlove computerlove
S.ELENA
Scris: Tuesday, July 24, 2012 6:40 PM
Nivel

Mi-ar face mare placere!!!!pupici
marivic
Scris: Tuesday, July 24, 2012 6:44 PM
Nivel

OK yes yes yes Vorbim,.....computerlove
kmn
Scris: Wednesday, July 25, 2012 10:06 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/21/2010
ma bucur sa citesc aceste randuri minunate, ma bucur ca inca mai exista prietenie si oameni cu suflet, ma bucur pentru voi ca v-ati gasit si ca va sunteti alaturi indiferent ce s-ar intampla...e asa de frumos acest sentiment al prieteniei adevarate si e pacat ca este intalnit tot mai rar....

computerlove
S.ELENA
Scris: Wednesday, July 25, 2012 11:27 AM
Nivel

Carmenpupici pupici
Mie imi lipsesc tare mult prietenii...acum cativa ani, eram inconjurata de multi prieteni (mai mult sau mai putin "prieteni"), insa cu timpul, multi au plecat din tara si am pierdut legaturile, s-au casatorit si la fel - s-au indepartat, altii s-au indepartat din cu totul alte motive.
Acum am o singura prietena foarte buna (ne cunoastem de 14 ani si jumatate si am impartit totul - bune si rele), de fapt suntem prieteni de familie si in rest cateva cu care am copilarit, dar nu reusim sa ne vedem atat de des pe cat ne-am dori, mai mult vb la telefon sau on-line...........apoi fetele de aici si cam atat.
Am spus-o si ma repet: sunt genul de persoana care, daca poate sa ajute, o face fara sa stea pe ganduri, chiar daca persoana care are nevoie de ajutor imi este apropiata sau nu, cunoscuta sau mai putin cunoscuta, etc............
kmn
Scris: Wednesday, July 25, 2012 9:15 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2010
Elena pupici
katy_lumika
Scris: Wednesday, July 25, 2012 9:17 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2008
Si eu cu mii de multumiri Mirelei, care ma scoate de fiecare data din impas. O fata cu suflet de milioane pentru o zapacita ca mine:018:
mirela74chris
Scris: Thursday, July 26, 2012 9:53 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
katy_lumika wrote:
Si eu cu mii de multumiri Mirelei, care ma scoate de fiecare data din impas. O fata cu suflet de milioane pentru o zapacita ca mine:018:

Katy nu ai pentru ce.Daca pot,intotdeauna cu mare drag te ajut.iloveyou pupici
S.ELENA
Scris: Thursday, July 26, 2012 5:26 PM
Nivel

Mutumesc frumos Veronicai (Verusca) ptr intalnire si ptr cadou pupici pupici
Mami, draga, tu chiar m-ai rasfatat acolo si nu stiu daca meritam atata pupici pupici iloveyou

Mi-a facut mare placere intalnirea cu tine, chiar daca probabil tot eu am vorbit cel mai mult ras si sper...cand vei mai trece prin oras, sa ne mai vedem!!!!

Iti multumesc pentru tot!!!!!pupici
verusca
Scris: Thursday, July 26, 2012 7:17 PM
Nivel

Inregistrat: 6/11/2010
floare2 stai linistita, data viitoare imi iau revansa hohot nu a fost nimic deranjant, dimpotriva, m-a incantat sa vad ca ma tratezi ca pe o prietena cu care abia asteptai sa te intalnesti si sa povestesti floare2
S.ELENA
Scris: Thursday, July 26, 2012 11:12 PM
Nivel

verusca wrote:
floare2 stai linistita, data viitoare imi iau revansa hohot nu a fost nimic deranjant, dimpotriva, m-a incantat sa vad ca ma tratezi ca pe o prietena cu care abia asteptai sa te intalnesti si sa povestesti floare2

Te pup pupici iloveyou
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.