Multumesc - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Tuesday, December 14, 2010 12:57 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
t-mihaela wrote:
Mari, hotomanco ,a ajuns si la mine topai Multumesc din suflet a fost o surpriza foarte placuta yesCraciun fericit pupici craciun santa

Ce bucurie mi-ai facutcomputerlove computerlove Nu aveam idee daca ajunge asa de departe atat de curanddance dance Ma bucur din tot sufletul ca ti-am putut face o bucurie atat de mica.Esti o persoana atat de deosebita pt.mine,....hearts hearts hearts Sarbatori fericite si voua iloveyou iloveyou iloveyou
marivic
Scris: Tuesday, December 14, 2010 1:00 PM
Nivel

Cris-DL wrote:
Multumim si noi, in mod special, lui Mari pupici computerlove
Ne-a surprins de zilele trecute cu o frumoasa felicitare si cu urari de sufletcoeur
Craciun fericit si un An Nou plin de bucurii si realizaricraciun computerlove

Imi faceam griji,credeam ca am gresit adresa,......urmaream sa vad daca ajunge si la tine;ajunsesera in afara si aici in tara ,nu ajung,intrasem la ideiuff uff uff
CRACIUN FERICIT SI UN AN NOU CU SANATATE VA DORESC SI EU!iloveyou iloveyou iloveyou
Cris-DL
Scris: Tuesday, December 14, 2010 1:12 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
marivic wrote:

Imi faceam griji,credeam ca am gresit adresa,......urmaream sa vad daca ajunge si la tine;ajunsesera in afara si aici in tara ,nu ajung,intrasem la ideiuff uff uff
:

De multe ori, ajung mai repede in afara, decat aici in tara hohot; insa a ajuns de vineri, parca...scuze ca am omis sa scriu si aici- scrisesem la jurnal ras
Pupilicihearts
marivic
Scris: Tuesday, December 14, 2010 1:17 PM
Nivel

Si eu CRISpupici pupici pupici computerlove
mirela74chris
Scris: Tuesday, December 14, 2010 9:08 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Anabella wrote:
MIRELA 74CHRIS chiar nu ma asteptam la asa supriza,multumesc din inima pentru felicitare si penrtru cuvintele minunateiloveyou iloveyou iloveyou

esti o persoana speciala,Dumnezeu sa-ti rasplatesca!!computerlove computerlove

Si tu esti speciala pentru mine.computerlove pupici
Ana
Scris: Tuesday, December 14, 2010 9:29 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
mirela74chris wrote:

Si tu esti speciala pentru mine.computerlove pupici
computerlove computerlove
shirel
Scris: Wednesday, December 15, 2010 4:48 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Eu vreau sa-i multumesc lui Marivic din toata inima coeur coeur iloveyou iloveyou pentru felicitarea trimisa ,era cat pe ce sa nasc in masina ce emotionante i-au fost urarile numai spun ca mi-a pus in miscare toti hormonii pe care nu prea i-am simtit in aceasta sarcina.sic hohot asa am inceput sa plang .
Iubita mea nu degeaba esti una dintre persoanele pe care le iubesc mult mult de tot.Iti multumesc mult ,mult de tot! iloveyou iloveyou pupici
marivic
Scris: Wednesday, December 15, 2010 5:35 PM
Nivel

shirel wrote:
Eu vreau sa-i multumesc lui Marivic din toata inima coeur coeur iloveyou iloveyou pentru felicitarea trimisa ,era cat pe ce sa nasc in masina ce emotionante i-au fost urarile numai spun ca mi-a pus in miscare toti hormonii pe care nu prea i-am simtit in aceasta sarcina.sic hohot asa am inceput sa plang .
Iubita mea nu degeaba esti una dintre persoanele pe care le iubesc mult mult de tot.Iti multumesc mult ,mult de tot! iloveyou iloveyou pupici

Te iubesc si dupa cum ti-am spus si la telefon,nu voiam sa nasti in masinahohot hohot ,.....zapacita esti,ce-am mai ras apoi,....hohot hohot Ma bucur ca ti-am facut o surpriza frumoasa chiar daca a fost asa micacomputerlove computerlove computerlove Imi inchipui ce fata a facut saracul Iohan cand tu ai inceput sa plangi,...ai speriat bietul omras Si tu esti speciala pt.mine,si o sti de mult, nu de acumhearts iloveyou iloveyou iloveyou
raly
Scris: Thursday, December 16, 2010 3:48 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Multumesc si eu Petro pentru felicitare!pupici pupici
Anelise
Scris: Thursday, December 16, 2010 4:41 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Ei, nu ma gandeam ca voi reveni la acest topic, dar surprizele se tin lant! dance ... Oanamariaaaaa, multumesc mult pentru felicitare! computerlove Acum mi-a adus-o postasul. Surpriza a fost pe masura! coeur Multumesc din suflet! Esti o dulce! pupici Sarbatori fericite si voua si toate, toate cele bune! craciun Pup cu mare drag! iloveyou
oanamaria
Scris: Thursday, December 16, 2010 5:43 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Liz iloveyou
shirel
Scris: Thursday, December 16, 2010 8:21 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
marivic wrote:

Te iubesc si dupa cum ti-am spus si la telefon,nu voiam sa nasti in masinahohot hohot ,.....zapacita esti,ce-am mai ras apoi,....hohot hohot Ma bucur ca ti-am facut o surpriza frumoasa chiar daca a fost asa micacomputerlove computerlove computerlove Imi inchipui ce fata a facut saracul Iohan cand tu ai inceput sa plangi,...ai speriat bietul omras Si tu esti speciala pt.mine,si o sti de mult, nu de acumhearts iloveyou iloveyou iloveyou

Iubita,noroc ca eram singura in masina mai speriam si pe bietul om!hohot pupici pupici
marivic
Scris: Thursday, December 16, 2010 8:36 PM
Nivel

hohot hohot hohot computerlove
Alina
Scris: Tuesday, December 21, 2010 6:53 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Mioara, iti multumesc mult pentru felicitare. Iti doresc si tie si intregii tale familii un Craciun cu sanatate, bucurii si multa fericire.
alexandrabogdan
Scris: Tuesday, December 21, 2010 10:41 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
raly iti multumesc pt ajutorcomputerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.