Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Multumesc Csilla mult pentru ajutor! |

|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Fetele, dragutele, multumesc tuturor pentru frumoasele mesaje de astazi de aici de pe forum! M-ati facut sa ma simt cu adevarat bine si fericita, asta pe langa pitica mea, sotior, parinti si prieteni. Multumesc Kali, Cute, Deea, Koko, Raly, Dana, Diana, Katy, pentru telefoane! Sper ca nu am uitat pe nimeni. ... Multumesc Diana din suflet pentru felicitare! Chiar nu ma asteptam! A fost o surpriza tare frumoasa, mai ales ca postasul a intrat in curte si mi-a inmanat-o personal. ... Multumesc si pentru mesajele frumoase si emotionante de pe mess, Alexandra, Bulinutza, AlexandraL, Anabella, Rody! ... Lilou, te pup dulce! ... Ce multe sunteti si ce zi speciala a fost pentru mine! Va multumesc inca o data din suflet! Sunteti de milioane!!! |

| Lizz |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Nikmiki, cu multa placere! |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Cui as putea sa multumesc? In primul rand ii multumesc mamei ca la varsta de 7 ani m-a invatat sa tricotez. Ii multumesc tatei ca in clasa a saptea m-a speriat ca n-o sa ma marit niciodata daca nu stiu sa fac sarmale si dantela (deci n-am scapat nici de croseta). Ii multumesc lui Carmen pentru croseta (desi n-am apucat s-o pozez), ii multumesc lui Flori, Oana, Dari, Ruxandra, Anabella, Ingerash, Gagaritz, Carla, T-Mihaela, Raly ... si tuturor care intr-un fel sau altul m-au ajutat. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| Dianei (fdianamaria) vreau sa-i multumesc alaturi de Andreea mea. Multumim Diana nu incetezi sa ne incinti sufletul. |