Multivitamine
Subiectul anterior · Subiectul urmator
koko2008
Scris: Sunday, November 28, 2010 10:13 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
marivic
Scris: Sunday, November 28, 2010 6:45 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Nu am folosit asa ceva,dar lui Victor i-am luat Minimartieni cu gust de capsuni.Vreau sa-ti spun ca mananca si pietre acumyes
raly
Scris: Sunday, November 28, 2010 9:24 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Nu am folosit dar am auzit ca e bun!Noi am folosit Sanasol si pot sa zic ca e foarte buna,Minimartienii de care zicea Marivic iti zic eu ca fac minuni si mai este ceva f bun Cavit junior si ciocolatele dinalea mici ce mancam noi cand eram copii si siropel la fel de bun.La farmacie sunt o gramada noi pe astea le-am folosit si stiu ca-s bune!Si am mai folosit ceva bun insa stai sa vad ca nu mai stiu cum i zice!

Edit:Minevita se numeste si asa arata

koko2008
Scris: Monday, November 29, 2010 2:27 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Multumesc de raspuns. Voi incerca Full Spectrum ...din ce am citit mi se pare bun. Doamna doctor mi a zis sai dau: 10 zile / luna timp de 3 luni sau 30zile si gata.Cum e mai bine? Mai adaug ca trebuie sa i dau si calciu separat.
Katrina
Scris: Tuesday, November 30, 2010 3:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/9/2010
Dragelor,am si eu o problema.Finutul meu care are 8 ani ,nu are pofta de mancare de mai mult timp(aprox 3 luni).A facut analize in repetate randuri si i-au iesit in regula, nu are anemie ,nici lipsa de calciu sau magneziu ,transaminaze in limite normale,ca ne-am gandit la o hepetita toxica ,el urmand tratament zilnic pentru astm. Spune ca nu ii e foame si nu poate manca.Daca se insista isi face greata si varsa.Nu se exagereaza nici cu dulciurile,zile intregi nu mananca dulce.A luat multivitamine(Minimartieni,Centrum Junior,Cavit, niste suplimente din Germania aduse de o prietena care a avut si ea probleme ),produse naturiste cu catina si propolis, polen, laptisor de matca,un sirop de la plafar Bon Apetit si degeaba.

Daca a mai avut cineva de a face cu asa ceva va rog sa-mi spuneti cum ati rezolvat ca tare mi-e mila de el, saracutul,e asa slabut.
ilioara
Scris: Tuesday, November 30, 2010 5:11 PM
Nivel

Inregistrat: 1/5/2009
eu le-am dat multi sanos vit cu fier si am fost fffff multumita dar din cauza pretului am trecut la vitam de la pharco este chiar ieftin 11 ron si osteocare,am inceput sa ii dau osteocare ,ca cred ca e prea mult sa le dau impreuna.pupici
Ana
Scris: Tuesday, November 30, 2010 11:55 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Eu am inceput sa le dau Multicentrum baby si Colecalcium.
raly
Scris: Wednesday, December 1, 2010 8:12 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Katrina wrote:
Dragelor,am si eu o problema.Finutul meu care are 8 ani ,nu are pofta de mancare de mai mult timp(aprox 3 luni).A facut analize in repetate randuri si i-au iesit in regula, nu are anemie ,nici lipsa de calciu sau magneziu ,transaminaze in limite normale,ca ne-am gandit la o hepetita toxica ,el urmand tratament zilnic pentru astm. Spune ca nu ii e foame si nu poate manca.Daca se insista isi face greata si varsa.Nu se exagereaza nici cu dulciurile,zile intregi nu mananca dulce.A luat multivitamine(Minimartieni,Centrum Junior,Cavit, niste suplimente din Germania aduse de o prietena care a avut si ea probleme ),produse naturiste cu catina si propolis, polen, laptisor de matca,un sirop de la plafar Bon Apetit si degeaba.

Daca a mai avut cineva de a face cu asa ceva va rog sa-mi spuneti cum ati rezolvat ca tare mi-e mila de el, saracutul,e asa slabut.

Daca i-a dat atatea fara nici un efect sa nu-i mai dea nimik!Astea o sa-si faca efectul odata si odata si sa nu devina mai tarziu obez!Mai sanatos e sa-l dea la un sport sa-si consume energia si asa i se face si pofta de mancare!Si Raul mi-a mancat zilele cu mancarea si de cand merge la karate infuleca orice!hearts
Katrina
Scris: Wednesday, December 1, 2010 8:54 AM
Nivel

Inregistrat: 3/9/2010
Raly ,este adevarat ca sportul face bine,dar el saracutul are astm si cu efortul si praful care il inhaleaza in timpul antrenamentelor,mai greu pentru el. Abia daca face fata fara probleme la orela de ed fizica ,care multe dintre ele se transforma in mate si lb. romana.

Multumesc tuturor pentru raspunsuri,asa poate vom reusi sa gasim o solutie , cu cate un pic din fiecare idee.pupici pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.