Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| I am facut analizele Evelinei si ne a iesit putina anemie.Trebuie sa luam calciu si multivitamine. Intrebarea mea este : ce sa aleg? Sunt atatea produse pe piata si nu stiu ce ar fi mai bun. Am cautat pe net si am gasit Full Spectrum
http://www.terapii-naturiste.com/calivita/prospecte-produse-calivita/full-spectrum.htm
Ce parere aveti? Ati folosit? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Nu am folosit asa ceva,dar lui Victor i-am luat Minimartieni cu gust de capsuni.Vreau sa-ti spun ca mananca si pietre acum |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Nu am folosit dar am auzit ca e bun!Noi am folosit Sanasol si pot sa zic ca e foarte buna,Minimartienii de care zicea Marivic iti zic eu ca fac minuni si mai este ceva f bun Cavit junior si ciocolatele dinalea mici ce mancam noi cand eram copii si siropel la fel de bun.La farmacie sunt o gramada noi pe astea le-am folosit si stiu ca-s bune!Si am mai folosit ceva bun insa stai sa vad ca nu mai stiu cum i zice!
Edit:Minevita se numeste si asa arata
 |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Multumesc de raspuns. Voi incerca Full Spectrum ...din ce am citit mi se pare bun. Doamna doctor mi a zis sai dau: 10 zile / luna timp de 3 luni sau 30zile si gata.Cum e mai bine? Mai adaug ca trebuie sa i dau si calciu separat. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Dragelor,am si eu o problema.Finutul meu care are 8 ani ,nu are pofta de mancare de mai mult timp(aprox 3 luni).A facut analize in repetate randuri si i-au iesit in regula, nu are anemie ,nici lipsa de calciu sau magneziu ,transaminaze in limite normale,ca ne-am gandit la o hepetita toxica ,el urmand tratament zilnic pentru astm. Spune ca nu ii e foame si nu poate manca.Daca se insista isi face greata si varsa.Nu se exagereaza nici cu dulciurile,zile intregi nu mananca dulce.A luat multivitamine(Minimartieni,Centrum Junior,Cavit, niste suplimente din Germania aduse de o prietena care a avut si ea probleme ),produse naturiste cu catina si propolis, polen, laptisor de matca,un sirop de la plafar Bon Apetit si degeaba.
Daca a mai avut cineva de a face cu asa ceva va rog sa-mi spuneti cum ati rezolvat ca tare mi-e mila de el, saracutul,e asa slabut. |
|

Inregistrat: 1/5/2009 Mesaje: 1230
| eu le-am dat multi sanos vit cu fier si am fost fffff multumita dar din cauza pretului am trecut la vitam de la pharco este chiar ieftin 11 ron si osteocare,am inceput sa ii dau osteocare ,ca cred ca e prea mult sa le dau impreuna. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Eu am inceput sa le dau Multicentrum baby si Colecalcium. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Katrina wrote:Dragelor,am si eu o problema.Finutul meu care are 8 ani ,nu are pofta de mancare de mai mult timp(aprox 3 luni).A facut analize in repetate randuri si i-au iesit in regula, nu are anemie ,nici lipsa de calciu sau magneziu ,transaminaze in limite normale,ca ne-am gandit la o hepetita toxica ,el urmand tratament zilnic pentru astm. Spune ca nu ii e foame si nu poate manca.Daca se insista isi face greata si varsa.Nu se exagereaza nici cu dulciurile,zile intregi nu mananca dulce.A luat multivitamine(Minimartieni,Centrum Junior,Cavit, niste suplimente din Germania aduse de o prietena care a avut si ea probleme ),produse naturiste cu catina si propolis, polen, laptisor de matca,un sirop de la plafar Bon Apetit si degeaba.
Daca a mai avut cineva de a face cu asa ceva va rog sa-mi spuneti cum ati rezolvat ca tare mi-e mila de el, saracutul,e asa slabut.
Daca i-a dat atatea fara nici un efect sa nu-i mai dea nimik!Astea o sa-si faca efectul odata si odata si sa nu devina mai tarziu obez!Mai sanatos e sa-l dea la un sport sa-si consume energia si asa i se face si pofta de mancare!Si Raul mi-a mancat zilele cu mancarea si de cand merge la karate infuleca orice! |
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Raly ,este adevarat ca sportul face bine,dar el saracutul are astm si cu efortul si praful care il inhaleaza in timpul antrenamentelor,mai greu pentru el. Abia daca face fata fara probleme la orela de ed fizica ,care multe dintre ele se transforma in mate si lb. romana.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri,asa poate vom reusi sa gasim o solutie , cu cate un pic din fiecare idee. |
|
|