Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
|
Mami, hai sa spunem ca de boxing day magazinele deschid incepand cu ora 5 dimineata si cand ajungi acolo e deja coada de 20 de persoane in fata magazinului. Usile se deschid dupa care toata lumea se repede ca la .... nici nu stiu cu ce sa fac comparatie |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Magazinele "Disney" si "Children's place" nu sunt niciodata pe lista mea de cumparaturi ca as da faliment in doua secunde.Insa ieri am dat lovitura am dat peste niste reduceri de n-aveai loc in magazin de lume.aproape totul la jumate de pret asa ca ne-am inverzit
Nu mai zic de cate "sidewalk sale"erau in mall ca n-aveai loc sa treci.Adica marfa scoasa in fata magazinului pt vanzare la reducere.Am vazut si niste chestii pe care acum doua saptamani le luasem cu 20-30$ ...erau scoase la jumatate de pret |
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Uite si singura nuanta de verde care-mi place mie! Sa le purtati cu placere! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Da, e frumusica foc |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Din intamplare am ajuns intr-un magazin in care erau reduceri...imense...lucrusoare de copii, de la 20$ costau 30-40-60-90centi (maieute, seturi de vara, rochite cu chilotei, pantalonasi, blugi, sarafane, hanorace subtirele etc.)...i-am facut garderoba Karinei si pt la 3 ani ...asa reduceri sa tot prind ...spor la huge sale shopping, girls!
Miha, imi place la nebunie setul vernil, ii sta superb Dariei in el...e o papusica fotomodel |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Si la noi reduceri bune! Zilele trecute mi-am luat o poseta de piele , de la 120 euro, am luat-o cu jumatate de pret
|